Jump to content

cvboxel

Senior
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  webwinkelforum
  webw

Company info

 1. Dank jullie wel. Ik zal het een en ander eens uitzoeken.
 2. Hallo, ik heb een probleem en hoop dat ik het hier mag/kan plaatsen?! Mei 2010 heb ik een (dropship) webshop overgenomen en daar (zeer) beperkt afspraken over gemaakt. Nu is er een klant die bij de vorige eigenaar een horloge heeft gekocht en voor het aflopen van de garantieperiode beweerd dat het artikel niet goed functioneerde. Op advies van de leverancier is het artikel een paar keer opgestuurd naar de fabrikant maar helaas is het nog steeds niet naar verwachting van de klant. De klant wil graag een nieuwe horloge ter vervanging. De leverancier zegt dat het buiten de garantietermijn valt en welwillend is geweest en wil verder geen actie meer ondernemen. Wat kan ik nu het beste doen?
 3. Your file will expire after 7 days or 100 downloads staat er. Ik laat het wel door iemand openen!
 4. Ja, sorry maar ik baalde toch wel van heel het gedoe! Maar goed, ik kan inderdaad goede hulp en adviezen gebruiken want ik ben er nog niet uit natuurlijk. Oude shop is opgezegd en een rar-bestand gekregen wat over 7 dagen verloopt. Wat kan ik daar meedoen?
 5. Nou, ik ben er helemaal klaar mee. Iedereen bedankt voor zijn inbreng en mededenken en handelen. Ik laat de domeinnaam voor wat het is; sterker nog, heb net een nieuwe geregistreerd en ga daar mee aan de slag.
 6. Er wordt contact gemaakt met mijn webdesigner door een meedenkend persoon. Moet eerlijk zeggen dat het nu zeker teveel heisa is; hier zit toch niemand op te wachten? Misschien roep ik dit op me af:bad karma. :-[
 7. Hallo, Ik heb vooruitgang geboekt en mijn contract met mijn "prutser" webdesigner opgezegd. Hij vraagt voor het verhuizen van mijn domeinnaam €50. De domeinnaam heb ik zelf bedacht en heb hem opdracht gegeven om die vast te leggen zoals hij opdracht heeft gekregen om de webshop, hosting en domeinnaamregistratie voor mij te regelen. Is dit een aannemelijk bedrag en is dit gebruikelijk?
 8. Seo-shop heeft me informatie en van alles gestuurd maar dat begon al dat ik naar mozella-firefox (?) moet en nog veel meer en dan haak ik al af,(ben echt niet handig hierin) . En het tarief van 6% is toch wat hoog en de 4% en €19 per maand is ook veel. Dan ga ik liever naar shoptrader daar draait mijn andere shop naar volle tevredenheid.
 9. Wil je dan zeggen dat het wel mogelijk is? De andere shops zonder produktcategoriemenu in zijn portfolio hebben dat ook. Ik weet dus niet beter en kan dat zelf ook niet.
 10. Ja, ik weet het, die afknapper! dat vind ik ook. Maar dat kan dus niet anders. Althans dat is me verteld door de webdesigner. Daarom ook mijn idee om toch maar een andere shop te maken.
 11. De aansluiting met Ideal is geregeld, jiepie. Nu nog bekijken hoe het met de rest van mijn niet zo fraai werkende shop gaat.
 12. Ik had ook naar hun portfolio gekeken en ook gezien dat niet alles af was, maar nu weet ik dingen die ik toen niet wist. En ik wil graag verder dus de brief voor ingebreke stelling wordt opgemaakt. Ik heb wel vandaag contact gehad met de webdesigner die vertelde dat het een technisch probleem is dat nu bij de ING ligt. Wat betreft grafisch deel; dat is ook door hen gemaakt en dat wil ik ook graag meenemen naar een goed werkende shop. Ga nu kopje thee nemen of misschien een neut :'(
 13. Ik dacht dat de domeinnaam van mij was !? Wellicht een onnozele vraag maar is mijn shop gemaakt met osCommerce of iets anders? (blond:ik dus) O help lees nu pas al jullie reacties.Tjeszus zeg! Ook al is het een leerproces wordt er nu even niet vrolijk van.
 14. Ik ga nu toch maar actie ondernemen, wat ik heel erg spijtig vind. Heb de webdesigner gisterenochtend gevraagd naar de stand van zaken maar tot op hede nog niets gehoord. Ik weet ook niet zo goed wat te doen. Heb al contact gezocht met jose1964 voor een brief op te stellen. Ik wil ook graag mijn shop overzetten op iets "makkelijks" zodat ik geen of weinig tijd en inzicht nodig heb om alles optimaal te houden, mss zoiets als SEO-shop. Heeft iemand een goed idee waar ik ook mijn producten niet handmatig hoef over te zetten?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept