Jump to content

Randal99

Senior
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Randal
 • Last name
  Alexis
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 1. Je hebt 2 ideeen...? Hoe kwam je op die ideen....? Heb je enig zicht op die branche aktiviteiten....? Hoe 's je inschattings vermogen....? I can tell you how to succesfully exploitate such business... Maar... I've got a hint for You: Venture.... Venture.... Venture... Of partner met kennissen die een goede view hebben op zo'n markt...
 2. Mensen, Kijk : http://www.houzz.com/photos/477747/SmartShopper-301-Electronic-Grocery-List-modern-home-electronics- Ik bedoelde zoiets, tegen de want met een pin strip + mogelijkheid om dus direct te betalen. Zou ook handig zijn in hotelkamers, wrigth...? Ik zag dit en dacht het dus even hier te plaatsen...
 3. Daar staat nogal wat ! Heb je nu zelf door welke implicaties het mailen van ideeen heeft aan grote ondernemingen die dergelijke terminologie gebruiken in hun voorwaarden? Check: http://www.logitech.com/en-us/smartTV/revue
 4. 1: Als je één hotel wil heb je niet veel opleiding nodig. Wel flink wat horeca-ervaring en ondernemersvaardigheden. Als je een keten wil opzetten is het wel verstandig om de hogere hotelschool of een MBA opleiding te doen. 2: reken op een gemiddelde investering van €50.000 per hotelkamer bij een hotel op een goede locatie. Dus bij een hotel van 30 kamers zit je snel op ca. €6.000.000 Wawsource....!!!??? €50.000 per Hotelkamer...??? Are you sure...??? Dan geld dat zeker "alleen voor o.a. NL....right..? Heeft iemand anders toevallig een andere beraming....? Kunt u de inhoud van een kamer dan ook even opsommen? Is dit bedragje gebasseerd op 1 jaar of meerjarige beraming tot aan je R.O.I. ? Maar gaan jullie verder met beargumenteren en discusieren over dit onderwerp. Other people find this interresting too !! Met vriendelijke groet, Randal
 5. Ik ken enkele prijzen van van bouwbedrijven van Nederland. Met mijn aanbieding aan hun zouden ze, voldoende kunnen verdienen en de prijs iets aanttrekkelijker, naar behoefte, kunnen maken voor hun klanten. Als ik het goed heb is profielen zagen etc etc... altijd onderdeel van een bouwproces geweest. Het gaat 'r niet om betonnen prefabmuren... anymous.
 6. Dat is een woning in aanbouw. Wat je ziet is zo'n light steel frame structure, dat op maat geleverd wordt.
 7. Concreet: Ik ben een Authorised Representative Ik wil serieus lobbyen met grote projekt ontwikkelaars. Ik heb de backing van experts (ingenieurs) en een fabriek. ;) Voor any projekt, als nou om huizen gaat, naar uw eigen bouwconcept, of appartementen, Hotels en of Kantoor panden, 4 of 20 hoog... Bring it !!
 8. Goeiedag mensen, Ik ben intussen in contact met een Europese Prefab house kit engineering company & fabriek, die bouwsystemen (inclusief alle materialen) naar Europese standaarden kunnen leveren. Goede prijzen, die voordelig zouden uitkomen voor NL.... Voordelig voor Projekt ontwikkellaars. ;)
 9. Mischien kun je callcenter eigenaren vragen als ze ervaring hebben met soortgelijke situaties...
 10. @djluc: Klopt, ik check als ik tezijnertijd met een oplossings voorstel kan komen. Extra informatie: For Sales agents: die hebben dan hun verkoopproducten digitaal bij de hand, en kunnen makkelijk ook direkte betalingen en leverings afspraken digitaal registreren. En een must have voor particuliere verkopers.b.v. "Avon" product verkopers Die kunnen een vereenvoudigde versie gebruiken. Maar ditsoort bedrijven kunnen ook applicaties regelen voor normale mobiele telefoons. Voor moderne bars/ cafe's en of Restaurants: Als alle tafels gecodeerd/ genummerd zijn kunnen klanten zo'n digitale menukaart krijgen om hun bestellingen te plaatsen /Obers kunnen daarmee bestellingen opnemen. Het menu kan dan makkelijk via een centrale computer bijgewerkt worden. Uiteraard zal dit apparraat en de software de nodige safeties ingebouwd moeten hebben.
 11. What about een B-Pad (Buy Pad) Een device dat o.a. een huismoeder graag in huis zou willen hebben of dat iedere inkoop manager of kok bij de hand zou willen hebben. Ook verkopers zullen de vruchten van zo'n apparaat kunnen gaan plukken. Het is een device, iets als een Ipad, dat bedoelt is voor het maken van bestellingen, bij warenhuizen, Supermarkt- ketens etc. Het kan een card strip bevatten, waardoor een koper bij een transactie met o.a. een creditcard/ bankpas gewoon even simpel een betaling kan regelen. (een strip zoals bij de kassa's van een winkel, en natuurlijk ook een digitale touchscreen/ fysieke nummerreeks) Grote Warenhuizen, Supermarkt ketens etc, kunnen zich dan aansluiten op het netwerk van zo'n B-Pad. Natuurlijk tegen betaling.
 12. Hey Meer, Wil of kan je de kanspelen kant op....? En zou jij een heel netwerk (als bijkomstigheid voor een projekt) ook kunnen accomoderen en beheren...? Kan jij ook ideeen uitwerken, bv. door software te customisen naar een bepaald projekt...? Dan heb ik een leuk idee... Maybe we can work something out...?
 13. Randal, Alvorens je hier ideen lanceert zou je ze ook zelf uit kunnen werken, ik heb je topics en draadjes gelezen, deze adviezen zijn je eerder gegeven. Je komt binnen, lanceert een paar kreten, doorspekt het met engelse termen en vervolgens staat er iets vaags, waar geen touw aan vast te knopen is. Ik heb een zwak voor Altan vanwege zijn onhandigheid en eerlijkheid, maar hier doe ik niet meer aan mee. Goeiedag Rick, Nu zit ik even rustig achter een computer. Ik bedoelde met die opmerking, door jouw geciteerd-hierboven, echter te verwijzen naar een mogelijk gevolg van sommige innovaties op de long run. bv. Een onderneming heeft 4 administratie werknemers Met alle moderne innovatiefe ontwikkelingen gedurende de tijd, kan zo'n onderneming mischien behoefte gaan krijgen aan maar 2 administratiefe werkkrachten.... Dus -2 op de arbeidsmarkt Extra: Ik moet de laatste ontwikkelingen weer goed op de voet gaan volgen om te checken als alles, betreffende de werk creatie en product/software-moderniserings ontwikkelingen goed in balans worden gehouden.
 14. Mmmm Norbert, Ik kwam andere producten tegen, welliswaar met die naam aanduiding.. Kan je anders die desbetreffende link hier plaatsen. Maar als ik het juist heb is dit toch nieuw.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept