Jump to content

Debrael

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  off-line reclame

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Inderdaad, een mand had ik ook niet in gedachten, maar ik wist niet goed hoe ik het anders moest beschrijven. Qua "mand" had ik een soort ijsemmer in gedachten.
 2. Ik kende het concept nog niet, maar ik vind de site & het idee prachtig! Ik wordt zeker en vast klant!
 3. Hallo, Ik blijf verder brainstormen en kwam bij volgend idee: Je kan in sommige winkels biermanden kopen met speciale streekbieren enzo, maar ik dacht er aan om een soort energydrink-mand te maken met allerlei verschillende energydrinks. Dit zou dan meer voor de iets jongere generatie zijn; voor verjaardag of iets dergelijks. Wat denken jullie ervan? Kevin
 4. Als ik het goed begrijp, mensen aanspreken waarvan hun huidige auto te koop staat. Daarna naar de dealer gaan en een offerte laten maken voor hoeveel ze die auto willen overnemen?
 5. Bedankt voor de reactie. Mijn idee gaat wel uit van nieuwe wagens, geen 2de handse omwille van de problemen die je noemt.
 6. Ga maar eens op onderzoek uit of dat ook zo zal blijken te zijn. Je maakt nu die aanname en de ellende met aannames is dat ze vaak tot problemen leiden. Inderdaad, goeie opmerking. Maar dit kan ik natuurlijk ook al doende leren. Indien het toch zo blijkt te zijn kan ik gemakkelijk stoppen met mijn idee/service.
 7. Dat zal niet lang een toegevoegde waarde zijn. Als mensen het zelf gaan doen of als de handelaren jou zat zijn omdat je op zoek bent naar 100 of 200 euro, dan zijn ze er snel klaar mee.... Daarbij gaat iemand voor 200 euro echt niet heel NL oversteken om daar een auto te kopen die in de regio maar 200 duurder is... Ik heb mijn VW Golf 1250 € goedkoper kunnen kopen dan bij de eerste garage waar ik ben gaan aankloppen. Er zijn wel degelijke groten prijsverschillen, dit heb ik aan de levende lijve mogen ondervinden.
 8. Ik snap langst de ene kant wel dat de verkopers me misschien niet graag meer zullen zien langskomen, maar het blijft toch wel een opportuniteit voor hun om een auto te verkopen. Dat lijkt me een niet te verwaarlozen feit allesinds. Na verloop van tijd kan ik eventueel de garage's gewoon per mail of per fax aanspreken voor betere offertes.
 9. De prijs! Ik zou mijn netwerk willen uitbreiden tot ik bijna elke verkoper van elke afzonderlijke garage ken. Ik zou dus bv elke VW garage aanspreken om een betere offerte te krijgen. Indien een particulier toch de moeite doet om enkele garage's te bezoeken en te gaan informeren voor een betere prijs, doe ik bijna elke garage in Nederland, dus normaal gezien nog een veel scherpere prijs. Inderdaad, als het oud voertuig moet betrokken worden in de deal, wordt het moeilijker. Ik kan misschien wel met de specificaties en enkele foto's van het oude voertuig naar de dealer trekken. Ze kunnen dan allesinds daar op afgaan en misschien een offerte maken. Indien de staat van het voertuig toch nog veel slechter is dan ze konden zien op de foto's kan de prijs veranderen. Dan zal ik deel van mijn commissie inleveren.
 10. Hallo, Ik heb vorige maand een nieuwe auto aangekocht, een VW Golf. Ik heb 5 verschillende VW garage's bezocht en heb telkens de goedkoopste offerte laten zien en dan gingen zij daar nog onder, dus ik heb mijn auto aan een sterk verminderd tarief kunnen aankopen. Kan ik geen service aanbieden aan de mensen die een nieuwe auto willen aankopen, waarbij zij bv 1 garage bezoeken, daar een offerte laten maken van de auto die ze willen, daarna die offerte aan mij geven. En ik ga dan met die offerte naar tientalle garage's om er nog een flink % af te krijgen? En ik houd dan van die prijs nog een percentage af voor mij dan. Wat vinden jullie van dit idee? Grtz Kevin
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept