Jump to content

secretagent

Junior
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Erwin
 • Last name
  Klein
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Gouda
 1. BKR bellen geeft irritatie. Het menu is erop gericht om je niet te woord te staan maar te verwijzen naar de website. Na de verwijzing wordt de verbinding verbroken. Wat betreft de uitleg aan de bank...dat komt wel goed. Alleen was ik in de veronderstelling dat dit soort kredieten niet gemeld worden bij BKR / las ik elders ook op Higherlevel en ik kan nergens vinden waarom dat wel zo is. Dus vanuit interesse (niet te verwarren met overal druk om maken want zo spannend is het niet :) ) deze post.
 2. Goedemiddag Allen, Ivm met een mogelijke hypotheekaanvraag bkr uitdraai opgevraagd. Mijn vrouw heeft een eenmanszaak en op naam van de zaak een mini geleast, operational lease. Zij rijdt deze alleen zakelijk en zonder bijtelling. Tot mijn verbazing staat deze geregistreerd bij BKR. Nu is dit prima uit te leggen aan bank maar overal lees ik dat zakelijke lease bij een eenmanszaak wel een optionele toetsplicht kent maar geen registratie plicht. https://www.keurmerkprivatelease.nl/paginas/keurmerkaanbieders/vraag-en-antwoord/vragen/bkr-toets-en-registratie/moet-ik-van-bkr-ook-zakelijke-leasecontracten-toetsen-en-registreren Reactie van bmw financial leases is dat lease maatschappij'en aangesloten bij AFM alle contracten (particulier of hoofdelijk aansprakelijk) moeten melden. Als lease maatschappij niet aangesloten is bij AFM is er een keuze. Ik kan nergens vinden of dit juist is . In kader hoofdelijke aansprakelijkheid zou een vennoot van een VOF ook een registratie krijgen? Vreemd. Kan iemand bevestigen of bewering bmw financial lease correct is?
 3. Klopt, dat is ook een aandachtspunt. Ik werk met Adviesbox en zal me verdiepen in bestaande oplossingen. Met websitebouwer heb ik een afspraak gemaakt om kijken wat op basis van bovenstaande input handig is.
 4. Hartelijk dank voor de reacties, hier kan ik verder mee! Ik hoop binnenkort te laten weten wat het resultaat is.
 5. Daarom plaats ik het op dit mooie forum. In het andere topic heb ik inhoudelijke reacties gekregen waarmee ik als leek verder kan richting partij'en die dit kunnen maken. Breed en open kijken neem ik zeker ter harte. Welke vragen zou ik mezelf kunnen stellen in dit kader?
 6. Geen. Voorheen was het een vof tussen Klein BV en een makelaardij. VOF is ontbonden maar omdat klantenbestand vrij groot is en in regio redelijk bekend heb ik deze naam gehouden.
 7. Ja , ik vraag het wel , met zinnige reacties ben ik blij en doe er wat mee. Bol..Coolblue zijn klein begonnen en erg groot geworden. M.i. niet door naam en logo. Maar zoals gemeld ..andere discussie. Anders geformuleerd..Klein & Partners blijft. Hypotheekadvies..Financiële planning...Echtscheidingsadvies...Woningverkoop zijn de takken van sport. Waar ik over zit te dubben is , alles onder 1 noemer , 1 site , FB pagina met voor en nadelen. Inzake woningverkoop zullen klanten eerder kiezen voor een bedrijf waar naam makelaar(dij) in voorkomt o.i.d. dan naam gericht op financiële diensten. Dat zou weer pleiten voor aparte namen met uitdaging integratie.
 8. Klep haha, laten we dat maar niet doen. Klein & Partners is redelijk bekend in de regio, ondanks dat ik tot nu toe geen cent uitgegeven heb aan reclame. Klanten komen via via maar ik wil meer bekendheid. Eens dat naam met omschrijving lang is. Klein & Partners - Hypotheekadvies - Financiële planning - Echtscheidingsadvies - Echtscheidingsadvies-Gouda - Woning verkoop - De Andere Makelaar Lijkt me al beter. Heb destijds ook voor eenmanszaak gekozen vanwege gemak BTW. Klein & Partners is niet btw plichtig. Echtscheidingsadvies / Woningverkoop wel. Wat namen betreft..wat logo betreft ...geloof ook weer niet dat het zo belangrijk is. Bol.com..Coolblue..prachtige bedrijven .. zou naam en logo er veel aan bijgedragen hebben? Maar goed dat is weer een andere discussie. Klein & Partners ga ik sowieso niet veranderen.
 9. Klein & Partners is een handelsnaam van Financieel adviesbureau klein BV Echtscheidingsadvies-Gouda is een eenmanszaak en De Andere Makelaar staat als handelsnaam bijgeschreven. De eenmanszaak is geen onderdeel van Klein & Partners. Ik ben wel de enige die alle activiteiten uitvoert. Is onderstaande uiting uberhaupt mogelijk vraag ik me af ? Zal morgen kvk eens bellen. Klein & Partners Echtscheidingsadvies - Echtscheidingsadvies-Gouda Klein & Partners Woning verkoop - De Andere Makelaar
 10. Dat is correct, voor mijn klanten werk ik echter in excel en dat is de basis. Voor de rest eens. En als dat mogelijk is kan ik verder met de bouwer.
 11. 1 ding is zeker..ik ga het niet zelf maken :)
 12. Dat vind ik ook. Ik zou op de site Klein & Partners buttons kunnen maken die verwijzen naar echtscheidingsadvies en woningen verkopen. Klanten komen dan op betreffende sites terecht. Daarmee worden de 2 andere takken van sport wel onderdeel van Klein & Partners maar zijn het wel aparte identiteiten. Datzelfde kan ik met een facebook pagina doen. Op Klein & Partners FB pagina meld ik nieuws met betrekking tot hypotheken . Nieuws mbt echtscheidingen vemeld ik als kop, bezoekers kunnen doorklikken voor meer info en komen dan op de betreffende pagina. Wat betreft de FB pagina zou ik het denk ik beperken tot 2 pagina's, 1 voor Klein 7 Partners ( moet ik nog maken) en 1 voor de Andere makelaar ( bestaat al )
 13. @Highio, dat is correct.Klanten kunnen het alleen bekijken. Aanpassingen maak ik in excel waarna ze het weer kunnen bekijken. @ Rik, het zal niet zo zijn dat vele klanten tegelijk kijken. Wel zullen in de toekomst steeds meer excel bestanden aan de site hangen. Een andere optie kan zijn kan ik de tabbladen in excel eerst omzet naar een ander bestand en dat deze ingelezen wordt. Als ik het excel bestand opsla als webpagina ben ik al een eind wat ik wil. Je kunt de verschillende tabs openen. Wat je niet kunt is aanpassen = prima. Wat ook niet kan is velden welke samengevoegd zijn openklappen en dat zou wel mooi zijn. In de velden staat vrij veel tekst en om dat allemaal open te laten staan is onleesbaar. Het zou dan mooi zijn dat na inloggen de site opent met welkom familie x met in midden een aantal buttons die de tabs vertegenwoordigen. Klik je op button kosten dan zie je de excel layout. Wil je bepaalde kosten welke samengevoegd zijn bekijken dan klik je op + op ze open te vouwen.
 14. Beste Allen, Sinds 1998 heb ik een financieel adviesbureau met handelsnaam Klein & Partners Sinds 2013 ben ik tevens geregistreerd financieel echtscheidings adviseur en heb de eenmanszaak opgericht Echtscheidingsadvies-Gouda Sinds 2016 verkoop ik ook woningen onder de handelsnaam De Andere Makelaar. Deze handelsnaam is toegevoegd op inschrijving Echtscheidingsadvies-Gouda Ik zou graag opereren vanuit 1 naam Klein & Partners en 1 website en 1 facebook pagina. Aan de andere kant ben ik bang dat klanten kunnen denken; hij doet van alles een beetje en vind een aparte naam wel professioneel. Zou ik een combi kunnen maken bv Klein & Partners Hypotheekadvies Klein & Partners Financiële Planning Klein & Partners Echtscheidingsadvies - Echtscheidingsadvies-Gouda Klein & Partners Woning verkoop - De Andere Makelaar Iemand tips?
 15. Beste Allen, Is het mogelijk om gegevens uit een excel bestand voor klanten te koppelen aan een website? Stel klant heeft gegevens in een excel bestand met diverse tab bladen. Klant logt in op website en hij krijgt deze info te zien in een mooie layout. Dit per tab. Tab kosten wordt dan bv gepresenteerd zonder excel look. Zodra er in de excel tab kosten iets gewijzigd wordt is dit direct te zien voor klant zodra hij inlogt. Het is de bedoeling dat een paar honderd klanten in kunnen loggen en hun overzicht zien. Het excel bestand is qua vorm voor iedere klant gelijk. De inhoud uiteraard anders. Zodra ik de inhoud verander kan klant dit bekijken op de site. Graag verneem ik de reacties.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept