Jump to content

louiselotte

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  Simone
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Heel erg bedankt voor al de informatie! Zou me nu goed inlezen en me ook beter informeren. Ja dat met de 10 kg dozen ken ik en ik weet ook dat er maar niet veel aan vedient kan worden. Zelf is het hier niet zo makkelijk om aan rauw voer te komen wij hebben maar een slachthuis in de buurt. Maar ik vind het heel leuk om te doen en misschien lukt het mij zo dat ik teminst die mensen hier in de Regio beleveren mag. Nu ik zou me nu omhoren en op die paginas kijken die ik van jullie gekregen heb. :)
 2. Na ik heb er zeker helemaal zin in! Ben er nu zelf zo 3 jaar met rauw voeren bezig en weet er nu ook veel van. Dat wat Rene geschreven heeft vind ik nu niet meer zo leuk :-\ wekelijks bezoek en speciale vergunningen...ik was toch van plan om eerst van huis uit te verkopen/versturen. MAAR mijn concurrentie is niet zooooo groot! Zij verkopen toch gemalen (!!!) en dat doe ik niet. In stukjes of lapjes is het ook weer gezonder voor de hond. Dan verkopen zij het weer zo dat je niet echt ziet wat er zo in gemengt is....bij mij zie je duidelijk dat het vlees is of hart is of een konijnenkop :-) @friestyler: DANK U!!!! ;D
 3. Hoi Kena (leuk dat je ook uit D komt!!!) Ja het gaat over het BARFEN en ik ben er ook somige hondenfora gewest en heb er toen gezien dat er niet zo veel mogelijkheiden zijn om BARF-producten te kopen. Ja wel, maar dan gemalen en dat zou ik dus niet doen. Ik denk wel dat er een reden voor is (waarom het in D een grotere succes is) dat het aanbod er groter is. Je hebt meer keuze en die keuze die je hebt is zo makkelijk (verpakking) dat ook die mensen zonder tuin makkelijk rauw kunnen voeren. Hier is het toch nog meer zo, dat je het of bij een islamitische slager of direct bij het slachthuis/polier ezv en zelf verpakken moet. Tuurlijk is het zo als ik het verkopen wil duurder....en daar is dan de vraag of ZIJ dat betaalen willen. @sky hahahaha ben ik al koppig als ik nu in begin kijk dat het niet nog meer kost en mijn product niet te duur word? Zo een dierenwinkel wil toch ook iets aan verdienen. Denk ik. Nee denk dat ik het in begin liever alleen doe. En wil het liever zelf leveren. Per DPD of zo iets. Verkoop en verstuur het diepvriesklaar. Dat betekend dat het bij mij uit de diepvries komt, ik het in een doosje met speciaal ijs (kom er nu niet op de naam!) doe en de pakketdienst haalt het op de maandag, dinsdag en woensdag af :-) denk het is zeker 6 maanden houdbaar.
 4. Om broodjes te kopen heb je er toch all iets in Oostburg. Op vakantie heb ik er een vis-frituur gezien...was heel lekker. Calamares, sardintjes, verschillende salade met mosschelen, inktvis ezv. Ook om mee naar huis te nemen. Ik zou er dan zeker langs komen ;)
 5. Ik heb er all zo een 'motief' uitgewerkt en wil dit dan graag als verklaring 'waarom rauw hondenvoer' op de webside gebruiken. Het zijn er ook een antaal bedrijven zoals DUK die vers voer verkopen, maar ik ben er toch weer anders :-) tot nu heb ik er nog geen verglijkbaare bedrijf op internet gevonden....behalve in het buitenland. Dierenartsen en specialzaaken zijn geen optie voor mij. Duurt te lang om het hier uitteleggen. Ben wel koppig :-[ soms
 6. wow dat moet ik erst nog alles een paar keer lezen tot ik het begrijp ;-) maar leuk dat iemand mijn enthousiasm alleen door de mails herkennt ::) Ik denk wel dat ik mee nu helemaal in dat met de webside verdiepen moet omdat dat mijn belangrijkste kanaal wordt. Misschien heb ik voor de mensen in de omgeving somige dagen s'avonds een 'aan thuis verkoop' maar dat zie ik er dan nog. Zeg, zijn er ook nadele in een ondernemerschap? Misschen zie ik het nu veel te roza om zelfstandig te worden :-) Ach nee dat kan niet :-)
 7. Ik zeg nu ook iets ook heb ik er helemaal geen verstand (nog niet) van ondernemerschap maar ik ken die Regio wel. Het komen veel mensen uit Duitsland, Belgie en Nederland op vakantie en wat doen die alle heel graag? Eten. Drinken. En met mogelijkst met het Gezin. Wat ik hier wel zie is dat wij hier niet veel restaurants hebben met eten uit de regio. Maar wij hebben wel Breskens met vers vis, in Ijzendijke een biologisch Koeienfokker/-slager, biologisch Schapenboerderijen ezv Zou dat geen idee zijn? Een restaurant met biologisch vlees/groenten ezv uit de omgeving en dan worden in de andere 'kamern' de boerderijen vorgestellt waar het vlees/groenten vandaan komen. Misschien hebben die boerderijen ook een huiswinkel die er vorgestellt mag worden.
 8. Hallo Andreas, Het is zo dat ik ermee nu zo 3 jaar bezig ben een wel zie dat er op Internet meer vraag voor rauw voer is. Heb het eens hier (waar ik woon) met foldertjes probeert maar ik heb zo het gevoel dat ik in de Provincie van Nederland woon waar 'de boer niet eet wat hij niet kent' :-) zo het 'mensen in de omgeving vragen' was geen zo groote succes. Toen ik dan een beetje op Internet op zoek gewest ben heb ik wel een paar Forums gevonden en denk misschien moet ik me meer op die mensen concentreren. In Duitsland is dat met rauw voer een Markt die nu heel 'modern' is (ik sta er helemaal achter deze natuurlijke manier om je hond te voeren maar had nu even niet het juiste woord om het te beschrijven). Met de verpaking, houdbaarheid, betaling etc been ik er al bezig geweest alleen moet ik me nog over de manier van verzenden informeren. Kijk een beetje hoe de buuren (Duitsland) maar heb het juiste voor hier nog niet gevonden. De andere vraag is dan, zijn er regels als ik vlees verkoop? Is er in NEderland een insituitie war ik kijken moet of en hoe het mag? En hoe vind ik de juiste 'man' die websids maakt? Hoe duur is dat? Heb wel al de keuze gemaakt om het van een Profi te laten maken....is toch het eerste was de Klant ziet...of wat denk je? Groetjes Simone
 9. Ik begrijp de reaktie wel, sorry maar ik wist echt niet hoe ik erover beginnen moet. Misschien en beetje meer achtergrondinformatie.....ben 35, woon 4 jaar in nederland en vind niet echt het juiste werk voor mij. heb wel werk maar maakt mij niet echt gelukkig. Zo dan heb ik nu zo een idee wat ik graag doen wel maar was er nog nooit zelfstandig en heb mij ook tot nu nog nooit erover gedachten gemaakt. Maar omdat ik er nu toch ermee bezig ben zijn er natuurlijk heel veel vragen op die ik nog geen antwoord heb. Zo ben ik naar hier gekomen. Heel toevallig. Tuurlijk neem ik het serieus! Mijn doel is dat ik graag voer voor honden verkopen wil. Wij voeren onze honden rauw en dat wil ik graag gaan verkopen. Misschien door help van een webside..... Zou me nu maar hier doorwerken :-) Groetjes Simone
 10. Hallo, Ik ben van plan om me zelfstandig te maken. Nu heb ik een paar informaties nodig en hoop dat ik hier op de juiste forum/side gekomen ben. Mijn vraag is, hoe weet je of je de juiste idee hebt. Is een gevoel volldoende of moet ik een marktanalyse laten doen (ben uit duitsland...is dat dan ook relevant dat ik zo gezien een allochtone ben?) :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept