Jump to content

rmvdb

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. allebei. ik wil uiteraard gaan ondernemen waar ik misschien het geld uit het stamrecht bv haal om verder te groeien
 2. Uiteindelijk wil ik de stamrecht BV gebruiken voor investeringen. hoop in de toekomst dat die weer terug gaan naar de stamrecht BV. En verwacht dat er enkele werkmaatschappijen bijkomen.
 3. Het ziet er naar uit dat ik een vergoeding krijg die ik in de Stamrecht BV ga plaatsen. Alleen wat is het handigste. Is een holding BV het zelfde als een stamrechtbv ? Heb ik echt een holding bv nodig ? met daaronder 2 werkmaatschappijen ? Want de winst wil ik naar de holding of stamrecht bv brengen ? Schema > Stamrecht > Holding > 2 werkmaatschappijen of Stamrecht > 2 werkmaatschappijen
 4. bedankt voor de reactie's. Misschien was ik nog niet helemaal duidelijk over het aantal uren. In de toekomst wil ik de volgende situatie. Bij de werkmaatschappij wordt er voldoende omzet gedraaid.In de holding gaat er maandelijks een gedeelte van de werkmaatschappij naar de Holding. In de holding wil ik in loondienst , met een jaarsalaris van 41k (het minimum) op basis van 30 uur in de week. Het is zeer belangrijk dat ik dat op een loonstrook kan aangeven dat ik 30 uur per week werk. Is het laatste mogelijk ?
 5. Ik zit momenteel aan de volgende situatie te denken, 1 Holding met een Werkmaatschappij er onder. In de Holding wil ik mijzelf een salaris geven. Dat ik in "Loondienst" ben van de Holding (holding is 100% van mij) Maar is het mogelijk dat ik op de loonstrook neerzet dat ik bijvoorbeeld 16 uur per week werk ? (40% werk) Maar dat de salaris minimaal van 39of 41k wel wordt gehaald ?
 6. rmvdb

  Aanvraag Hypotheek

  Beste Marco, Bedankt voor de toelichting. Als ik dit had geweten was ik er niet aan begonnen. Het leek een mooie manier om meer te verdienen. Het was/is niet eens een noodzaak om zo'n constructie te starten. kon beter een nederlands bv starten.
 7. rmvdb

  Aanvraag Hypotheek

  Raymond, Bedankt. Allebei heb ik nog geen contact mee gehad. Zal ik zeker gaan doen. Tot nu toe ben ik bij de Rabobank/SNS bank geweest.
 8. rmvdb

  Aanvraag Hypotheek

  Raymond, Dat vind ik zelf ook. Op papier kan ik het laten zien. Ze blijven hammeren op de juridische constructie. Is er een bank die hier ondernemers wel "begrijpen" ?
 9. rmvdb

  Aanvraag Hypotheek

  Bedankt Joost. Dus de winst voor 2010 in 2011 betalen en afronden en dan weer een hypotheek aanvragen ?
 10. rmvdb

  Aanvraag Hypotheek

  Goedeavond, Ik zit al een paar avonden te zoeken naar antwoorden, maar kom steeds verschillende antwoorden tegen. Zal hieronder de situatie uitleggen en ben benieuwd naar jullie antwoorden. 2 jaar heb ik een eenmanzaak gehad, in 2010 ben ik begonnen met een CV > LTD > Trust. Nu wil ik graag een hyptoheek aanvragen, nu vallen ze op het ltd cunstructie verhaal dat ik geen eigenaar ben. dat kan ik begrijpen waardoor ik nu weer een eenmanszaak heb opgestart. Aan de jaarcijfers te laten zien heb ik voldoende inkomen om een goede hypotheek te krijgen maar de ltd constructie is nu een struikelblok. zijn hier oplossingen voor om toch een hypotheek te krijgen ? En ander iets waar ik aan dacht is in loondienst te gaan van de CV maar dat blijkt niet te kunnen omdat ik volmachthouder ben. Klopt dit ? En als ik in loondienst kan van de CV, dan zou ik na 1 loonstrook een hypotheek moeten kunnen aanvragen ? of Als ik de wiinst van 2010 in me nieuwe eenmanszaak stop, zou ik dan theoretisch een hypotheek moeten krijgen ? (3 jaarcijfers) Wie heeft hier ervaring in ?
 11. ja dat klopt. Al verdien ik zelf wel meer dan mijn echtgenoot
 12. Momenteel ben ik in loondienst bij mijn echtgenoot. Hoe gaat dit qua het aanvragen van een hypotheek. Zal een bank daar moeilijk over doen of zou ik zonder problemen een hypotheek kunnen aanvragen met mijn echtgenoot. Mijn echtgenoot is tevens ook gewoon in loondienst bij een ander bedrijf.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept