Jump to content

nael

Senior
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 1. Klopt ook, maar de anderen die op de KvK site staan handelen in andere produkten
 2. Nee, met anno 2010 bedoel ik eigenlijk alleen maar dat het normaal lijkt te worden, om meteen maar te dreigen en zo. Ik stel gewoon een normale vraag op een nette manier. Is het dan zoveel gevraagd om hier gewoon netjes op te antwoorden? Had toch ook kunnen zeggen, sorry liever niet? Komt net ff wat anders over. Maar daar ging de vraag eigenlijk niet over.
 3. Zelfs zijn bedrijf (met enkelvoudige naam) staat niet bij het merkenregister. 2 x deze enkelvoudige naam, maar andere bedrijven.
 4. Zoals ik zal zei; dat heb ik gedaan, daar komt de naam niet voor
 5. Daar was ik mee begonnen, maar daar staat de naam niet bij.
 6. Het zal vast hier al meerdere keren besproken zijn, heb ook gekeken, maar kan zo snel ff niet vinden wat ik bedoel. Hoe weet ik of een naam wettelijk beschermd is? Ik heb een naam voor een webwinkel in mijn hoofd, (spullen zijn in produktie) is een meervoudsvorm, de domeinnaam is beschikbaar, de naam in enkelvoud is een winkel waar ze soortgelijke produkten verkopen, maar dan alleen van bekende merken. ik ga alleen mijn eigen merk verkopen. Daarbij verkoopt de winkel ook nog meer kleding. Op KvK staan meerdere bedrijven met dezelfde naam, in enkelvoud. Het meervoud bestaat nog niet. Ook op google kom ik het niet tegen. De eigenaar van de winkel heb ik netjes gevraagd of hij hier problemen mee zou hebben, maar ik kreeg direct een dreigmail terug met "strafrechtelijke vervolging bij gebruik van naam en afleidingen". (Nederland anno 2010) Maar de domeinnamen zijn zelfs gewoon beschikbaar. Als het alleen een dreigement is wil ik het een en ander gaan regelen en hem proberen voor te zijn. Maar hoe kom ik daarachter? Hoe weet ik of het waar is wat hij dreigt? Ik heb een onderzoeksformulier ingevuld bij het Merkenbureau maar heb niet zoveel geduld (haha)
 7. Oplettend iemand hier heeft t voor mij gedaan. Kan maar vast staan
 8. Bedankt voor de ideeen, maar ik wil geen naam met "broek" of "boks". Ik wil t zo algemeen mogelijk houden voor als ik nog eens wat anders zou gaan verkopen. Wil denk ik ook geen naam waar met "goed" erin verwerkt. Vind ik eigenlijk niet heel origineel. Ik vind dat de naam niet persé hoeft te verduidelijken wat er wordt verkocht, maar wil wel dat het een naam is met een knipoog naar het boerenleven. Ook wil ik een Hollandse naam. Er zijn inderdaad al heel veel domeinnamen bezet of gereserveerd, en ik wil vooralsnog geen geld kwijt om een naam over te nemen, want dan bedenken we wel wat anders. Ik heb er nog wel een paar, maar Troggies blijf ik vooralsnog de leukste vinden, dus ik wil heel even de reactie van Triumph hierover afwachten. Nee heb ik, ja kan ik proberen te krijgen, toch?
 9. Boerengoed staat te koop, maar men vraagt 670 euro, vind ik veel te duur, daarbij wil ik vooralsnog geen naam met "boeren". Ja, Boer Bjorn, of Bjorn Boer, werd ook al geopperd!
 10. Creativiteit zat! Je wilt niet weten hoeveel lijstjes er hier al op tafel gelegen hebben, maar op een gegeven moment ga je te ver doordenken. En ik wil het eigenlijk simpel houden. Denk dat ik maar contact probeer op te nemen met de juridische afdeling van Sloggi, heb al een nummer, moet naar Duitsland bellen, maar men was met lunchpauze zojuist. En retegoed stond inderdaad ook op t lijstje, maar ook bezet, en..... misschien op t randje.
 11. Kijk, en dat is nu een heel belangrijk punt vind ik zelf! Koeture zal zeker een ander publiek aanspreken, en ik denk dat mijn voornaamste doelgroep toch voorlopig wel de jonge mannen zullen zijn, en die hebben niks met "koeture". Maar wel met iets van "trog". Die zullen eerder een site openen die troggies heet, dan een site die koeture heet. Overigens wil ik wel kwaliteit uitstralen. En niet enkel de boerenzonen "zuupen", toch? Ik heb ook al stoerekonten.nl als naam geopperd gekregen maar dat gaat mij dus te ver, dat straalt geen kwaliteit uit. Maar misschien heb ik het wel helemaal mis, en bereik ik totaal andere doelgroepen dan ik nu zou verwachten. Dit is puur gebaseerd op mijn omgeving hier. Klanten en collega's. In de boeren- en veetransportwereld. Ik wil ook niet iets met "boeren" en/of "boxers" in de naam, ik wil een algemenere naam, zodat het nog alle kanten op kan.
 12. Dat dacht ik dus ook, dat de meeste mensen dat zou snappen, niet dus. Koeture is overigens nog wel vrij. Heb het er hier op het werk ook over gehad, hier hebben we veel te maken met mensen van "mijn doelgroep", die hebben echt niet allemaal ooit van couture gehoord. Ze kijken je dan aan of je buitenlands praat!
 13. Trog is zeker geen negatief woord in de boerenwereld, gewoon een originele voerbak, niks meer en niks minder. Begrijp me niet verkeerd, maar er zijn al heel veel namen de revue gepasseerd, maar ik wil iets aparts, iets anders. En stel dat het loopt met de boxers, dan wil ik misschien ook nog wel sokken, shirten en ?? gaan doen, dus wil het wel iets algemener houden. Biezondergoed vond ik ook wel leuk maar daar moet ik altijd bij uitleggen hoe je schrijft, alsook de naam "koeture". Troggies zit al een aantal weken in mijn hoofd, heb er zelfs vannacht over gedroomd (haha) dus wat dat betreft zit het denk ik wel goed.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept