Jump to content

janhindrik1

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk.nl
 1. Hallo Joost, Je hebt vast gelijk maar is er ook een website pagina van de kvk of belastingdienst waar dit ook staat? Op kvk site deze pagina staat dat het wel moet. Of word er met een financieel jaarverslag iets anders bedoeld dan jaarrekening?
 2. Is er ook software voor het bijhouden van contracten en opzegtermijnen? (agenda van outlook is niet erg betrouwbaar want deze is al meerdere keren compleet vastgelopen en hierdoor waren alle gegevens weg)
 3. Bedankt voor het advies... en nog een prettige kerst :)
 4. Nee niet stopgezet maar er is de laatste maanden bijna geen activiteit meer doordat ik mijn leverancier ben kwijtgeraakt. (Wegens ziekte van de leverancier) Het is vaak moeilijk voor een ondernemer om een huis te kopen omdat banken dit een te groot risico vinden. Banken vragen dan minimaal 3 jaar cijfers van het bedrijf. Als ik nu stop en over bijv. over een jaar weer een bedrijf begin moet ik dan weer opnieuw beginnen met 3 jaar cijfers opbouwen? Ik ben van mening dat je juist nu de kans moet pakken om een huis te kopen.
 5. De laatste 3 jaar had ik een eenmanszaak naast verschillende banen via het uitzendbureau. Helaas werk ik nog niet lang genoeg bij 1 werkgever via het uitzendbureau om een huis te kopen. Ik ben van plan te stoppen met mijn eenmanszaak omdat deze de laatste tijd niet voldoende winstgevend is. Nu is mijn vraag: Zal ik mijn eenmanszaak beëindigen of niet omdat ik graag een huis wil kopen en later toch wel weer een onderneming begin naast mijn (uitzend)werk?
 6. Waarom ben je gestopt met handelsagent zijn? Ben je nu importeur of exporteur?
 7. Heeft iemand ervaring met een bedrijf die direct mail fullfillment doet naar adressen binnen de EU en Engeland? Het gaat om (relatief) kleine aantallen 250 stuks in het begin. Als iemand nog tips heeft voor werken met een direct fullfilment bedrijf zou ik het graag willen weten. :)
 8. Op dit moment stuur ik de .co.uk bezoekers gewoon door naar de .com versie.
 9. Ik had een andere site met alles in GBP maar de schommelingen zijn groter dan verwacht. Dus of wekelijks controleren en eventueel aanpassen of automatiseren.
 10. Van mijn website (.com) heb ik nu ook een .co.uk versie (engelse versie dus) en Engelsen betalen in Britse ponden. Het lastige hieraan is dat de valuta te opzichte van elkaar meer/minder waard worden. Mijn vraag is: Zijn er ook scriptjes/ tools die de prijzen (in real time) aanpassen? Op deze manier hoef ik niet elke keer de prijzen aan te passen bij elk product en in het kassa systeem. (iron cms) Overige feedback is natuurlijk ook welkom.
 11. Telfort (waar ik mijn telefoon aansluiting heb) bied een service aan dat als er word ingesproken op je voicemail dat je dan een email krijgt (die je dan als geluid bestandje kan afspelen). Wat ik graag zou willen is dat klanten een bestelnummer en telefoonnummer kunnen intoetsen en dat ze vragen kunnen stellen. Hierna ontvang ik dan emails die ik kan lezen/beluisteren waar ik de klanten later over terug kan bellen. Op deze manier kan ik een goede service verlenen en tegelijkertijd overdag andere dingen doen. Bedankt voor de reacties!
 12. Is het mogelijk om een telefoon keuze menu (zoals je deze vaak ziet bij 0900 of 0800 nummers)te plaatsen achter een normaal vast telefoonnummer? 0900 en 0800 komen in mijn ogen niet echt klantvriendelijk over voor de klanten (deze doen vaak denken aan lange wachttijden)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept