Jump to content

bob0172

Senior
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  financiering
  ondern
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Zal ik zeker doen, ik ga morgen contact opnemen met het ondernemersklankbord. dank tot zover.
 2. Hi Rene, Het ondernemersklankbord is idd ook een goed idee. Het probleem wat ik wel een beetje heb is dat ik in de professionele dienstverlening zit en ook een mentor zoek die daar ervaring mee heeft. Een business in de service-industrie. Ik zal ze eens mailen.
 3. Ik heb nu van meerdere ondernemers gehoord dat een goeie mentor die gepokt en gemazeld kans op succes aanzienlijk vergroten. Ik zou ook graag een mentorschapsverband aan willen gaan. Weet iemand hoe ik zoiets zou kunnen realiseren? Zoiets als http://www.match-en-mentor.nl/ heeft iemand daar ervaring mee?
 4. Ik denk dat Henk administration, de engelse betekennis door elkaar haalt met de nederlandse betekenis van administratie. Wat is jouw idee hierover Hans? Is een MBA een goeie aanvulling voor een ondernemer?
 5. Ik ben na mijn studie neuroscience en statistiek Mrs gaan ondernemen en wil graag mijn kennis en vaardigheden volledig ontplooien om echt een goeie ondernemer te worden. Ik wil graag goeie business designs kunnen bouwen met van begin af aan al de juiste intelligente keuzes. Nu weet ik dat er op Harvard & Stanford MBA's worden aangeboden speciaal gericht op entrepeneurship. Ik zou zelf ook heel graag zo'n opleiding willen doen. Is er zoiets in Nederland? En hoe interessant is een MBA meer gericht op executive/management voor een ondernemer? Ik zag wel dat er online MBA's worden aangeboden op gerenomeerde universiteiten, opzich een (betaalbaar) alternatief maar ik deins dan wel weer terug voor de cultuurverschillen en gebrek aan persoonlijk contact.
 6. Misschien stel ik nu een domme vraag maar ik wil het toch erg graag weten. Ik zocht laatst naar mijn eigen naam op google, en ik kwam ineens dezelfde forumtopics van higherlevel tegen op zibb, newventure etc tegen. Ik snap niet waarom inhoud van dit forum ineens onder andere websites en urls verschijnt. Hoe zit dit precies? Kan iemand dat uitleggen?
 7. Dat is precies het gevoel dat ik erbij krijg. Die factuur staat bij mij dus al 4 maanden open, blijft weer een factuur hangen bij een boekhoudster met zwangerschapsverlof. Bleek weer een of ander contract te ontbreken, toen was het een copy van mijn ID-kaart. En nu weer dat gezever met die VAR. Het komt dan eerder over als een ordinaire rek-actie dan als een administratieve noodzakelijkheid. Ik ga niet meer verder met deze klant iniedergeval.
 8. Wat biedt die VAR dan wat een KVK-nr + id niet kan bieden?? Ik handel al jaren mijn facturen af met mn KVK-nr zonder gedoe over die VAR. Ja ik had idd graag dit van te voren geweten. Dan had ik niet nu nog eens 2 maanden op mijn geld hoeven te wachten.
 9. Ik heb een opdrachtgever (een school) waar ik als zelfstandige een opdracht voor heb gedaan. Nu weigeren zij mij te betalen omdat ik geen VAR heb. Ik heb echter wel een geldig KVK nr opgegeven. Dit loopt nu al 4 maanden omdat de factuur elke keer blijft steken binnen die stroperige organisatie. En ik voel er niets voor om nu de zaak weer 2 maanden te laten rekken voordat ik van de belastingdienst een VAR-verklaring krijg die ik helemaal niet nodig heb. Hoe sta ik in deze situatie?
 10. Bedankt voor de reacties tot dusver, Ik heb iemand van dat Bizner gebeld en mij werd verteld dat ook de branchcode van de KVK een belangrijke factor is in het toewijzen van krediet. Die gene die ik aan de telefoon had raadde mij aan het gewoon nog een keer te proberen met een andere branche-code en bedrijfsomschrijving. Ik had in die code "cursussen" staan. Ik lever 4 verschillende diensten/producten met verschillende bedrijven: Cursussen SEO & Webanalytics, Webdesign, Marketing onderzoek Audio Productie. Welke branchecode is nu het beste om aan te geven bij Bizner? Volgens mij is webdesign op dit moment wel redelijk recession proof en daarmede aantrekkelijker om krediet ruimte aan te geven. Wat denken jullie hiervan?
 11. De vanzelfsprekendheid bij Bizner ligt vooral in de manier waarop ze adverteren. Ze adverteren er heel opzichtig mee, het lijkt daardoor meer op een ordinair martketingtruukje om zoveel mogelijk leads te genereren. Ik ben nu een beetje over de verontwaardiging heen en ik realiseer me nu dat Bizner gewoon mijn bank niet is. Zou het misschien een idee zijn om een bewijsvoering mee te nemen van de opdrachten? Mailtjes, offertes contracten etc of is dat ongebruikelijk?
 12. Jeetje, ik heb vorige week toch maar bij Bizner mijn rekening aangevraagd krijg toch dit nare bericht: Dit vind ik absurd, ik heb een schoon verleden bij het BKR, een prima omzet gedraaid ondanks de crisis. Je gaat je dan afvragen wie er in hemelsnaam wel in aanmerking komen voor zo'n rekening. Al met al ben ik een beetje afgeknapt op bizner. Ze zetten het heel toegankelijk en dynamisch op de markt, adverteren nadrukkelijk met het gemak waarmee het krediet beschikbaar wordt gesteld, maar als je je dan aanmeld als serieuze ondernemer krijg je 0 op het rekest. Maar goed, de zaken gaan gewoon door, en ondertussen heb ik een grote opdracht die voorgefinancieerd moet worden. Morgen maar weer naar een andere bank met mijn papierwinkel. .
 13. De laatste 4 maanden alleen maar aaaarrrghh momenten: 1: Vorige maand heb ik een harddisc crash gehad. Ik had backups, maar toch duurde het weken om alles weer goed draaiende te krijgen (zelfs met system recoveries) 2: Auto niet door de APK gekomen uitgerekend nu ik net een grote klant heb ergens in Gelderland waar ik 3x per week heen moet. 3: Een klant van mij is failliet gegaan en ik had nog voor €6000 bij hem uitstaan. 4: Die verdraaide bouwvakkers naast mijn kantoor zijn al 2 weken met pneumatische boren enorme kolere herrie te maken. Maar niet zeuren, show must go on.
 14. Lol Even off topic: Die John Cleese is nu ook zo'n motivational speaker/management guru tour aan het houden. http://www.johncleesetraining.com/
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept