Jump to content

DesignWave

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Inderdaad, heb me ondertussen al wat beter geinformeerd en ik zal inderdaad wat meer moeten vragen. Maar ben nog aan het brainstormen wat ik nog meer zou kunnen aanbieden, vind het nog iets te weinig om al direct een ferme som te gaan vragen.
 2. Prachtig idee! Qua prijs voor een domeinnaam hangt natuurlijk af van enkele factoren. Is het een .nl of .com extensie? En hoeveel karakters telt de domeinnaam?
 3. Bedoelde dit zeker en vast niet denigrerend. Indien ik verder ga met dit initiatief zal ik zeker een aantal graphics laten doorgaan op logomatch!
 4. Bedankt voor je reply Arno! Er zal inderdaad heel wat tijd in kruipen, maar dat zal me zeker en vast niet tegen houden! Een netwerk opbouwen van specialisten zal wat tijd en moeite kosten, maar is naar mijn mening wel haalbaar. Enkel vrees ik beetje voor de juridische kant aangezien ik daar geen kaas van gegeten heb en geen contacten heb in die sector. Leden werven vormt geen probleem. Ik ken de sector al tamelijk goed, en ik weet langst welke wegen ik leden kan ronselen. Ik weet inderdaad niet of er voldoende interesse zal zijn, maar als ik het niet probeer zal ik het nooit te weten komen. En inderdaad, dergelijke site's zoals logomatch zijn bedoeld voor starters, scholieren, amateurs, ... Maar deze groep zou juist het meest kunnen profiteren van onze federatie. Het is niet omdat ze dit "maar" doen als bijverdienste dat ze niet het recht hebben om zich te kunnen verdedigen tegen allerhande inbreuken tegen over hun werk.
 5. @ Johanst: - Het is niet de bedoeling om er rijk mee te worden, maar misschien wel om klein beetje winst te nemen zodat ik het later terug kan investeren met meer promoties en/of gratis materiaal. EDIT 2: Het voordeel aan gratis lidmaatschap bij logomatch.nl is dat er terug extra opdrachten zijn die ze kunnen uitvoeren. Hoe meer kansen, hoe meer kans om iets te verdienen. Ik dacht iets van een 25€ voor een jaar. EDIT: als ik nog wat ideeen heb natuurlijk om bij het pakket te voegen, want lijkt me op dit moment nog maar wat weinig.
 6. Mag ik ook zomaar het woord "federatie" gebruiken of moet ik voldoen aan enkele wettelijke bepalingen? Heeft er misschien nog ideeën over wat ik nog zou kunnen aanbieden aan de designers?
 7. Ik vrees dat ik niet helemaal duidelijk was. Ik heb niets te maken met LogoMatch.nl, het lidmaatschap op die site bied ik gewoon aan als onderdeel van mijn pakketje. Ik zit op dit moment nog maar enkel met het idee in mijn hoofd, heb nog geen site ontwikkeld.
 8. Inderdaad: www.logomatch.nl Normaal kost het 10 Euro om er lid te worden als designer.
 9. Beste HigherLevelers, Ik ben zelf een designer. Ik ontwerp logo's, banners, site's, volledige huisstijlen, buttons, ... en het is al meermaal gebeurd dat er een ontwerp van mij, zonder mijn toestemming, gebruikt wordt op diverse site's. Na verschillende aanmaningen van mezelf naar deze site's, werd er echter zelf niet meer gereageerd en bleven ze maar doodleuk mijn ontwerpen gebruiken. De stap echter om hiermee naar een advocaat te stappen leek me echter te groot. Nu loop ik al enkele maanden met een idee in mijn hoofd. Ik zou een organisatie willen opstarten die opkomt voor de rechten van de designer, die juridisch advies en zakelijk advies kan aanbieden aan designers. Wat zou ik de designers aanbieden die zich hierbij aansluiten: - Juridisch advies - Zakelijk advies - Allerhande voorbeeld-documenten zoals bv: contracten, algemene voorwaarden, ... - Abonnement op een elektronische nieuwsbrief die ik zelf zou opzetten - Kortingen en aanbiedingen met betrekking tot de grafische sector - Gratis lidmaatschap tot LogoMatch.nl - Toegang tot een forum (contact met andere designers) - Een keurmerk die zij op hun site kunnen plaatsen om aan te tonen dat ze aan deze federatie verbonden zijn (misschien dat dit, de mensen die er op uit zijn om ontwerpen te stelen, 2 keer zal laten nadenken voor ze dit doen.) Ik had graag wat feedback gekregen over mijn idee. Je moet me zeker en vast niet sparen, ik kan tegen kritiek. Indien dit een slecht idee is of een niet haalbaar idee, mag je me dit zeker laten weten! Alvast bedankt! - DesignWave
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept