Jump to content

Stephan P

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • Address
  Nadorstplein 3, Groningen, 9747 A, Netherlands
 • First name
  Stephan
 • Last name
  Pothof
 • Company or organization name
  E-entertainment (vof)
 • Website address
 • How did you find us:
  persbericht

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  -
 • My opinion about entrepeneurship
  -
 • My opinion about innovation
  -
 1. Bedankt voor de tip, is aangepast! Pas op dat je geen spijt krijgt van het gebruik van je echte naam op dit forum!
 2. Help! Ik ben helemaal vastgelopen met het vinden van een goede bedrijfsnaam >;(! Ik heb 4 jaar geleden bij de Kamer van Koophandel snel een bedrijfsnaam bedacht: E-entertainment v.o.f. Deze dekt de lading niet.. Wat wij doen: Bedenken/uitwerken van nieuwe websites/concepten in een fris jasje: hotelsscheveningen.nl, saab94x.nl, goedkope-vliegtickets.nl etc. Nu hadden we bedacht: 24 ideas of 24 concepts, alleen het 'smoelt' nog niet helemaal! Weet jij een leuke frisse tegekke 'out-of-the-box' naam?! Deel het met ons! Als er een naam gekozen wordt via het forum vangt de bedenker een leuke kadobon! Stephan
 3. Om deze topic weer een even kleine update te geven over de ontwikkelingen: Met de SMS site gaat het erg goed! In 2008 postte ik hier nog het bericht dat er twintig duizend leden op de website zaten terwijl het leden aantal nu naar de 200.000 loopt. Intussen heb ik een nieuw ontwerp gemaakt voor de website en deze staat nu sinds de jaarwisseling online en doet het erg goed. Mijn latere posts gingen over de vliegticket website welke nu sinds gisteren online staat in een nieuw jasje! Ik heb uiteindelijk ervoor gekozen om me alleen op vliegtickets te oriënteren en niet meer op het aanbod van vakanties/hotels/autoverhuur. Zo is Goedkope-Vliegtickets.nl een prettige/makkelijke vliegticket vergelijk website geworden. Zo hoef je niet meer alle vliegticket aanbieders af te gaan voor de beste ticket prijs/vliegtijd, gewoon 1 keer je vluchtgegevens invoeren en de ticketprijzen ophalen van alle aanbieders! Ook krijg je bij een aantal ticket aanbieders korting op je vliegticket. Ik hoor natuurlijk tips van jullie zodat ik deze kan doorvoeren op de website! Groeten Stephan.
 4. Bedankt voor je complimenten! Deze topic ging eigenlijk over GratisSmsen.nl, en Goedkope-vliegtickets.nl is een nieuw project waar ik me nu mee bezig hou. De vliegticket website is niet een vernieuwde versie, het is m'n eerste ontwerp. Voor de sms website komt binnenkort (design is al af) een nieuwe website! Ik denk dat er in de vliegticket website zeer veel potentie zit, de domeinnaam met de zoekwoorden 'Goedkope Vliegtickets' werd in de maand April 2009 in google.nl (Nederlandse bezoekers) 165.000 keer op deze zoekwoorden gezocht. Omdat de website nog niet af is, en nog maar net op het web is, staan we nog niet hoog in google. Maar dit komt wel goed, met gratissmsen.nl is het ook gelukt en daar mee staan we op nummer 1! Ja, en waarom dan bij mij boeken? Goedkoper, de bekende vliegticket aanbieders hebben wel speciale aanbiedingen, maar over het algemeen zijn die zelfs nog aan de dure kant, het kan namelijk veel goedkoper. Met de nieuwe boekingsmodule zal het prijsverschil echt duidelijk aanwezig zijn, plus dat je echt vergelijkt met andere vliegticket aanbieders zo heb je altijd de beste deal. Naast vliegtickets zijn er nu al vakanties (winter- en zomer vakanties) te vinden op de website en dat van maarliefst 20 bekende aanbieders zoals Neckermann/Sunweb/Vaya/Bizztravel. Zo zie je direct waar de laagste prijs is en je boekt bij een vertrouwde reisorganisatie. Elke dag update de website de prijzen en veranderingen van alle vakantie aanbieders..
 5. Dit is inderdaad een goed idee welke ik wil uitwerken op de zakelijke pagina waar adverteerders informatie kunnen vinden. Ik ben nu bezig met de nieuwe website van GratisSmsen.nl waar een zakelijke pagina op komt, en nog veel meer nieuwe opties! @ systeemplafond: Ja dit is inderdaad een soort van dummy (goedkope-vliegtickets.nl). De pagina's achter de website moeten nog gemaakt worden, met name de boekingsmodule waar ik mee bezig ben zal drastisch veranderen. Bedankt voor je complimenten, ik vind de website ook erg mooi geworden.
 6. Dit is niet waar, wanneer iemand met zijn eigen mobiele telefoonnummer als afzender wilt smsen moet hij/zij deze verifiëren. Er wordt een sms gestuurd met een registratiecode naar de desbetreffende telefoonnummer. Standaard smst een lid met de tekst: GratisSmsen.
 7. Leuk dat je dat vraagt! Mijn baantje in de keuken van Macdonalds heb ik aan de kant gezet om meer tijd voor de website vrij te kunnen maken! Ik moest daar de chickens in het vet doen, en het afval van gasten aannemen die in het restaurant aten en ze daar hartelijk voor bedanken ;D. Maar goed, het is ook veel leerzamer als startende ondernemer en ik verdien nu meer dan bij de McD! Ondernemen geeft zoveel vrijheid en mogelijkheden, en nu ik zie dat het internet nog open ligt voor nieuwe kansen en verbeteringen vind ik het veel leuker me daar mee bezig te houden. Ik ben nu met een nieuw project bezig dat vliegtickets bestellen via internet een stuk goedkoper maakt. De website is goedkope-vliegtickets.nl, maar dit is nog lang niet af (boekingsmodule etc is nog in ontwikkeling, nu staat er een standaard module op).
 8. Ik heb HigherLevel.nl doorgezocht op relevante onderwerpen en de tips uit deze topic heb ik verwerkt: - Reclame op de website op de gebruiker aanpassen. Van de leden van de website weten wij veel (geslacht/leeftijd/adres/interesses/opleiding/abonnement of prepaid/internet op mobiel/06nummer etc). Zo is de reclame aangepast op de informatie van de leden. Bij veel affiliate marketing bedrijven heb je ruime keuze aan adverteerders. Zo kun je zelf makkelijk een selectie maken. - Reclame op de website rouleren. Heeft de bezoeker een keertje de reclame gezien van een telefoon aanbieder, zal deze reclame op de vervolg pagina veranderen in een reclame van bijv. een verzekering. Deze 'Bannerpools' kun je gemakkelijk zelf maken, zo kun je bijvoorbeeld instellen dat 60% van de bezoekers de advertentie 'X' ziet en 20% advertentie 'Y' en 20% advertentie 'z'. - Reclame in de sms veelzijdig maken. Bedrijven die in de sms adverteren kunnen hun berichten nu per verzonden sms laten rouleren (soort shuffle). Zo wordt er de ene keer een advertentie regel 'X' meegezonden en de andere keer advertentie regel 'Y'. Na het verzonden smsje kan de zender direct naar de website gaan van de adverteerder. Omdat leden van de website 1 extra gratis smsje per dag kan versturen naar andere leden weten wij nu ook de gegevens van de ontvanger van de sms. Zo bereikt een adverteerder de zender en de ontvanger en weet precies de gegevens van de mensen die hij bereikt. Dit zijn nog lang niet alle tips die ik heb verwerkt . Op HigherLevel.nl staat veel informatie over bijv. SEO optimalisatie :)! GratisSmsen.nl staat zeer goed in google en elke mand komen er over de 50.000 bezoekers via google.nl binnen. De website heeft een weigeringspercentage van 10.7% en maarliefst over de 600.000 views per maand.
 9. We zijn nu alweer bijna een jaar verder toen ik voor het eerst een berichtje postte op HigherLevel.nl over mijn website GratisSmsen.nl. Het gaat nog steeds super met de website, het leden aantal zit al op de 100.000 en ik heb de tips uit het forum meegenomen om een beter rendement uit de reclame op de website te halen, en dat is gelukt! Het is erg leuk om resultaat te zien na, een relatief kleine veranderingen, en te zien hoe bezoekers er op kunnen reageren wanneer ik ze volg in google analyitcs. Bedankt voor de tips! Groeten Stephan Pothof
 10. Wat betekent 'je pitch laten testen' precies? En waar kan ik die op HL plaatsen?
 11. Dit verschilt per server, Google heeft legio servers en je opent niet altijd dezelfde server. En de domeinnaam zonder *en heeft natuurlijk een betere match op de gezochte keywords. Een website zonder *en heeft een betere match? Wat bedoel je daar precies mee?
 12. Wanneer ik in google het zoekwoord "Gratis Smsen" intoets staat Gratissmsen.nl op nummer 1, wanneer ik het zoekwoord "Gratis Sms" invul staat Gratissmsen.nl soms op 1, 2, 3, 4, of 5e plek, dit varieert soms per uur . Hoe komt dit? Kijkt google naar welk zoekresultaat het meest is aangeklikt?
 13. Perfect, dat is precies wat ik zocht. Ik heb alle Advertentie websites een e-mail gestuurd over mijn website. Nu maar hopen dat ze mijn website opnemen in hun netwerk. Ik zoek adverteerders voor de website en sms. Scholierenwerk heeft nu bijvoorbeeld paar banners op de website staan, plus een advertentie regel in de sms van 50 leestekens. Bedankt voor de tip, dit ga ik zeker doen! Je ziet nu inderdaad alleen ringtones, wanneer je bent ingelogd zie je iDeal/telefoon mogenlijkheden om zo sms-tegoed aan te schaffen. Verder zijn er veel gegevens beschikbaar van de gebruiker zoals man/vrouw, geboorte datum, provincie, woonplaats, opleiding, interesses, en of ze sms/email willen ontvangen met reclame, voor de adverteerder is dat vrij handig.
 14. adwords.google.com Adwords is voor bedrijven die in google willen stijgen met betaalde zoekwoorden om zo meer hits/verkopen te creëren, ik zou graag willen weten hoe ik een adverteerder vind voor mijn eigen website..
 15. Dag Allemaal, Ik ben Stephan en ben hier nog maar een paar dagen lid. Ik ben 21 jaar en studeer op de Hanze hogeschool in Groningen. Via het blad sprout (erg leuk blad) ben ik hier terecht gekomen. Ik ben met een studiegenoot een website begonnen waar leden elke dag gratis op kunnen smsen. Wij financieren de gratis smsjes, wanneer je meer wilt smsen kun je hier voor betalen. Na maanden werken aan de site en het vinden van de juiste domeinnamen gingen we eindelijk online. Nu is de website 5 maanden in de lucht en zitten we al op 20.000 leden die druk aan het smsen zijn. Echt helemaal super dat dit zo goed gaat alleen betaal ik met mijn simpele Mac Donalds baantje nu alle verzonden smsjes. Door affiliate reclame op de website te plaatsen proberen we wat uit de site te halen. Het gaat om de website gratissmsen.nl. De bezoekers statistieken van de website zijn dacht ik niet mis en misschien intressant voor adverteerders, na veel mails sturen naar bedrijven waarvoor deze advertentiemogenlijkheid wellicht interessant is is er 1 adverteerder die wilde adverteren. Vandaar de volgende vragen: - Wanneer is een website interessant genoeg voor een adverteerder? - Hoe kom je aan een adverteerder? - Hoe benader je een bedrijf om te vragen of hij reclame wilt maken via een sms/website? - Is reclame in sms pas interessant bij hele grote afnames? - Zijn er ook websites waar advertentiemogenlijkheden op staan van bijvoorbeeld internet sites? Dus dat een bedrijf online kan kijken waar hij zijn campagne kan voeren. - Hoe kan de website nog interessanter worden voor adverteerders? Misschien zit ik hiervoor in de verkeerde topic, ik hoor het graag. Bedankt! Stephan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept