Jump to content

Henkei

Super Senior
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen. Dit is de eers
 1. Ik heb verschillende affiliate programma's geprobeerd, maar blijft toch iedere keer terug komen bij adsense. Get rich fast zal je hier echt niet mee gaan lukken, of je moet enorm veel verkeer hebben op je site(s). Met één site die veel verkeer heeft kun je misschien eens proberen te lobby'en bij ondernemingen. Door ze direct te laten adverteren op je site. Denk dat je hier nog het meeste aan kunt verdienen.
 2. Ik heb er ook over nagedacht om misschien eens zoiets te organiseren, maar nu als ik het goed begrijp is het een kansspel wanneer je mensen alleen laat inschrijven voor deelname en is het een prijsvraag wanneer je daar een "simpele" vraag aan vast hangt. Of heb ik het mis?
 3. Ik denk dat je daarme de vakbedrijven direct moet benaderen.
 4. Ik denk dat je de vakbedrijven vooral zelf moet gaan benaderen. Dus bellen of brieven schrijven. Daarmee kun je ook direct in het kort uitleggen wat de bedoeling is van je website. Met een advertentie in een forum verwacht ik niet dat je heel veel reactie zult krijgen. Ik denk dat advertenties plaatsten wel een goeie manier is om de consument te bereiken. Gepaard met een persbericht.
 5. Ik zou in elk geval het drukwerk uit handen geven. Dat kun je zelf niet goedkoper doen. Heb zelf ook pas geleden zitten rekenen hiermee, omdat ik een flyer wilde maken. Zelf door een inktprintertje heen halen is echt duurder. Als je een kopieerapparaat hebt dan kom je misschien nog aan gelijke kosten.
 6. De website gaat inderdaad over computers. Maar niet voor startende ondernemers. Het is een veiling van computer apparatuur. En dat zal voor het ene bedrijf intressanter zijn om op te adverteren dan voor het andere.
 7. Ik denk dat jullie gelijk hebben. De meeste startende ondernemers hebben waarschijnlijk al een pc. Toch denk ik dat mijn idee niet slecht is. Mijn site trekt nu zo'n 5000 á 6000 bezoekers per maand. En ik wil ondernemers gratis reclame ruimte aanbieden bij aanschaf van een pc of laptop. Hoe denken jullie dan over dit idee?
 8. En mag je die gegevens gebruiken om een foldertje of brief te sturen? Of zijn daar wetten/regels voor? moet je een vergunning hebben?
 9. Mag je bij de KvK de gegevens van startende ondernemers opvragen en deze zomaar een brief of foldertje sturen? Wat ik namelijk wil doen is deze doelgroep wat toesturen aan informatie. Elke startende ondernemer heeft een pc nodig om z'n bedrijf te runnen. En ik wil die ondernemers wat extra gratis reclame op mijn website bieden bij aanschaf van een pc of laptop.
 10. Ik denk dat ik het op een andere manier wil doen. Voor elk die een notebook/pc bij computernoobs.nl aanschaft krijgt een week gratis advertenties op de website. Zal hier intressen voor zijn? Wat vinden jullie hier van?
 11. Die 5000 zijn de totale bezoekersaantal per maand. Maar ik ben inmiddels al wat langer bezig dan 5 maanden. Het afgelopen jaar ben ik wat actiever bezig met promoten van de site. Vandaar dat ik nu ook een maandelijkse stijging in bezoekers heb.
 12. Ik moet zeggen dat ik 50 euro in de maand zou accepteren. Elke euro is meegenomen. Die kan ik zelf toch ook mooi weer investeren.
 13. Helaas is van niemand van die 5000 bezoekers een e-mail bekend. Ik wil wel binnenkort een actie gaan houden, waarbij mensen hun e-mail moeten achter laten. Ik zou dan inderdaad wel een mail kunnen sturen met de vraag naar adverteerders.
 14. Inderdaad grote flikkerende banners irriteren mij ook altijd. En wat ik nog erger vind zijn die reclames die voor je website schuiven. Maar hopelijk hebben tradetracker en daisycon ook wel suptielere reclame vormen.
 15. Bij Zanox wordt voornamelijk per sale gerekend of niet? Loopt dat dan ook nog een beetje?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept