Jump to content

Jaimes

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Springwise, Entrepre
 1. Bedankt voor de feeback allemaal! De business waar ik me in ga roeren is al tamelijk goed gevuld met andere firmas, dus ik denk dat ik op deze manier wel in het oog kan springen.
 2. Ik zou inderdaad wel niet alles vermelden, maar het leek mij in ieder geval een leuk idee om het bedrijf mee te lanceren. Ik denk dat het juist goed zou zijn voor mijn 'focus', op deze manier ga ik teminste enkele keren nadenken of dit en dat wel een goed idee is. Als ik feedback zou krijgen kan ik zelfs verbeteren
 3. Beste forumgangers, Ik ga eind oktober starten met een eigen zaak in een online business. Ik had er aan gedacht om een soort dagboek bij te houden over mijn verhaal hoe het allemaal in zijn werk gaat en hoe het verloopt. Dit verhaal zou ik dan op enkele gerelateerde forums bijhouden. Is dit een goed idee? Ik heb er mijn twijfels over omdat ik op deze manier wel onbekwaam kan overkomen wanneer ik vertel over enkele problemen of situaties die zich voordoen. Langs de andere kant kunnen klanten en concurrenten dit misschien wel juist interesant vinden. Zo kunnen ze ook zien op welke vlakken ik het wel heel profesioneel aanpak. Kortom, zou dit idee mijn startend bedrijf meer kwaad dan goed doen? Mvg, Jaimes
 4. Ik had graag onze bedrijfsnaam voorlopig nog uit de zoekmachines willen houden. Ik had dit beter vermeld in men eerste post. Allemaal bedankt voor jullie reactie!
 5. Waarom zou de buitenwereld dit niet mogen zien? Ze kunnen ook concluderen dat dat bedrijf proper en netjes is. ;) Ik zou het zeker doen, elke reclame is goed!
 6. Omschrijving van je concept: Deze site zou zich voornamelijk bezig houden als Forex affiliate. Dit houdt in dat wij voor bepaalde brokers reclame gaan maken op onze site. In welke vorm dat we dat gaan doen, staat nog niet helemaal vast. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Wij hebben op CrowdSpring een wedstrijd georganiseerd waarbij alle designers hun ontwerp voor ons logo mochten insturen, en daaruit mogen wij dan een exemplaar kiezen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: / Hoe is dit anders dan bestaande concepten: / Wat voor feedback hoop je te krijgen: Welk logo vinden jullie het best passend? Welk logo blijft het meeste 'hangen'? Zijn er bepaalde opmerkingen of voorstellen?
 7. In bepaalde branches kan dit een goed idee zijn, maar mensen die baby en kinderartikelen kopen, gaan dit meestal niet op regelmatige basis doen. Ik zou het in ieder geval op wagen, en in grote hoeveelheden inkopen. Lijkt mij de beste manier om wat meer winst te verkrijgen.
 8. Koop je in grote hoeveelheden aan? Op die manier kan je altijd wat goedkoper inkopen. Probeer anders eens te zoeken naar andere leveranciers en speel ze misschien tegen mekaar uit.
 9. Heb je al eens gedacht om een Affiliate bureau in te schakelen? Via hun gaan er verschillende websites promotie maken voor jou winkel. Je kunt zelf beslissen om enkel te betalen indien er effectief een verkoop (CPS) is gebeurd. Enkele bekende zijn: www.daisycon.nl www.tradetracker.nl www.zanox.nl Heeft je shop al een FaceBook pagina?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept