Jump to content

Civilize Group

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Precies. Bij het doornemen van de bezoekers aan onze site, zag ik dat verkeer vanaf zijn site kwam. Dit is inderdaad iets wat hij niet kan verklaren en eveneens geen reactie op gaf. Indien zijn verhaal klopt had hij in grote lijnen de volgende reactie moeten geven: Vervelend, dan ben ik ook belazerd, we gaan samen die SiteDeal verkoper aanpakken, excuses voor het ongemak, ik kom er z.s.m. op terug. Maar niets van dat.
 2. De gekopieerde website is volgens de gebruiker gekocht als concept via SiteDeals. Op dit moment neemt de gebruiker contact op met de verkopende partij. Ik bemerk niet dat de gebruiker kwaad is op de verkopende partij terwijl hij volgens eigen zeggen een site heeft gekocht die gestolen is. Het "Modified" verhaal is inderdaad vreemd.
 3. Ook dat is inderdaad gekopierd door ons voor het geval dat! Wel is het verstandig te overleggen met onze designer of onze sites geen betere beveiling kunnen krijgen. Blijft het "altijd" simpel te kopieren? Wat kun je hier tegen doen? Ik deel Hans zijn opmerking wel, hoe kan dit zo simpel? Vertrek nu richting twee klanten, kan vanavond weer reageren en wellicht een antwoord van de tegenpartij.
 4. Dank voor ook de laatste tip. Omdat getipt is bewijsmateriaal vast te leggen, hebben wij in overvloed screenshot gemaakt. Gelukkig maar! Ook een aangetekende brief is verzonden. De "kopie site" is zojuist van internet gehaald. Nu goed in de gaten houden of dit een tijdelijke of permanente actie is. Nogmaals hartelijk dank voor de medewerking en ik kijk uit naar overige tips of opmerkingen. De zaak hoeft nog niet ten einde te zijn. P.S. Ik ben sinds 15 minuten aangemeld op deze site. De medewerking en snelheid is zeer prettig. Jammer dat gewerkt wordt met Karma's en schijnbaar is het nodig geweest om ondergetekende op -1 te zetten. Ondanks dat, leuke site, goed initiatief.
 5. Excuses, bedoel de poster "hmmmm". De poster erna heeft het inderdaad juist. Deze bestanden zijn allen aanwezig en bewijsmeteriaal te over. Ook het online gaan van de website bijvoorbeeld. Zo is er gelukkig genoeg bewijs.
 6. Inderdaad, dat was ook een domme opmerking van de vorige poster. Ieder bestand is gekoppeld aan data.. Ben op zoek naar handige tips en bruikbare info voor mij en ondernemers die hetzelfde nog zullen meemaken, gelieve geen nutteloze opmerkingen.
 7. Zelfs het webshopnummer (klantenservice) neemt niet op. Vanzelfsprekend krijg ik ze vandaag aan de lijn. We hebben via domeinregistratie ook al een 06 nummer te pakken.
 8. Als ondernemer betaal je voor de websites die je voert. Zo hebben wij een aantal websites waarvan www.handelchina.nl Tot mijn grote schrik bij het nakijken van onze websitebezoeken, zie ik bezoeken binnenkomen via nobrand.eu Deze site heeft onze letterlijke website overgenomen en eigen tekst ingevoegd. Mijn ontwerper is woest en we ondernemen stappen. Helaas wordt de telefoon aan de andere kant al een paar uur niet opgenomen. Dit bedrijf is onderdeel van Beckx Trading en voert GiftGadgets.nl etc. Het ontwerpbureau is eenzelfde organisatie met hetzelfde telefoonnummer. Ook deze mensen nemen niet op. Onderaan de website staat het volgende: Copyright NoBrand.eu - Website by Start ICT Vergelijk zelf: www.handelchina.nl en www.nobrand.eu Iemand tips hoe je dit soort cntr+v ondernemers kunt aanpakken?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept