Jump to content

WOMANXYZ

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt, wist niet waar ik moest wezen ervoor!
 2. ah! Misschien een van de beste tips ooit! Thanks!!
 3. 2000 bezoekers is inderdaad niet veel , maar we zijn ook maar 3 weken online. Het is een online magazine , womanxyz.com waar vrouwen van alles kunnen lezen over uiteenlopende onderwerpen. Een recept zoeken, columns lezen, noem maar op. We bieden 'fun' aan. We zijn daarmee ook aantrekkelijk om te adverteren voor webshops, restaurants, spa's etc.
 4. Bedankt voor het helder licht :D Maar ik weet dat het niet veel is, daarom gaf ik ook aan dat het een begin is. En ik durfde de vraag juist te stellen nadat ik 2 offerte aanvragen heb ontvangen. (zou de toon van je reactie te maken hebben met de stijl van de site..)
 5. Goedenavond, Voor mijn website wil ik dus de tarieven op rij zetten. We zijn nog maar net 3 weken online en het gaat goed (voor een begin) met de bezoekers, bijna 2000 unieke bezoekers tegenover 10.000 hits. Ik wilde dus de prijzen opmaken om te adverteren en ik kan deze laag houden omdat er geen grote machine achter zit plus ik maak veel gebruik van free lancers en/of beginners op veel gebieden. Het plan is om prijzen te hanteren rondom € 350,- per maand, grote banners € 500,-. Indien de klant er een extra artikel over bij wil plaatsen dan vragen we hier €150,- extra voor. Ik heb zelf bij andere sites gekeken om een beetje erachter te komen hoe de constructies waren. FB biedt bijvoorbeeld prijzen aan per CPM. Ik heb die mogelijkheid ook maar ik wilde er gewoonweg voor kiezen om alleen per periode aan te bieden. Wie kan hier zijn licht op laten schijnen? (prijzen en adverteermogelijkheid) [mod edit: aub geen links naar eigen sites in posts, gebruik daarvoor je signature, en aub geen hoofdletters=schreeuwen]
 6. Klopt. Ik heb me meer dan geduldig opgesteld, netjes op tijd betaald, etc. Ik ben nu bezig met een aangetekende brief op te stellen en dan maar een procedure laten starten.
 7. En daarna heb je weer 4 weken afgewacht? En niet nog een keer aangeklopt? Daarna bleef ik bellen en mailen in de hoop dat ie alsnog gewoon alles afhandelt. Ik heb toch liever dat ik een maand later mijn site krijg en alsnog aan de slag kan. Maar goed, valse hoop besef ik ook nu.
 8. Het verhaal: Was er 4 weken uitgegaan vanwege familiedrama. Kon ie niet helemaal over uitweiden, was in tranen. Bedankte voor het geduld (dat ik eigenlijk niet had). Hij had even tijd nodig maar zou binnen een week al zijn klanten weer tewoord staan en alles afhandelen.
 9. Overeenkomst zegt dat gedurende een periode van 6 weken er een procedure gevolgd gaat worden om de site op te zetten en draaiende te krijgen. Staat wel in dat als ik tussentijds wil stoppen dat ik mijn aanbetaling niet terug krijg maar goed, gedurende die 6 weken heb ik dit ook niet gewild. Er zijn verder geen wijzigingen doorgevoerd, nergens aan, behalve het feit dat dit gewoon tot in het oneindige aan het duren is. Met onderstaande vraag weet ik niet goed wat je bedoelt :D Zijn er algemene voorwaarden die correct ter hand gesteld zijn?
 10. Ik heb voor mijn bedrijf een webdesigner aangenomen die een website voor mij ontwerpt en bouwt. Het doel van deze website is om zoveel mogelijk bezoekers te genereren en aan de eerste website een 2e te linken waarop kleding wordt verkocht onder eigen label. MAW alles valt en staat met de site. In december heb ik de offerte gekregen en akkoord gegaan. Er stond in dat de site in 6 weken ontworpen en gebouwd zou worden. Helft van de betaling vooraf en de andere helft achteraf. De eerste betaling is gedaan. De websites zijn af alleen de webdesigner is onmogelijk te bereiken voor verdere afsluiting. En daar bedoel ik mee dus de overdracht van de site met alle nodige uitleg erbij om deze te beheren. We zijn dus inmiddels 6 maanden verder. Ik bel die gast 200 keer per dag. Ik blijf hem meermalen op een dag mailen maar niets zorgt voor een reactie. Ik heb een keer aangeklopt en toen kreeg ik een verhaal te horen en beloofde me diezelfde avond nog te bellen. Dat is nu weer 4 weken geleden. Ondertussen heb ik kleding liggen die allang al verkocht had moeten zijn. Ik ben hier nu zoveel inkomen misgelopen om weer verder te investeren in de site. Heel belangrijk detail, ik heb GEEN rechtsbijstandsverzekering. Al doende leert men en HOE , zeg ik nu. Kan ik nu een deurwaarder inschakelen? Of moet ik perse via een advocaat werken? Is er een no cure no pay voor (arme) ondernemers? Help!
 11. nog een vraag; hier valt een vliegreis ook onder?
 12. bedankt! er ging een enorme gloeilamp branden hier ;)
 13. Ik ben bezig met de belastingaangifte van het bedrijf van mijn man en daarna die van mij, as we speak yeah, i know..te lang uitgesteld :-\ maar WAAR in godsnaam kan ik de reiskosten declareren die we gemaakt hebben? Moet ik hierbij het aantal gereden km's x € 0,19 nemen? ik sta op het punt deze bij de VOORBELASTING mee te nemen samen met de btw van de aangeschafte goederen ik hoop dat iemand me kan helpen!!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept