Jump to content

Iskander

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Iskander
 • Last name
  Egberts
 • Website address
 • How did you find us:
  anders
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Beijing/Utrecht
 1. Het laatste jaar van mijn studie nadert wat betekend dat ik me moet gaan richten op het schrijven van thesis, het oplossen van een probleem. In de voorgaande jaren van de studie International Business heb ik me speciaal gefocust op China en heb daarmee o.a. de taal en de omgeving goed leren kennen. Door de snelle ontwikkelingen van het land zijn er kansen evenals problemen gegaan en gekomen. Zowel voor Chinezen die hun intrede proberen te maken in Europa als voor Europeanen die kansen willen exploiteren in het Oosten. Ik zoek naar actuele problemen die deze ontwikkelingen met zich hebben meegebracht om tot nieuwe inzichten te komen voor een geschikte onderzoeksvraag voor mijn thesis. Ik hoop dat de praktijk expertise van HLers tot nieuwe inzichten kan leiden. Mogelijke problemen zijn bijvoorbeeld of het nog verstandig is productie naar China te outsourcen of wat sleutelpunten zijn voor het succesvol lanceren van een product of service in China.
 2. Met verbazing heb ik de afkeurende reacties gelezen op deze vorm van concurreren. In mijn ogen is keiharde concurrentie voeren een vereiste als ondernemer. Je moet bereid zijn om de strijd aan te gaan. En of je die strijd voert met bv. prijs, kwaliteit of service, dat staat natuurlijk vrij. Stel je voor dat je als nieuw klein bedrijf in een verzadigde markt terecht komt en je hebt dé manier gevonden om kwaliteit producten voor een lage prijs aan te bieden. Dan ga je toch niet, puur uit principe, op de achtergrond wachten tot je gevonden wordt? De consument wijzen op het feit dat ze te veel betalen, met het gebruik van bonussen en logo's is m.i. een mooie manier voor een vliegende start. Kijk naar de constante strijd tussen internet/gsm providers in Nederland! Trolink, ik wens je heel veel succes en hoop dat je ons inlicht over het verloop van je actie. Lopen de klanten over naar jou, gebeurt er niks of komt toch die advocaat aan je broek?
 3. De website ziet er over het algemeen goed uit. Toch mis ik wat 'feeling' naar het uiteindelijke product toe. In de header staan bijvoorbeeld 3 voorbeeld shirts zoals ze er in de editor uit zouden zien. Als potentiële klant zou ik eerder worden verleid door een mooie visuele weergave van al gerealiseerde shirts. Nergens krijg ik verder ook een indruk van de kwaliteit van het product. Hoe dan ook, de editor vind ik erg goed. Na even snel gekeken te hebben ontbreken er naar m.i. geen opties en krijgt de klant een goed beeld van hoe zijn shirt eruit zal zien.
 4. Dat vind ik toch apart als je het hier over een huis aan huis kapper hebt. Betekend dat ook, voor iemand met een kapperszaak, dat hij alleen de uren mag tellen dat hij daadwerkelijk staat te knippen? Edit: Ben zo te zien niet de enige
 5. Bedankt voor de reacties. Zo blijkt maar weer dat ondernemen gewoon 'doen' is. Denken aan alle kwesties die op je afkomen beangstigd je uiteindelijk alleen maar.
 6. Hallo, Je kent ze wel, de ondernemers die in bijna elke branche wel ondernemen of actief zijn. Ze hebben een gat in de markt gevonden en het hele idee succesvol gerealiseerd. Over het proces van idee tot realisatie heb ik de afgelopen tijd veel nagedacht. Hoe kunnen deze duizendpoten over al de benodigde kennis bezitten om van de realisatie van een nieuw restaurant naar het opzetten van een pennen fabriek te gaan? Je kunt wellicht een instantie inhuren die je van advies verstrekt over de keuken die aangeschaft moet worden en wellicht de gerechten voor je 'ontwerpt', maar hoe hou je controle op de kwaliteit als je zelf niet verder komt dan het bereiden van een magnetron maaltijd? Kortom, hoe onderneem je het gat in de markt zonder diepgaande kennis te hebben van het product dat je verkoopt? Puur management & organisatie?
 7. Wellicht als je wat concreter bent kan ik je het een en ander vertellen. Het begrip zakendoen met China is groot, waar wil je naartoe?
 8. Iskander

  test

  Dankje! Klopt, die is nog in productie en zal binnen 2 weken online zijn.
 9. Iskander

  test

  Het bedrijfslogo heeft een witte achtergrond, even veranderen voor HigherLevel dus ;) Edit: Grijs & Witte achtergrond, lekker laten zo.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept