Jump to content

Tommie91

Senior
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Tommie
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Kvk.nl
 1. Hoi hoi, Ik heb per ongeluk mijn BTW aangifte wat te vroeg gedaan, 31 maart namelijk al over het 1e kwartaal (1 jan-31 maart). Nu zijn er natuurlijk extra kosten en ook wat opbrengsten in maand 4 gekomen, mag ik deze gewoon meenemen in het 2e kwartaal? Ik heb een groot vermoeden dat dit zelfs correct is, maar wil er toch zeker van zijn. Heeft iemand hier ervaring mee, of weet gewoon hoe het zit? Gr. Tom
 2. Ah oke en deze constructie is ook mogelijk? Met een ICT bedrijf meerdere projecten proberen onder de naam van het ICT bedrijf (het gaat wel om webwinkel concepten/projecten).
 3. Beste, Ik heb al een onderneming met een webinkel ingeschreven bij de KvK. Nu wil ik een ICT bedrijf opstarten ernaast voor mijn kleine web(winkel) 'probeersels'/ondernemingen. Mijn vraag is of dit mogelijk is of moet ik voor elke webwinkel of idee een apart KvK inschrijving doen? Had het forum al afgezocht maar kon niets hierover vinden.
 4. Oh btw het plaatje heet een favicon google maar.
 5. Ik wil niet lullig doen, maar je site geeft mij de indruk dat u niet helemaal weet hoe SEO en Site Optimalisatie in elkaar steekt... Ik zeg niet dat u hier niets van weet! Wellicht is het handig om een portfolio bij te houden, hier laat u zien wat het probleem van de klant was, hoe u het aangepakt heeft en waarom u het zo heeft gedaan. Ook vind ik die Hoofdletters In Elk Woord Erg Storend (ik weet dat het in sommige gevallen werkt, maar don't overdo it ;)) Ook even je plaatje veranderen (wordpress) en paar dingen nog aan je site. Succes !
 6. Volgens mij is het civil recht, en kun je niet elke term, kreet, woord(en) vastleggen, dan waren alle namen van aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tm zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz al 25 jaar geleden geregistreed Het is iniedergeval niet zo dat als je 700 euro betaald, je wereldwijd domeinnamen kunt gaan kapen omdat die op jou webshop naam lijkt. En het zit in exact dezelfde branche. Niet bijvoorbeeld ajax voetbal en ajax schoonmaak... Meer zoiets als G-star kleding en G-star kleding (deze merken popte het eerste in mijn hoofd op).
 7. Volgens mij is het civil recht, en kun je niet elke term, kreet, woord(en) vastleggen, dan waren alle namen van aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tm zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz al 25 jaar geleden geregistreed Het is iniedergeval niet zo dat als je 700 euro betaald, je wereldwijd domeinnamen kunt gaan kapen omdat die op jou webshop naam lijkt. Het gaat om een exacte en een niet alledaagse naam ;)!
 8. En dan? Kun je waarschijnlijk nog niets! Nou volgens mij is het strafbaar om een merk(naam) aan te nemen in dezelfde branche... Zit ik hier mis?
 9. Nou ik denk dat het probleem is opgelost het bedrijf is schijnbaar een groupdeal scam site, ze laten niets meer van zich weten, leveren niets of slechts een aantal artikelen, leveren nep producten, bedrijf staat op een shared adres en zo nog een paar dingen. Ik denk dat ze binnenkort uit de lucht gaan (hoop ik). Tip voor elke serieuze webshop houder, leg je naam/merk vast ;)! Gr. Tom
 10. Beste, zoals ik eerder had vermeld is er een bedrijf in canada dat dezelfde naam als mijn site hanteert, maar met een andere extensie (.ca). Dit bedrijf staat niet ingeschreven in het merkenregister... Ik dacht eerst dat de webshop ouder was, maar dit is niet het geval! Mijn webshop is ouder... Kan ik hier een zaak van maken? De site zit namelijk in dezelfde branche en heeft slechte reviews, waar ik wekelijks last van ondervind. Ik heb mijn webshop ook niet laten registreren in het merkenregister (jammer genoeg), ik ga dit wel meteen doen! Extra vraagje: Wanneer je een merk internationaal deponeert (circa 700 euro), staat dit dan ook echt vast? Gr. Tom
 11. Nee dat hebben ze niet. Is het verstandig om dit dan wel te doen en dan internationaal? Kosten zijn rond de 500 euro volgens mij via https://www.boip.int/.
 12. Ik heb het qua webwinkels bekeken... Er zijn echt heel veel bedrijven die de zelfde url hebben ,met een andere extensie, in dezelfde branche.. Het gaat beide om bestaande woorden (al is t in het frans).
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept