Jump to content

je-r-oenie

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Allerlei... google v
 1. Ik gebruik het verder niet, maar misschien is "msn gedeelde mappen" iets voor je? Je moet dan wel op de pc waar je 'zit' MSN geinstalleerd hebben en inloggen. Zelf zie ik op mijn pc (als ik klik op 'deze computer') een mapje met "Mijn gedeelde mappen" (en dan met het MSN icoontje erbij)
 2. Hmm, he toch. Waarom heb ik daar niet aan gedacht. Misschien moet ik inderdaad een mechanisme inbouwen die de 'feed' vult met producten waarvan de prijs hoger is dan €xx,-
 3. Jep, maar dat wil niet zeggen dat ik Ideal een ramp vind... vandaar ook de ´vraagteken´, ik ben benieuwd wat jullie vinden. Over het algemeen ben ik zeker tevreden. 98% betaald via Ideal op onze webshop en de andere 2% via PayPal of handmatig overmaken. Ik denk dat een Ideal koppeling (in Nederland) een must is voor je webshop.
 4. De 1e zin hierboven begrijp ik, en dat klopt ook dat ze het aantal weten want daar krijg je een factuur van... De 2e zin begrijp ik niet helemaal, bedoel je hiermee dat ik aan bijv. beslist.nl kan vragen hoeveel kliks/leads ze doorsturen per bedrijf/branch? Dus 1000 per dag voor de categorie games of zoiets dergelijks? Wat zou ik met deze informatie willen? (kan het wel enig zins waarderen, deze info, maar het is niet van super belang om te weten lijkt mij)
 5. Ik bedoel eigelijk het gebruikmaken van deze diensten als eigenaar van een webshop. Dus om jouw assortiment op deze prijsvergelijk sites aan te bieden in de hoop dat het meer klanten opleverd. Bij de meeste betaal je een paar centen per klik, bijvoorbeeld 0,15 cent Probleem is alleen, hoeveel van die kliks kopen ook daadwerkelijk iets. Bij mij is dat een paar procent, zo rond de 4%. Dus 100 'klikkers' (bezoekers), kost je 15euro, en wat levert het op.... misschien veel minder (afhankelijk wat je verkoopt en met wat voor een marge)
 6. De prijsvergelijk sites hebben zelf geen idee wat de conversie is (verschilt per categorie en ze krijgen geen teugkoppeling van de webshop). Zelf kan ik dit wel meten. Ik weet dus hoeveel bezoekers via beslist.nl komen en ook daadwerkelijk iets kopen. Daaruit concludeer ik voor mijzelf dat het eigelijk geen 'winstgevende' adverteer mogelijkheid is, tenzij deze gebruikers terugkeren (buiten beslist.nl om) of hun ervaring doorvertellen aan andere zodat deze dan bij ons op de site komen. Maar dat is (nauwelijks) niet te meten. Ik denk dat het branch afhankelijk wel of niet goed werkt.
 7. Ik ben benieuwd naar (slechte) ervaringen mbt ideal (of eventueel andere betalingen: paypal, pin etc), ik vraag dit omdat ik onlangs (probleem loopt nog) een klant had die betaald heeft met onze IDeal koppeling maar het geld is bij ons nooit aangekomen (transactie expired gaf het IDeal backend aan...) en wel bij de klant afgeschreven... Het lijkt er op dat het geld op de tijdelijke tussenrekening van IDeal is terechtgekomen (674773837) en daar nog rond zweeft tussen het digitale 'geld'. Gelukje is nu dat beide onze banken de Postbank is, alhoewel ze het ook voorelkaar krijgen (na ons v
 8. Dag forumers, Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen over diverse prijsvergelijk sites zoals: Kelkoo, beslist.nl, ciao, vergelijken, etc Levert het bij jullie nog iets op? Wat is jullie gemiddelde doelconversie? Waarom ben je wel of juist niet aangemeld? Met onze webshop (http://www.webshop4games.com) sta ik op diverse vergelijk sites, echter is de doelconversie niet heel hoog en aangezien de marges op mijn producten niet toren hoog zijn is het niet bepaald rendabel... maar dan kijk ik alleen naar de opbrengst die een lead brengt. Je hebt wellicht ook 'opbrengst' in de vorm van
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept