Jump to content

Kerstpakketten

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Address
  Prinses Marijkestraat 48, Amsterdam, 1077XD, Netherlands
 • Company or organization name
  De Kerstpakkettenbeurs
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.sprout.nl, www.s

Company info

 1. Ondertussen heeft Google een pagerank toegekent aan mijn site van 3. Natuurlijk leuk om te zien dat je direct met een 3 binnenkomt maar het belangrijkste in mijn ogen is de organische vindbaarheid. - Hoe is het mogelijk dat de pagerank een 3 is en de organische vindbaarheid op de zoekwoorden kerstpakketten en kerstpakket 0,0 is? Ben wederom benieuwd
 2. Update: Heb zoveel mogelijk van jullie opmerkingen, suggesties e.d. verwerkt en ben sinds deze week vindbaar in Google. Mijn zoekwoorden zijn: kerst pakket kerstpakketten kerstpakket Helaas is het nog zo dat ik op een niet noemenswaardige positie sta (resp. 237, 467 en 356 ofzo) op deze zoekwoorden. Hetgene wat ik vermoed is dat de leeftijd van een site erg veel invloed heeft op de positie die google je geeft. Al met al blijf ik met plezier deze berichten lezen en volg ik alle ontwikkelingen om (in dit geval) mijn site zo goed mogelijk te 'optimaliseren'.
 3. Dank je NedS. Over de 'drukke home-page' daar kan ik me enigszins in vinden. Het staat vrij vol met veel informatie (misschien wel te veel opties zelfs). Ik zal ook deze tip meenemen in mijn optimalisatie van de site. Dank
 4. Op welke andere wijze zou ik dan wekelijks een nieuwsitem kunnen plaatsen? Door het aanmaken van een weblog ofzo? Of daadwerkelijk de teksten op de homepage aanpassen? (Lijkt me niet echt zinvol...)
 5. Dank wederom voor jullie reacties. Heb eens zitten kijken en de relevante zoekwoorden vooraan in mijn titel tekst is inderdaad een goede opmerking (had ik al doorgespeeld naar mn ontwikkelaar). Verder is het inderdaad noodzakelijk dat ik was meer interne links plaats en wellicht iedere week een kort artikeltje onder het kopje 'nieuws'.
 6. Beste Mklanderman, Dank voor je reactie. Echter moet ik punt 1 weerleggen, als je zoekt bij altavista (link:www.kerstpakkettenbeurs.nl) zie je dat we wel degelijk links hebben naar onze site. Echter ziet Google dit niet (hoe is dit mogelijk?) 2. Het valideren van mijn website, wat wil dit precies zeggen? Als ik dit namelijk doe krijg ik een 19 errors en 10 waarschuwingen. http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.kerstpakkettenbeurs.nl&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 Hoop wederom op je reactie. mod edit: link gefixt
 7. 1. Wat houdt deze caffeïne versie in? 2. Hoe komen deze nieuwe resultaten tot stand? 3. Hoe kan het zijn dat .net zo hoog staat? Is het niet 'verboden' om in de no script pagina allemaal onzichtbare teksten e.d. te plaatsen die onzichtbaar zijn voor de gebruiker maar Google wel ziet?
 8. Dank voor jullie reacties, ik ga ze eens rustig laten bezinken en zal jullie op de hoogte houden mocht ik er een andere tak naast beginnen. Nogmaals dank, ik hou mijn oren en ogen wijd open
 9. En hoe zit het dan met de combinatie kerst pakket, dus inclusief spatie? Woordcombinatie 'kerstpakket 2009' gebruikt express ook niet, alleen noemt het een x-aantal keer 2009.
 10. Erg interessante materie. Wat mij opviel was dat kerstpakketten.nl, kerstpakket.net en kerstpakkettenexpress allemaal te vinden zijn op de 1e pagina als het gaat om de zoekwoorden 'KERSTPAKKETTEN en KERSTPAKKET'. Gaat men echter zoeken op - 'kerstpakket 2009' dan moeten kerstpakket.net en kerstpakketten.nl afhaken op de 1e pagina - 'kerst pakket' dan staat kerstpakketten.nl niet op de 1e pagina - 'kerstpakketten 2009' dan staan .net en .nl niet op de 1e pagina. Hoe is het mogelijk dat in dit voorbeeld kerstpakkettenexpress.nl overal vindbaar is en de overige 2 sites niet?
 11. 10 ontbijtjes per dag, okay ik ging meteen van het meest positieve uit:P Hoe ga je het regelen als 10 personen tussen 7:00 en 8:00 ontbijt willen? 60min. / 10 = 6 minuten per huishouden incl je reistijd? Hete koffie, hoe ga je dat doen als je om 06.45 vertrekt en om 08.00uur bij de laatste aankomt? Even voor de duidelijkheid, ik zit je absoluut niet af te kraken want vind het een leuk idee, zet alleen wat kritische kanttekeningen bij je idee. Dit zodat je deze voor jezelf kan beantwoorden en je hier later niet tegenaan loopt.
 12. Morgen Jurne, Erg leuk idee, maar heb je ook nagedacht dat veel mensen doordeweeks ongeveer op hetzelfde moment ontbijten? Ofterwijl hoe ga je je 100 ontbijtjes op maandagochtend tussen 0700 en 0800 uur op tijd leveren? En een WINST van 15e per ontbijt? Wat moet ik betalen bij jou voor een ontbijt aan huis?
 13. Wij vervaardigen onze kerstpakketten zelf. Van A tot Z; we doen zelf inkoop, stellen zelf samen en verkopen dus ook zelf. De voorbeelden die je noemt Highio zijn wel leuk maar dat betekent voor ons dat we continu personeel moeten hebben die pakketten inpakken. Ik zit zelf meer te denken om iets totaal anders te gaan doen dan pakketten. Ik heb hier geen haast mee maar vind het fijn zo te sparren om tot een goed idee te komen. Heb ook zitten denken om alle kantoorbenodigdheden te regelen voor bedrijven. (Veel contacten, iedereen heeft het nodig etc.)
 14. Erg leuk al jullie reacties. @allen: Het geven van een kerstpakket is een traditie die gelukkig nog steeds blijft, en in de toekomst ook wel zal blijven. Inderdaad is de concurrentie niet mals in deze branche. Het verkopen van pakketten is leuk, en jullie variaties erop zijn ook erg leuk en innovatief bedacht, echter wil ik wel eens wat anders bij het verkopen van kerstpakketten doen. Het mag inderdaad geld kosten en het liefste verkoop via een webshop. Wellicht kan ik met een extra activiteit ook wat meer contact maken met mijn huidige afnemers. Het klantcontact in deze branche beperkt zich namelijk tot een a twee keer per jaar, op het moment dat men besteld. @John De leveranciers van de kerstgeschenken willen zich exclusief op de kerstmarkt houden. Mochten zij ook de particuliere markt opgaan met hun producten, zullen vele kerstpakketten leveranciers afhaken omdat ze niet meer exclusief zijn.
 15. Zoals jullie al aan mijn naam en handtekening kunnen zien, ben ik zelf actief in de markt voor kerstpakketten. Echter nu wil ik er een activiteit naast gaan doen. Heb al vele hersenspinsels gehad maar kan niet tot een activiteit komen die ik zou kunnen gaan verkopen. Mochten jullie leuke producten/ideeen hebben hoor ik het graag.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept