loading
Ga naar inhoud

ForcefielD

Junior
 • Aantal berichten

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  student
 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  19-24
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen

Recente activiteiten

 1. Bedankt voor de reacties ben met behulp van jullie eruit gekomen. Dit topic kan van mij part op slot.
 2. Klopt het dat men bij de gemeente toestemming moet vragen als men bijvoorbeeld klanten aan huis wilt ontvangen? Dit met betrekking op het bestemmingsplan. ::) en dan vinden ze dat de bureaucratie is afgenomen.
 3. Vandaar dat ik de TBS genoemd had, maar hieruit kan ik opmaken dat zoiets alleen van toepassing is, als je zelf ruimte TBS aan je eigen bedrijf. Dit kan onder de tafel plaatsvinden? of moet men een huurcontract opstellen et cetera.
 4. Bedankt! Je heldert voor mij meteen wat knelpunten op! Ons plan is ook een V.O.F. te beginnen, het discussiepunt is eigenlijk niemand wilt dat het op haar/zijn huis van de ouders geregistreerd wordt. Dat ligt niet aan het vertrouwen, maar simpel omdat ze hun ouders zo weinig mogelijk erbij willen betrekken. Geldt voor V.O.F. dan hetzelfde? Mocht ik een kvknummer registreren op het huis van mijn ouders, hun geen blaam treft omdat het geen ondernemingsvermogen is? Enige actiepunten hoe het ondernemingsvermogen wordt beoordeelt? Wellicht als een kvk op een adres staat kan/mag men aannemen dat jouw bedrijf daarin gevestigd is nietwaar? Dat is dan tevens ondernemingsvermogen enige opheldering gewenst, mijn kennis is niet toerijkend over dat subject. Doordat ik op een ander topic heb gelezen dat als je niet een product namens natuurlijk/rechtpersoon verkoopt, maar bijvoorbeeld je eigen product verkoopt ben je niet verplicht een kvk nummer aan te maken. Bijvoorbeeld een tandarts die zelfstandig een eenmanszaak heeft, is dan niet verplicht een kvk nummer te hebben. Vandaar dat mijn fantasie een beetje op hol sloeg. Niet om de kvk nederig te maken, ik spreek uit ervaring als ik zeg dat kvk adviseurs een neerkijk hebben op jongeren, die denken de klus wel FF te klaren. ( en dit terwijl sommige dat ook doen )
 5. Ik ben al langs de kvk geweest en omdat het commercieel is gaan ze zowiezo uit dat je je daar registreerd. Ik weet de voordelen van een kvknummer, tevens de structuur van de VOF. Bedankt voor de quote, aangezien ik veel heb rondgelezen hebben veel HL'ers de neiging om nog is offtopic te gaan. Dat het a4tjes tekst kost wist ik niet. Ik zal google nog is raadplegen. Bedankt voor je reactie iig.
 6. In de trend domme vragen bestaan niet, Mijn schoonzuster is ondernemer en heeft een eenmanszaak. Zij vertelde mij dat een eenmanszaak géén kvk nummer nodig heeft! Ik ben al 2 jaar van plan een onderneming op te starten met tot nu toe 5 partners. Het probleem is echter geen van ons woont nog op zichzelf. Iedereen is dus zeer terug houdend betreft het registreren van een kvk op een adres. Om ons probleem wellicht op te lossen dacht ik aan het volgende! Is het mogelijk een kvknummer/vof te registreren op een Postadres? Is het mogelijk om 5 eenmanszaken te beginnen en samen 1 bedrijf te vertegenwoordigen via een construcitie? Als men een kvknummer registreerd op bijvoorbeeld het huis van je ouders, kan dan het huis aangesproken worden bij eventuele schulden en de ouders ook? Moet hiervoor dan de TBS regeling op toegepast worden? Een pand huren is natuurlijk een oplossing, maar dit zorgt meteen voor vaste lasten en die willen wij zo laag mogelijk houden. Graag een direct antwoord met een toelichting. BVB! ---zoekfuntie gebruikt---
 7. Succes is een woord van interpretatie vandaar dat ik een paar voorbeelden erbij gaf. Dat versta ik nl. onder succes. Het is vanzelfsprekend dat er vele vormen van succes bestaan! In ieder geval bedankt voor de YES link, daar kan ik inderdaad het een en ander vinden over succes. Wellicht dat ik het verkeerd geformuleerd had, maar men kan pas iets creëren als men genoeg inspiratie heeft. En naar dat ben ik opzoek! Bedankt voor de reacties, PS: Tijdens de seminar werden mensen in loondienst eigenlijk een beetje sullig gemaakt, en hij sprak uit ervaring. De voordelen die ik weet, weet u ongetwijfeld ook. Maar als je naar een fiscalist of je belastingadviseur gaat, zal wellicht de wenkbrauw meer gaan fronsen.
 8. ForcefielD

  Successtory's

  Beste, Ik heb op succes gezocht. maar niks gevonden. Ik ben geintresseerd in succes verhalen van de persoon zelf. Zouden enige die dit hebben meegemaakt dit melden. Onder succes versta ik, - het kunnen doorgaan van uw onderneming - uw investering terug verdienen en op eigen houtje kunnen doorgaan - wellicht uw zaak met een enorme winst verkopen enzo voorts Een wandelpad naar dit succes lijkt mij uiterst interessant om te lezen. Aangezien ik wellicht zelf van plan ben te ondernemen, nadat Hans Zwagerman zei "ga naar huis en start je onderneming" vanwege het aanzienlijke voordeel dat er haalbaar is in de IB en VPB. Ik dacht.. het kan geen kwaad om in zijn advies is een kijkje te nemen. Gelukkig heb ik al enige kennis in het fiscale gedeelte. Nogmaals, ik wil uw succes verhaal horen!
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké