Kadir2612

Junior
  • Aantal berichten

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    anders

Kadir2612's trofeeën

  1. Ik zou waarschijnlijk 40 procent kunnen besparen op m'n startkapitaal, als ik al mijn apparatuur zoals bakwand €30000, IJsmachine €10000 e.d. op zo'n manier zou laten financieren. Daar zal ik me meer in moeten verdiepen. Wel weet ik dat Perfecta (bakwand) een soort van afbetaal-regeling aanbied aan hun klanten. Maar jullie bedoelen dus dat als ik bijv. een contract van 5 jr. bij de ijsleverancier afsluit dat ik in die 5 jr. ook de ijsmachine kan afbetalen? Maar ik moet me nog even bezighouden met de Liquiditeits Prognose die ik heb ontvangen via een link,nog bedankt daarvoor,erg handig. Alleen blijf ik steken op Personeelskosten. Voorbeeld: Als ik iemand €1200,- netto betaal dan is dat bruto zo'n €1420,-. Is het bruto bedrag dan ook het totaal van ik betaal of komen er nog meer kosten bij?
  2. Ik ben nu bezig met wat berekeningen. Morgenochtend weet ik meer. En die 200K is mijn doel (meer is altijd goed). Beste manier om zulk geld te verdienen is iets met vol vertrouwen doen waar je goed in bent?
  3. Ik ga vanavond (en waarschijnlijk de hele nacht ) alles even proberen op te tellen van een gemiddelde verkoopdag,en zal proberen daaruit weer een berekening te maken over een langere termijn. Denk dat ik met behulp van mijn (en mevrouw natuurlijk) werkervaring nog wel 's een heel eind zal komen. Morgenochtend meer! Alvast bedankt voor al jullie hulp van vandaag.
  4. Ik ben behoorlijk ver gekomen met alleen denkwerk en de ondernemingsplan die zal niet te lang op zich laten wachten aangezien m'n hoofd al helemaal overloopt met ideeen,mogelijkheden etc. Alleen ben ik geen kanjer in ''cashflowoverzicht''. Heeft iemand hier tips voor? Ik vind het moeilijk om van te voren een overzicht te maken. Ben bang dat ik het te ruim of te laag inschat. Zal het 200K worden per jaar... of meer... of minder? Hoeveel moet ik inleveren? Dit is ook het enige punt waar ik op blijf steken. Hoe ga ik 't kostenplaatje inelkaar zetten?....geen idee
  5. beste Paul, De overname som is 87.000 euro en de huur is 1700 per maand Zelf kan ik misschien 50.000 euro inbrengen via familie en vrienden Ik wil zowiezo de vaste lasten van het eerste jaar al klaar hebben liggen. Er moet een koelvitrine in de zaak komen en er word een bakwand van 30000 euro geplaatst. Ik ga veel gebruik maken van het interieur wat er al staat. Een nieuw kleurtje op de voorgevel. Een koelcel staat er al want het is al een horeca pand. Ook zijn er geen verplichtingen of overnames wat betreft personeel,brouwerijen e.d. Wat betreft jaarcijfers,weet ik niets van nog,maar dat zal niet al te best zijn gezien de drukte. Ik bedoel,mensen hebben om 14.00 uur 's middags nog geen trek in een biefstuk. 's Avonds moet je schotels e.d. gaan verkopen Het is meer een klein restaurantje die elke dag om 17.00 uur dicht gaat (terwijl ze een vergunning hebben om tot 00.00 uur open te blijven). De mensen willen overdag een patatje,een soft ijsje of wat drinken,geen drie gangen menu. En ja ,de know how is er. Wij hebben nix anders dan horeca (dan met name klein horeca) gedaan in het verleden De diploma's hebben we ook. En het belangrijkste we zijn erg gemotiveerd! En de omvang valt denk ik wel mee,het gaat om een zaak van 80 tot 100m2 met buiten nog een terras. Ook heb ik begrepen,met name via de KvK, dat de klein-horeca (snackbars en kleine cafetarias) juist een lichte stijging vertonen in tegenstelling tot de restaurants en de grotere eetgelegenheden Dit komt vooral omdat mensen niet meer vaak duur uit eten willen en de steeds groeiende eenpersoons huishoudens. Ook speelt verantwoord frituren ook een rol tegenwoordig. Graag reacties! Vergeet ik wat?
  6. Mijn plan is om een snackbar/eethuis te beginnen. Nou heb ik een pracht van een lunchroom ter overname gezien en ik zie er veel potentie in om ook in de avond uren te draaien,ook gezien de ligging midden in het stadscentrum met alle denkbare markten,evenementen en een na grootste kermis van nederland voor de deur. Ik wil er samen met mijn vrouw en m'n broertje en misschien later als het erg druk wordt met nog een parttimer werken. We hebben de werkervaring,Soc. Hygiene,plannen etc,etc. Er is marktonderzoek gedaan door mij en mijn vrouw waaruit blijkt dat er in het centrum maar een snackbar open is in de avonduurtjes. En naar aanleiding van vragen aan mensen kan er makkelijk een bij. Tuurlijk heb ik overdag concurrenten als Febo,een ijssalon,talloze cafetaria's,een paar Turkse tentjes en een zelfgemaakte patat boer. Maar wij hebben ook een avondleven in de stad vanwege de vele kroegen,toeristen,mensen die gewoon een wandelingetje door de stad maken; noem maar op. Het enigste punt is dat we geen cent hebben gespaard (we zijn een stel van 27 jaar met 2 jonge kinderen) We wonen in een huurwoning en zitten tot volgend jaar in de schuldsanering vanwege een hypootheek-drama in het verleden. Hoe kan ik de bank overhalen om me te financieren in minimaal 1,5 ton?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.