Jump to content

jemenie

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ja ( 2e kwartaal is die ontvangen door de eenmanszaak) stond bij de credieuren op nog te betalen) ( automatich neemt die dan de btw mee) Ik heb het nu ook rechtgezet met een suppletie ingediend. ( zo heeft mijn fiscalist het gezegt dat ik het zo moest doen) Dit is de eerste keer dat mij zo iets gebeurt.
 2. Ja dat had ik ook een half jaar terug kon ik gelijk 50.000 euro lenen op de B.V ( heb ik niet gedaan) Ik Heb het net weer even geprobeerd 10.000 wijzen ze nu af. Ik ben nog steeds de zelfde ondernemer met de zelde omzetten. Leuk he als je het echt even nodig hebt.
 3. Ik heb een btw aangifte gedaan dit jaar 2 e kwartaal had nul moeten zijn.( maar wel iets op ingevuld wat voor een ander bedrijf is( ( van de opgeheven eenmanszaak) Door een reoganistaie naar een beheer bv dacht ik in eerste instantie dat ik het oude btw nummer wel kon gebruiken.( dus niet) Heb het later wel juist gedaan bij de beheer bv Maar ik heb het geld wel ontvangen en er komt in februarie een controlle met deze periode erin. Kan ik dit nog recht zetten ! Voor dat de inspecteur komt. ( door middel van een supletie)
 4. Hallo Leden Ben dit jaar een onderneming gestart met Partijgoederen ( Nieuw) Het bestemmingsplan laat dit toe ( oude supermarkt geweest ) Nou vraag ik mij af mag ik zomaar levensmiddelen er bij verkopen, of moet je hier een apparte verguning voor hebben! Ik Sta ingeschreven bij de kvk met de vermelding Groothandel en detailhandel in failisimenst en partijgoederen Ik kan bijvoorbeeld een Partij Koffie opkopen met een geldige eindhoudsdatum tot 2010
 5. Het geheel heb ik in een lease overeenkomst icm service abonnement. ( wat kost zoiets wel p.m)
 6. ozo weer wat geleerd nee www.kleisteen.nl werkt als volgt inloggen via de site zo kom ik gelijk bij de administratie via de adresbalk werkt uitstekend zelfs binnen 1 minuut draai ik een factuur uit.
 7. Hetzij als standalone; WAT IS DAT Ken je Kleisteen ! Ik weet niet of dit kan bij kleisteen
 8. switchen, is allleen voor het nieuwe bedrijf is een aparte B.V. dus aparte administratie Heb ook een eigen btw nummer val niet onder de fiscale eenheid Of heeft er iemand een beter idee !
 9. 05-10-2008 Wat een weertje lekker achter de pc. Welk pakket raden jullie mij aan om je administratie op te verwerken? voor een winkel De laatste jaren werk ik zelf met www.kleisteen.nl ) voor mijn 1e B.V. Alles handmatig in voeren ( ontzettend goed programma om mee te werken als alles juist is ingesteld) Winst verlies rekening BTW aangifte facturatie enz. Nou start ik een nieuwe winkel erbij in een nieuwe B.V.( in deze B.V. komt een meisje voorlopig in te staan daarna zien we verder dat er nog 1 bij komt) Daar moet de administratie ook van moet gedaan worden natuurlijk. Om dat ik niet altijd zelf aanwezig ben wil ik eigenlijks dat dit zoveel mogelijk automatich gaat. kan dit ! Pinautomaat ga ik ook aanschaffen dat alles zoveel mogelijk per pin wordt betaald. De kassa wil ik ook automatich laten lopen zodat het gelijk in het pakket staat . weet niet als dit kan ! Eigenlijks wil ik het ook van afstand kunnen beheren. en als ik een fout zie die kunnen corriseren zodat het gelijk verwerkt is. Wie weet of dit kan ! Welk pakket raden jullie mij aan om je administratie op te verwerken? voor een winkel eventueel via een server dat de winkel bij mij inlogt op de pc en dat alles is verwerkt.
 10. Uit Mijn handelingen zal nimmer schade ontstaan bij mijn weten.( ik hou mij aan de regels van de CAO)
 11. Ik heb vaak van die rare gevaleltjes erbij, (Ex gedetineerden ) ( mensen met veel schulden) Dit zijn wel mensen die het werk wat ze bij mij doen wel serieus nemen( ze zijn er altijd.!) en ik zet me ook voor deze mensen in. Bijvoorbeeld helpen met de schulden voorstellen doen ( ik schiet niks voor natuurlijk) Meestal slaagt dit ook waardoor er minder beslag legging op het loon zit en er netto meer over blijft p.m voor de werknemer. nu ook weer een mevrouw zit in de ziektewet, tot minstens December. ( niet via mij trouwens in de ziektewet) ( Zij wil wel vrijwilegerswerk doen als dat mag is ten tweede !!!( dat moet ze zelf informeren heb ik gezegt bij de uitvoerings instelling.) ze wil graag de sosiale contakten wel namelijk houden.) en ik kan er haar wel er tijdelijk er bij gebruiken in een andere B.V die ik net opgericht heb ivm een nieuwe$ start van deze B.V. ( daar kan ik dus weinig voor geven in het begin stadium.) Naar haar ziektewet weet ik of die B.V draait en kan ik haar vervolgens aannemen !
 12. Bedankt voor je reachtie IK dacht dat het beter was om dit in een stichting te doen.( als het makelijke kan doen we het makelijker) Je kan ook met vrijwilligers werken in een BV. Heb ik vaak genoeg gedaan. Let goed op sociale wetgeving en aansprakelijkheid. ( WAT WIL JE HIER MEE ZEGGEN !!!) Dus je bedoelt als ik een vrijwileger aanneem. ( hoef ik em niet op de loonlijst te zetten voor de kleine vergoeding.).en de eerste dagmelding ook niet te doen) Hoe zit het dan met een Vrijwilegersovereenkomst + een kleine kosten vergoeding van maximaal 150 p.m ( is dit voor mij wel aftrekbaar dan in de B.V.)
 13. Is het wel dan verstandig dan om dit in een stichting te doen ! het doel is begeleiden naar een baan.+ mensen die langere tijd in de ziektewet zitten of wao. Het algemeen belang is. dat ik ze naar loop van tijd aan een baan help bij gebleken geschiktheid, we hebben wel losse werkzaamheden op ons bedrijf en in de buurt of kan ik dat ook in de huidige B.V. doen met een vrijwillegers overeenkomst ! ( dit weet ik nog niet)( anders mooet ik de Fiscalist ook eens vragen die rekent er natuurlijk ook weer wat voor)
 14. Hallo Wat is het beste Ik wil mensen aan nemen in een stichting ( deze stichting moet dan nog opgericht worden) ivm als ik dat in De B.V doe ik ze Verpicht ben op de Loonlijst te zetten! volgens mij ! Het doel is Bugetcoaching en begeleidingstrajecten gaan doen voor moeilijk aan de slag komende mensen. ( zonder subsidies !) Met een kleine vrijwillegersvergoeding om de mensen te motiveren! + en het leren op tijd te komen. en ze vervolgens aan te gaan nemen in de Werk B.V bij gebleken geschiktheid.( dat is altijd heel moeilijk te bepalen als ik ze nu aanneem met een betaal plicht. bij dit soort mensen heb je gewoon veel tij mee nodig en ik heb de ruimte ervoor om deze trajekten te geven. ik heb al een werk B.V ( met een beheer b.v). met personeel. ( het personeel wat hier in zit dat besteden wij uit)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept