Jump to content

matthewvanvelzen

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Matthew
 • Last name
  van Velzen
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  nvkt.nl
  demkb-er.nl

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Voor (hardleerse) mensen zoals jou is er ook een zoekfunctie >:( Probeer die eens te gebruiken ipv het motto: "het wiel is al lang uitgevonden dus ik vraag het hier wel" Ik vraag gewoon wat, als je geen normaal antwoord wil geven, geef hem dan ook niet, hier heb ik niks aan, aan advies wel. En als je mensen graag de grond in wil trappen succes, maar doe dat lekker bij een ander, bij mij ben je daarvoor in ieder geval aan het verkeerde adres. Als je geen normaal antwoord kan geven, zeg dan aub ook niks, worden wij allebei niks wijzer van. Maar weet nu in ieder geval wat meer, met uitzonderingvan jouw bericht dan. De rest bedankt hiervoor, mocht ik jullie verder nog nodig hebben, dan stel ik wel een vraag, ik ga me morgen alvast inschrijven de kvk, daarna naar debelastingdienst voor een btw nummer. Heb me ingeschreven voor 2 cursussen bij de kvk. Bedankt tot zover allemaal. Jullie horen nog wel van me.
 2. Volgens mij is het wiel allang uitgevonden, maar heb je geen idee hoe een wiel eruitziet, ook al struikel je erover. Jezelf dus verdiepen in de materie om het wiel te herkennen lijkt me wel het minste wat je kan doen voordat je anderen belangeloos voor je aan het werk zet. Frans Daarom stel ik hier vragen, niet geschoten is altijd mis. Er hoeft geen atwoord op mijn vragen gegeven te worden. Maar dan zoek ik hetzelf wel uit, misschien neem ik wel een bestaande winkel over, of eentje die bijna failliet is, dat is ook nog een optie.
 3. Ik heb nu ook alle adressen van de leveranciers, dit heb ik gister al uitgezocht, alleen is dit meer dan 5 minuten werk hoor. De bekende merken vind je wel, maar de onbekende merken vid je echt niet snel, maar na een nachtje googelen kom je wel een stuk verder, ik ben me nu gewoon aan het orienteren of het haalbaar is met mijn concept wat ik wil. Ik heb al eenandere winkel gevonden, waarmee ik ga praten over een soort samenwerkingsverband. Zodat we samen de pakken wat goedkoper op maat kunnen laten maken. Het is een concept dat wel aan zal slaan, wel afhankelijk van de vestigingsplaats. Oh ja, nog even over dat ik graag alles aangeleverd wil krijgen. Waarom zal ik het wiel uitvinden, als dital uitgevonden is??? Dit is namelijk een toaal andere branche dan waar ik hiervoor in zat, dat was namelijk auto's importeren en verkopen. Hiermee is echt veel geld te verdienen, maar mijn droom is om meerdere kledingzaken te hebben. Vandaar dat ik dat us wil gaan doen.
 4. Christelfm, ontzettend bedankt. Jullie helpen me echt ;) ;)
 5. Dank je wel. Hier heb ik wat aan, ja het blad ondernemen heb ik al op werk, en deze lees ik dan ook iedere keer gretig door. Bedankt voor de tips, hier doe ik zeker mijn voordeel mee.
 6. Dank u wel, hier heb ik echt wat aan. Nu een nacht lang aan het googelen geweest. Inkoop komt nu wel redelijk rond. Gelukkig zijn me pa en oom accountant, dus daar kan ik gedeeltelijk voor advies terecht. Heeft u ook nog een paar suggesties voor de boeken (zowel ondernemen als financiën). Dus ik kan morgen beginnen met bellen naar deze leveranciers. Ik heb al wel bedacht hoe ik mijn winkel wil hebben qua inrichting, maar nog geen huisstijl, daarmee zijn we bezig. Logo en website ontwikkelt mn neef. En ik heb nog een tijdje te gaan, vandaar dat ik nu alvast wil beginnen met mijn ondernemersplan.
 7. in principe zijn er geen cash&carry groothandels voor Hoogsegment merken, wél organisaties die de distributie voor een groot aantal merken voeren(o.a FashionClub), maar dit verandert niet de leveringsvoorwaarden e.d, dat ligt dan nog altijd bij de merken zelf Goededag, Heeft u voor mij een overzicht van de distributieorganisaties, van de luxere merken naast fashionclub dan. Daar zou u mij heel erg mee helpen alvast bedankt!
 8. Ik ben pas 2 weken echt bezig met het uitzoeken hiervan, ondernemingsplan moet ik nog aan beginnen, ik zit nu in de orientatiefase. Ik heb wel van kleins af aan ondernemer willen worden, het ondernemen zit er bij mij gewoon in en dat zal er ook niet uitgaan totdat ik een eigen zaak heb gehad. Ik ben iemand die zelf beslissingen moet nemen en nieto nder een baas moet werken die mij geen vrijheid geeft. Maar ik wil gewoon graag eerst weten waar ik mijn inkoop moet gaan doen, voordat ik begin met mn ondernemingsplan. Mn winkel hoef ik voorlopig nog niet te starten, ik zit toch tot eind april nog op school, en daarmee ben ik ook verbonden aan mijn huidige baan. Dit concept wil ik gaan doen met een partner, maar deze is wel ouder dan ik. Heeft alleen ook geen ervaring met het ondernemen, maar wel met het bedrijfsleidersschap. Maar een aantal dingen vind ik gewoon moeilijk en daarom stel ik hier vragen. Mijn plan wil ik ook echt doorzetten, wil binnen 1 tot 1,5 jaar een eigen zaak., ook al ben ik pas 19. Mijn familie gelooft wel in het concept wat ik wil gaan starten. Maar niemand heeft in mijn familie ervaring met het ondernemerschap. Vandaar dat ik hier terecht ben gekomen.Ik heb al een marktonderzoek uit laten voeren. De resultaten waren zeer positief. Vandaar dat de plannen ook doorgezet zullen worden. Daarom hoop ik dat jullie mij hier gedeeltelijk bij kunnen helpen.
 9. Bedankt. Niet per se lastig hoor, had alleen meer info verwacht via google, maar uiteindelijk kom ik er wel.
 10. Hugo Boss had ik ook al, maar je kan niet echt een leverancier vinden, waarbij je alles in 1 keer kan opkopen van de merken die ik wil voeren. En ik ben nu alleen nog op zoek naar een atelier in Azie (china of Thailand). Zodat ik mijn pakken daar kan laten maken. De stoffen die ik inkoop heb ik al gevonden, alleen nu nog op zoek naar een goed atelier.
 11. Moet ik wel eerst weten welke importeur welke merken importeert, en daar kom je met googelen niet uit. De info op google is gewoon dramatisch te noemen. Als ik een eigen autobedrijf wil starten of een eigen makelaardij is er genoeg te vinden, maar over de winkels is het dramatisch. Maar ik ben al een stukje verder. Maar ik zal niet de enige ondernemer in spe zijn die met dit probleem zit. Hier zitten meerdere mensen mee. Vandaar dat ik hier ook om advies kom vragen, ik doe dit niet zomaar. Maar goed ik ben al een stuk verder, heb al een paar leveranciers gevonden, maar nog lang niet alles. Dus mocht u nog een paar tips hebben dan hoor ik deze graag. Alvast bedankt voor deze reactie. Ik kies voor de kledingmarkt , omdat een goed concept heb gevonden, en dit graag op de markt wil brengen en daarnaast ook gewoon de standaard merken wil leveren.
 12. Nog niet genoeg, wil nu gaan beginnen met het ondernemingsplan, maar ik weet nog niet waar ik mijn pakken kan gaan inkopen. En het financiele gedeelte vind ik moeilijk om te doen.
 13. goededag, Ik wil een eigen kledingwinkel in menswear beginnen. Ik heb hier zo mijn eigen gedachten over. Ik wil ook de kleding op maat kunnen laten maken (pakken, overhemden, e.d.) bij een atelier. Ik zoek alleen nog een goed atelier, met een redelijk snelle levering (buitenland of nederland). En hoe kom ik bij de inkoop van verschillende merken terecht. Heb gekeken op de site bij het world fashion center in amsterdam, maar daar kom ik niet echt wijzer van, welke merken ze wel en niet leveren. Ben wel bij wise guys terecht gekomen, maar die hebben niet alles wat ik zoek. Ik wil graag de merken Corneliani, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Van Gils, Canali, Brioni gaan leveren. In ieder geval iets in die trant, zodat mensen veel keuze hebben qua prijs. En deze pakken moeten dan ook made to measure gemaakt kunnen worden. Daarnaast wil ik een soort van eigen kledinglijn waarbij de pakken tailormade gemaakt worden. Ben dus op zoek naar leveranciers. En hoe kan ik het financiele gedeelte rond krijgen van mijn ondernemingsplan???? hier zit ik nogal mee. Ben ook nog op zoek naar een locatie. Zal wel ergens in den haag worden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept