Jump to content

duuR

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar literatuur over (het optimaliseren van) webshops en ecommerce. Nu kom ik wel titels tegen maar het zegt me niet zoveel. Misschien zijn er hier forumbezoekers die tips hebben op dit gebied. Zo ja dan ontvang ik die graag. Aloha, Ruud Ps. Ja ik heb ook op het forum gezocht, maar kon niet echt iets vinden wat antwoord op mijn vraag gaf.
 2. Volgens mij is dat ook hetzelfde.
 3. Oh haha gelukkig maar. Ik dacht al dat ik iets essentieels aan het missen was. Bedankt voor de input zo ver. Ik ga er mee aan de slag.
 4. Think ? Oké nu voel ik me echt een groentje :-[
 5. Ja dat lijkt mij ook en dan moet het volgens mij niet te ingewikkeld zijn.
 6. Hallo Allemaal, Bedankt voor de input. Hier kan ik zeker weer even mee vooruit. Ik kon op de link van P.J. overigens nog niks vinden over het feit dat Apple de App. ook moet keuren. Wellicht heb ik er overheen gekeken, want ik heb nog niet de rust gehad om er aandachtig naar te kijken. Wel zag ik staan dat je het zelf kan testen in een testomgeving.
 7. Beste medeforummers, Ik ben bezig om de mogelijkheden voor een leuke applicatie te onderzoeken. Naast de website die via internet te bereiken is wil ik dat het concept ook via de mobiele telefoon toegankelijk is. Dus ben ik op zoek gegaan naar informatie over het toevoegen van een App aan iTunes, maar tot mijn frustratie kan ik hier niets over vinden. Ik heb zowel de Apple website, als iTunes, Als dit forum doorzocht, maar nergens vind ik mijn antwoord. Is er iemand die toevallig ervaring heeft met het toevoegen van Apps in iTunes?
 8. Hi Hans, Toch apart, ik heb het mitex gemaild en zij gaven mij door dat in 2007 de totale sportmarkt 655 mln euro bedroeg. Dat lijkt niet helemaal te kloppen met de cijfers over schoenen vind je ook niet? Of zie ik dit verkeerd?
 9. Hans, Bedankt voor je bijdrage. Helaas zijn het cijfers vanuit Amerika. Ik heb geen idee hoe die markt zich verhoud met de Nederlandse markt, dus of het ook echt bruikbaar is weet ik niet. Toch bedankt voor het meedenken! Gr. Ruud
 10. Joost, Bedankt dat kan ik inderdaad doen. Zoeken op hun website heb ik toevallig gisteravond gedaan en daar werd nog niet veel wijzer van. Misschien dan een telefoontje meer oplevert. Gr. Ruud
 11. Hi Fred, Excuus dat ik jullie door elkaar haalde :P Ik denk ook inderdaad dat ik maar eens wat vragen ga stellen in een sportzaak. Het enige wat ik bij branche verenigingen vandaan kan halen zijn percentages. Dat zegt me helaas te weinig over echte getallen. Nike heeft, zover ik nu heb kunnen lezen, een marktaandeel van 36% in Nederland als het gaat om sportschoenen en is daarmee ook marktleider. Ik kan mijn product zelf niet op de markt zetten, aangezien ik het echt bedacht heb voor Nike en gebruik wil/moet maken van hun beeldmerk.
 12. Ja inderdaad. Ik wil gewoon een reele berekening kunnen maken van de verwachte omzet. Daarvoor zul je toch moeten weten wat er normaliter verkocht wordt, alleen schijnen dit soort cijfers erg moeilijk verkrijgen. Fred, Bedankt voor het aanreiken van de links. Helaas staan hier geen links bij naar de Nederlandse markt.
 13. Hi, Dit is heel simpel, omdat ik een idee bedacht heb voor Nike en niet voor Adidas. Nu wil ik dus gaan berekenen wat de kansen voor mijn product zijn. Hiervoor wil ik dus graag weten hoeveel paar er verkocht worden.
 14. Hi Fred, Nee ik heb alle door Nike vrij gegeven informatie doorgenomen, maar ook daar staat het niet in helaas.
 15. Hi iedereen, Ja ik heb geprobeerd te zoeken via de zoekfunctie, ik heb heel internet afgestruind en toch kom ik er simpel weg niet achter. Ik heb een goed idee en om dit commercieel en cijfermatig goed te kunnen onderbouwen zou ik graag willen weten hoeveel paar sportschoenen Nike verkoopt op jaar basis. Eigenlijk ben ik al blij met enige cijfers, want verder dan vage percentages kom je niet op internet. Dus mocht iemand niet het antwoord op bovenstaande vraag hebben, maar wel weten hoeveel sportschoenen er per jaar, per maand of per dag worden verkocht dan hoor ik dat graag. Iedereen alvast erg bedankt voor het meedenken en het lezen van mijn bericht. Cheers, Ruud
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept