Jump to content

petita

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  R
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen
 1. nee ben nog niet begonnen dit lijkt erg reddelijk ook weet zij dat ik me maandag in ga schrijven bij de kvk... dus ik kan lekker zonder zorgen gaan beginnen en op mijn gemak op starten. Leuk heb erg veel zin in,van af maandag aan de bak
 2. ja indd de fax is niet aangekomen omdat ik me haar had gesproken hierover en ze heeft een de contractopgengebroken en de volgende brief opgesteld: Naar aanleiding van je mail en ons gesprek, een reactie van mijn kant. In je mail en je gesprek gaf je aan dat je een baan aangeboden hebt gekregen binnen de straal van 15 km van (nagelstudio). Echter loopt het concurrentiebeding ondertekend nog tot 30-09-2009. op datum van ondertekening heb jij in deze afspraak toegestemd. indien ik een uitzondering maak op deze afspraak wil ik een aantal voorwaarden met je overeenkomen: - je dient je aan je geheimhoudingsplicht te houden conform je overeenkomst die je ondertekend hebt. -tot en met 30 september 2009 dien je geen klanten van.....(nagelstudio) te benaderen of te behandelen. voor akkoord beiden getekend... dus nou dat is het zo een beetje, lijkt mij dat wij in de opstart fase zitten en het is al bijna 2 jaar geleden, dus lijkt me wel dat ik me hier aan kan houden! ook mocht ik me al in gaan schrijven in de kvk. ze weet dat ik als zelfstandig ga starten.....dus probleem opgelost?!!
 3. ja maar wat bedoelt ze nou mee door te zeggen dat ze het contract wil gaan openbreken? want tenslotte duurt het nog maar 2 maanden....en natuurlijk ik teken zo en zo niets voordat ik in overleg ga... maar openbreken? kan ze dan een verlenging tegenaan gooien?
 4. ja ben dus gisteren bij mijn ex werkgever geweest ivm goedkeuring voor de laatste 2 maanden van de concurrentiebeding, en ze zei dat ze de contract wil gaan openbreken? hoe moet ik dit oppakken en wat bedoelt ze eingelijk mee? voor haar lijkt me hoop onnodige kosten, want over 2 maanden is het over en kan ze me niets meer maken? Kan iemand mij vertellen in welke zin zijn miss dit bedoelt? maar ze zij dat ze iets op ging stellen dat ik moest tekenen ???
 5. nou heb contact opgenomen met advocaat, hij rade me aan om een mail te sturen waarin ik om goedkeuring vraag om zsm te kunnen starten binnen de 15 km zone, hij zei als ze zwijgt en niets terug stuurt dan moet je het gewoon gaan doen. zwijgen is toestemmen!
 6. ja het liefste wil ik as maandag beginnen! maar ik dacht als ik haar niets laat horen en voordat ze zelf achterkomt dan zijn we misschien al 2 maanden verder..... dan heeft het geen nut meer en gaat haar alleen geld kosten. denk ik ::) ik heb gisteren een fax gestuurd naar ARAG waar ik mijn situatie uitgelegd heb met het 2e contract die vorige jaar opgesteld is waarin een onduidelijkheid zit.... Misschien is dat in mijn voordeel want het is erg onduidelijk! is het nu 1 jaar of 2 jaar :P
 7. Ja gaat het me een eigen bijdrage kosten ??? want ik heb Rechtbijstand en het is de meeste uitgebreide bij ARAG. ;)
 8. Nee sorry dan heb ik het verkeerd formuleerd! Ben in 2003 daar begonnen en heb tot 2007 gewerkt! in 2008 wilde ik voor me eigen beginnen en kreeg daarvoor de kans niet. kwam met een waarschuwing goed mee weg! in de jaren dat ik daar heb gewerkt heb ik nooit loonsverhoging gehad en kreeg dan ook het minium loon! ook toen ik alleen Kwam te staan. vandaar dat ik weg ben gegaan, het was voor me niet leuk maar ze wilde mij geen loonsverhoging geven! dus het word op 30 september 2009 precies 2 jaar dat ik daar gestopt ben.
 9. Ja het is uiteraard in de zelfde wijk zowat, wel in een drukker winkelstraat. Maar ik zou haar uiteraard netjes een brief kunnen schrijven en vragen om toestemming omdat ik een leuke aanbod heb gekregen in een Salon binnen de 15km zone! Mocht ze dan niet akkoord gaan kan ik uiteraard doorgeven dat ik het aanvecht via de rechter en het zal ons beiden onnodig veel geld kosten voor de laatste 2 maanden want al krijg ik nu geen toestemming dan begin ik alsnog over 2 maanden! Wat mijn WW uitkering betreft!!! NEe ik heb geen uitkering ik ben op staande voet ontslagen dus het is ook nog een gevecht waar ik op moment in zit! voordat ik een uitkering zou het ook September worden en ik kan niet wachten om zonder inkomen te leven! dus ik heb degelijk wel goede reden om snel iets op te pakken. Ik bedoel wat willen ze nu? economie draaiend houden of iemand die persoonlijk faillit gaat en zon kans door haar neus laat voorbij gaan?? wat denken jullie? alvast bedankt voor de reacties.
 10. Ja zker ik ga met hem contact opnemen, heb al ook contact gehad met het juridische loket, zij gaf me als advies dat ik best deze risico kan nemen, want het belemert mij veel meer dan haar. En zo lang dat ze niet aan kan tonen dat ik haar klanten niet ga benaderen dan is het prima. Destijds dan praat ik over 2003 was ik getrouwd en deed deze baan voor de extra's en omdat ik het super leuk vond, naar mijn scheiding kon ik absoluut niet voor het minium loon blijven werken en ben iets gaan doen in de administratie waar ik meer kon verdienen. Dus de toekomst en situatie heeft me verplicht om deze stap nu weer te wagen. Heb nu al bijna 2 jaar achter pc's gewerkt iets wat totaal niet bij me past, ik wil contact met mensen en doen wat ik echt erg leuk vind om te doen. Dus ik denk dat ik maar as maandag netjes naar de kvk ga, als ik nog meer positieve reacties krijg dan zal ik niet nog eens gaan twijfelen en er voor gaan. maar het blijft eng! groetjes R
 11. Ik hoop het, want ik ga het risico wel nemen(denk ik) ik wacht vol spanning op reacties en antwoord van mijn rechtsbijstand adviseur. bedankt voor je reacties.
 12. Ja dat kan ik gaan doen, afdwingen....maar 2 maanden zijn zo voorbij. maar is dit niet een belemmering in mijn belang? aangezien ik op moment geen baan heb!
 13. Mijn probleem is dat ik op moment werkloos ben maar nog in een concurrentiebeding zit van bijna 2 jaar geleden, deze verloopt op 30 september 2009. Nu is mij een baan aangeboden als zelfstandige nagelstyliste, waarbij ik dus een tafel kan huren in een prachtige nieuwe pand vlakbij mijn ex werkgever! dit acht ik als een leuke kans en uiteraard inkomen. Ik kan zsm gaan beginnen, maar mijn obstakel is de concurrentiebeding die nog 2 maanden duurt! Hebben al eerder een conflict gehad en heb toen alles opgezegd! zelfs mijn inschrijving in kvk. en heb ook nog zelfs haar advocaat kosten moeten betalen! mijn advocaat heeft vorige jaar een nieuwe overeenkomst opgesteld en deze contract is erg verwarend want in punt 2.B staat namelijk dat ik Een jaar verplicht ben om dit te hanteren, en verder in punt 1 staat een termijn van 2 jaar aangegeven met de datum: 30 september 2009. Ik vrees als ik deze baan niet aanneem als zelfstandige dat deze unieke kans aan mijn neus voorbij zal gaan. Het concurrentiebeding duurt naar mijn mening erg lang en het is wel afwegen of de moeite waard is of de mogelijkheid bestaat om in mijn belang alsnog zsm te gaan starten. Aankomende week is de Kermis hier in de stad vandaar dat het storm zal lopen met de leuke actie die we in gedachten hebben, maar ik zou wel al as maandag moeten beginnen. want ik heb geen inkomen ben alleenstande moeder zonder een baan en dit is mijn vak, dit is waar ik goed in ben. En uiteraard zon kans is een droom die voor me uitkomt, die ik met beiden handen wil grijpen zonder de gevolgen van dien. HELP
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept