Jump to content

marijon

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Gender
  Female
 • First name
  Marian
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  k.v.k. gemeenten si

Company info

 • Location
  Zuid Holland
 1. Ik kijk nooit in de Wehkampgids, maar heb nu al leuke schoenen langs zien komen. Niet dat ik ze bestel, maar het zou zo maar kunnen.
 2. Hallo Nick Dank je wel voor het artikel, ik was net nog op de site van de Wasknijper, daar zag ik het niet staan. Ik had al eerder een bericht van hem gelezen, dat hij misschien wel 10 zaken wil openen. Hij zit gelukkig niet bij mij in de buurt. Mijn doelgroep bestaat inderdaad uit jongeren die geen wasmachine hebben, die zie ik als voornamelijk als zelf-service klanten samen met de mensen met een kapotte machine of bijv. met dekbedden en gordijnen. Ik ga ook service verlenen, denk o.a. aan tweeverdieners zonder kids, horeca bedrijven, pgb e.d.
 3. Een deel van deze doelgroep komt met zelf-sevice goedkoper uit. En er zijn er ook genoeg die krijgen het gewassen en gestreken terug van hun moeder. Maar niet iedereen is zo gelukkig, dat moeder de was doet of wil doen.
 4. Dat zal ik dan gaan proberen. Dank je voor de tip.
 5. Daarom was ik ook bezig met een enquete, om de behoefte bij de bewoners te bepalen. Alleen kan ik hem hier niet plaatsen, of in ieder geval het is niet gelukt.
 6. Mijn woonplaats heeft 122000 inwoners, warvan 16200 jongeren tussen 15 en 24 jaar. Een deel van mijn doelgroep dus.
 7. Het verschil met de concurenten in mijn woonplaats is, dat er op het gebied van zelf-servive wasserette's geen concurenten zijn. Er zijn een aantal wasserijen, 1 hele grote, en 2 of 3 kleintjes met het wassen van laken pakketten en witgoed en/of horeca was. Ook zijn er een paar adressen met strijk -service. Maar de combinatie van zelf- service, sevice - was met of zonder strijken is hier niet. Wasmachine kapot, of dekbed wassen, dat is hier niet fijn. Ik heb meerdere mensen gesproken, die met de was buiten de stad zijn gegaan. Ook de horeca, moet buiten de stad, naar ik heb vernomen. Ik heb allen nog geen idee, waarom mijn enquete hier niet op de site komt.
 8. Hallo allemaal. Ik ben hier al een tijdje aan het lezen, tot nu toe had ik nog geen voorstel topic ontdekt, maar wel veel info.. Zal me even voorstellen, ik ben Marian, 53 jaar met 2 dochters van 20 en 17. En ja, ik wil ook voor mij zelf beginnen, een wasserette. Startpositie helemaal niet ideaal, WWB en zelf geen geld. Ik hoop in ieder geval met een hele goede voorbereiding en een goed plan een kans te maken. Met de voorbereiding ben ik dus ook druk bezig.
 9. Hallo Rene, Dank je voor je reactie. In de plaats waar ik woon is geen wasserette, sinds een jaar of 30. Dus geen concurentie, wel van wasserijen en strijkservice. Maar het ouderwetse wasserette idee is er niet meer. Vandaar de enquete, maar er is iets mis gegaan met het plaatsen, geloof ik. Ik heb wel een beetje m'n doelgroep bepaald, en daar zit ook het bedrijfsleven in, en mogelijk ook de zorg. Verder zoek ik in mijn eigen woonplaats omdat ik denk dat er zeker wel behoefte is aan een wasserette. Marian
 10. Hallo Down, Dank je voor de snelle reactie. Ik zie inderdaad dat mijn enquete er niet staat. Hoe kan dat, en mag dat ook niet, sorry dat was me niet bekend. Waar zal ik mijn vraag dan kunnen plaatsen? Marian
 11. Hallo allemaal, ik ben hier al een tijdje aan het lezen, en had nog geen voorstel topic ontdekt, maar wel veel info.. Zal me even voorstellen, ik ben Marian,53 jaar met 2 dochters van 20 en 17. En ja, ik wil ook voor mij zelf beginnen, een wasserette. Startpositie helemaal niet ideaal, WWB en zelf geen geld. Ik hoop in ieder geval met een hele goede voorbereiding en een goed plan een kans te maken. Met de voorbereiding ben ik dus ook druk bezig. Alleen is er weinig info over wasserette's, zelfs het C.B.S. is gestopt met publicatie van cijfers. Nu heb ik een enquette gemaakt om te kijken of er behoefte is in mijn woonplaats. Dus mijn vraag hier is willen jullie er eens naar kijken en/of commentaar opgeven. En verder, wat zal ik doen , huis aan huis langs gaan en gelijk alle vragen behandelen, of afgeven en later ophalen? Alvast bedankt voor jullie reacties, Groet Marian
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept