Jump to content

TonGoes

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt! Bij de juiste bank, met een goed plan, borgstellingkrediet en inderdaad eigen inbreng dan wel achtergesteld zijn er ( weer ) mogelijkheden. Elkaar achterna blijven praten helpt de boel niet op gang lijkt me....
 2. De bedrijven die overal tussen inzitten inderdaad of de zoveelste aanbieder van...Ik zal het laten weten of het is gelukt.
 3. Met 37.5k ( 30% ) Gaat de bank over tot financieren samen met de overheid.
 4. Ik ben daar niet zo van overtuigd! Met wat voor partijen heb je gesprekken gehad? Je vraag hier of ze ook financieringen doen. Dat heb je neem ik aan toch besproken daar?? Ik denk dat het vrij lastig wordt. Zoniet onmogelijk. Je wilt een zaak starten zonder eigen geld. Dus eigenlijk op rekening en risico van een ander. Ik denk dat er,zeker in de horeca,weinig investeerders staan te trappelen om geld te lenen aan een onervaren ondernemer in de horeca. Zoals Herafin zegt, je kan de lening van de bank zonder eigen inbreng wel op je buik schrijven. Staar je niet blind op een mailtje van een accountant. Tevens is volgens mij het vragen naar financieringen op HL verboden. Danny Met dranken,koffie,keuken, etc leveranciers. Ik staar me totaal niet blind op de account vandaar hier deze vraag. En vraag ik om een financiering? Je komt wat zuur over.
 5. Maar heeft iemand tips waar ik ergens 30 tot 40k kan lenen ( achtergesteld ) Bij investeerders is het lastig. Zijn er commerciele partijen die kunnen meewerken? Eigen netwerk lukt niet.
 6. Het staat letterlijk in me mail, zonder financiering inderdaad. Echter ben ik me ervan bewust dat zo'n account dat even te makkelijk roept!
 7. De accountant e-mail inderdaad letterlijk dat het niet uitgesloten is om zonder eigen inbreng een financiering rond te krijgen ja. Maar om daar maar niet vanuit te gaan ben ik op zoek naar een achtergestelde lening. In mijn eigen netwerk lukt dit nu niet. Daarnaast is het niet makkelijk om voor deze kleine bedragen iemand te vinden. En alles wat betreft leveranciers is duidelijk hoor, maak je geen zorgen.
 8. Goedemorgen allen, Voor de start van een horeca zaak ontbreekt het nu zeer waarschijnlijk alleen nog aan een eigen inbreng. De bank heeft aangeven dat als het haalbaarheidonderzoek word goed gekeurd de bank en de overheid ( borgstellingkrediet ) over willen gaan tot financiering. Ook gaf de accountant aan dat het niet uitgesloten was dat het zonder eigen inbreng kan ( met de dus het borgstellingkrediet ) Het gaat totaal om een lening van 125k. Zelf hebben we al 6k geïnverteerd ook om de bank straks te laten zien dat we er echt in geloven. Maar om maar niet van de 'roepende accountant uit te willen gaan' wil ik op voorhand een partij hebben gevonden die 30k willen uitlenen tegen een x procent rente. Via bekende is geen optie. Zijn deze korte termijn investeerders te vinden? En zo ja, waar? Is het een optie om aan een aantal leveranciers een lening te vragen? In ruil voor rente en verder expansie via hen? (Edit: titel en interpunctie aangepast.)
 9. Mag dit? Ik heb hier nooit toestemming voor gegeven en vind het uiterst vervelend. Recent kreeg ik al een e-mail van een bekende van me, met de link van de site waarop ik sta. Nu kreeg ik vanmorgen een bericht dat ik in de Spits sta! Wat zijn mijn rechten? [titel aangepast - mod]
 10. Goedemorgen, Zijn er hier ondernemers met een horecazaak (en) ? En die de loonadministratie laten uitvoeren door een payrol bedrijf? Wat zijn je ervaringen? Deed je het eerst zelfstandig, of door een boekhouder? Ik hoor het heel graag.
 11. Bedankt voor je input jverhallen. Ik was inderdaad ook in de veronderstelling dat niets vast staat. Situatie pand: - staat drie jaar leeg - geen gas/water/licht/afvoer aansluitingen - vloer moet geleged worden - isolatie moet gedaan worden - wc aansluitingen zijn er niet - buitenkant moet het een en ander opgeknapt worden - schilderwerk binnen We zijn voornemens om voor zeer lange tijd ons te gaan vestigen. Wat zou nou voor elke partij de meest gunstigste constructie zijn? Als hij de gevraagde huursom wil hebben mag hij het ook helemaal opleveren zoals wij dat willen? Een structurele huurkorting en zelf alles opknappen, dat lijkt ons een goede deal!?
 12. Ik en mijn vrouw hebben een casco horeca pand op het oog. Zijn er nu standaard normen van wat wel en niet gedaan moet zijn door een eigenaar/ontwikkelaar wil hij het casco verhuren? We hebben namelijk een pand op het oog. Maar hier zit bijvoorbeeld nog geen cv in, elektra, afzuigers, toiletten etc in. Of moet je daar onderling zien uit te komen?
 13. Ik heb gister telefonisch contact gehad met de makelaar, bij het eerste pand was er ruimte voor onderhandeling. De vraag is hoe ruim kan ik dat zien? Zijn eigenaren echt zo stellig ( of is de markt zo ) dat ze liever 2 jaar niet verhuren dan wel en moeten inleveren?
 14. Goedeavond, Ik heb een horecapand op het oog met een jaarlijkse huursom van € 75000. Het pand staat al maanden leeg. Mij begroting geeft een maximaal huur aan van € 52500 Dit maakt een verschil van € 22.500 Het lijkt me niet dat eigenaar van het pand hiermee in gaat stemmen!? Kan iemand mij vertellen wat 'normaal' is of hoe dit normaliter in ze werk gaat. Ik heb ook nog een ander pand op het oog waar het verschil eveneens fors is € 20000 Echter staat dit pand wel al sinds 2009 leeg. Hoe zet ik mezelf niet voor l*l en sla ik de juiste weg? Ton
 15. Mijn advies zo eerst zijn: Met familie moet je wandelen en niet handelen. Maar goed, het klinkt ook als een mooie kans. Er zijn veel ondernemers die zo zouden willen starten maar dat niet kunnen. Zet beide alle eisen op papier en ga naar een onafhandelijk adviseur zou ik zeggen. Trouwens is het Qredits niet voor jou? Hier kun je met een onderbouwd plan 35.000 lenen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept