Jump to content

irene-a

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Female
 • First name
  Irene
 • How did you find us:
  via een nieuwsbrief

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. nee Highio, en wat dan nog als dat zo zou zijn. Dank je Denarius voor je tips en je serieuze commentaar. Een aantal mensen denken geloof ik dan het een grap is ofzo of niet waar. Maar helaas niets is minder waar.
 2. de tegenpartij zelf heeft een onderzoek laten doen, en daar staan geen onoverkomelijke dingen in. wij kunnen geen onderzoek meer laten doen omdat de tegenpartij de producten heeft verbouwd
 3. het hele verhaal is een stuk langer ja maar ik kan niet op alle details ingaan, in grote lijnen is dit wel het verhaal. de advocaat viel ons ook tegen en toen we hem dit subtiel probeerde te vertellen werd hij boos.
 4. dit was onze eerste grote opdracht, algemene voorwaarden hadden we niet (stom ja) en we hebben dus een advocaat maar ja de rechter beslist he... wij hebben de zaak aangespannen
 5. De hoorzitting is al geweest en we hebben een advocaat maar ja, dat zegt niet zoveel blijkt wel. De rechter kijkt niet verder dan zijn neus lang en lijkt zicht te irriteren om heel de zaak. Het schikkingsbedrag wat de rechter had bedacht tijdens de hoorzitting vind de tegenpartij veel te hoog.we wilden er mee accoord gaan. maar ik merk ook hier de details en feiten uit ons rapport worden totaal genegeerd. "voorbeeld als je een TV koopt maar je betaald hem nog niet, je neemt hem mee naar huis en er blijkt iets niet te werken. Bel je de TV winkel op : die TV van jou werkt niet en ik betaal niet maar ik hou hem wel en ik laat hem ergens anders maken en die kosten moet jij(de tv winkel) dan wel betalen De tv winkel krijgt niet eens de kans om de tv om te ruilen of te repareren dat is toch belachelijk" Zoiets is het bij ons maar dan natuurlijk een ander product en veel meer. De tegenpartij gebruikt die producten nu wel en adverteert er zelfs mee!
 6. Oke, maar wat vinden jullie dan van de zaak zelf. Ik kan hier niet alle feiten neerzetten. Maar in grote lijnen is dit wel waar het om draait.
 7. Mijn partner heeft geen BV het is een eenmanszaak wij hebben een samenlevingscontract en het vonnis moet nog komen. Hij heeft zeker gaan wanprestatie geleverd. Volgens de tegenpartij doet 20% het niet maar dat hebben wij nooit kunnen waarnemen en of rechtzetten omdat ons nooit meer toegang is verleent tot de producten. Zelfs degene die niet betaald zijn mogen we niet zien. En inmiddels zijn deze producten door de opdrachtgever verbouwd en wil hij die kosten op ons verhalen. Het gaat om een bedrag van 100.00 euro. Als dit niet aan ons wordt uitbetaald hebben wij een probleem om de vaste laten te betalen per maand. Als het op een schikking uitdraait is het probleem minder groot maar kan nog steeds aanzienlijke problemen op leveren voor ons financiele bestaan.
 8. Hoi, ik en mijn partner hebben een probleem, ongeveer 2 jaar geleden is mijn partner een eigen zaak begonnen. Op een gegeven moment kreeg hij een mooie opdracht. Deze moest vanaf de bodem totaal ontwikkeld worden. Toen uiteindelijk het product bijna uit ontwikkeld was wilde de de opdracht gever niet meer betalen. Het gaat om 300 producten waarvan hij er 150 heeft betaald en de andere helft dus niet. Omdat een aantal producten het niet deden dat vonden wij heel vervelend maar we kregen vervolgens geen product meer te zien en mochten de producten niet repareren. Het feit wil dat de producten allemaal omgebouwd zijn door hun ook die niet betaalde, de opdrachtgever verdiend zijn geld en wij zitten voor een ton in het schip. Omdat de rechter zijn stukken niet leest en alleen kijkt naar die niet goed werkende producten stelt hij onze opdrachtgever min of meer in het gelijk. Met alle gevolgen van dien. Maar goed, mijn vraag wij willen ons huis niet kwijt. Ons huis staat op beider namen. Is het verstandig het huis alleen op mijn naam te zetten bij eventueel een faillisiement. Graag een antwoord. Irene [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept