Jump to content

Yannick van den Bos

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Ik heb begrepen dat deze factuur voor eigen administratie is
 2. Wat toevallig ik kreeg deze link net ook via iemand anders, bedankt! Ik blijk dus niet belastingplichtig te zijn binnen Nederland, mijn vraag is beantwoord. Allen bedankt!
 3. Hallo John, bedankt voor je reactie. Als eenmanszaak ben ik alleen omzetbelastingplichtig, dus VPB is niet van toepassing bij mij. Het is erg verwarrend aangezien ik naar de VS wordt gestuurd om het daar te regelen en zij sturen mij weer met een verzoek terug. Het bedrijf zelf geeft mij een formulier om in te vullen en dat blijjkt het te zijn, maar het lijkt mij dat ik op een of andere manier toch ook aangifte in Nederland moet doen.
 4. Hallo Joost, Ik lever online marketing diensten; zoekmachine optimalisatie en advertising d.m.v. social media en pay-per-click
 5. Ik neem aan dat ik belasting moet betalen aan de belastingdienst, maar na contact opgenomen te hebben met hun zeiden ze dat ik het in Amerika moest regelen. Dus ik belde de IRS, maar zij weten ook niet precies hoe of wat. Dus nu zit ik vast met de vraag aan wie en hoe moet ik belasting betalen.
 6. Ik lever (als eenmanszaak) diensten aan een bedrijf in Amerika (Carlifornië), nou vraag ik mij af hoe ik dit moet aangeven bij de Belastingdienst? Wat zijn de stappen die ik moet nemen? Bij voorbaat dank voor de reacties.
 7. Dit is een ondernemersforum Yannick. Die regeling geldt vast alleen voor particulier en niet voor zakelijk, commercieel gebruik. Dat snap ik maar ik onderneem ook en ben tevens ook een student. Ik noem alleen maar een mogelijkheid.
 8. Enkele dingen die je kan doen: - Forum marketing; zoek wat adult forums en zet je website in je signature met een pakkende zin. Dit helpt ook gelijk je linkbuilding voor je website en natuurlijk krijg je meer traffic op je webshop - Sprokkel wat concurrentie sites bij elkaar en zoek wat zij doen qua promotie je kan bijv kijken op www.spyfu.com of ze aan Adwords doen en als je in google/yahoo typt: link:*site van de concurrent* dan kan je ook zien waar zij hun links plaatsen - Verder kan je ook contact opnemen met adult websites/forums om een banner ad space te kopen p
 9. Aweber is echt een van de beste email autoresponders met de hoogste delivery rate. Als je misschien een zoon/dochter hebt die studeert krijg je een aantal % korting op alle pakketten.
 10. Ik kan ook Adobe Illustrator aanraden aangezien dat programma met vectoren werkt waardoor je je design kan vergroten en verkleinen zonder enige "blur"/verlies van pixels te krijgen.
 11. Hallo, Ik ben op zoek naar een korte maar krachte bedrijfsnaam (onder de 10-12 characters) De services die ik kan bieden zijn: search engine optimization, wordpress services, social media optimization en web design. ik wil met die bedrijf wereldwijd opereren dus een het kan geen Nederlandse naam zijn. Ik lever deze diensten zowel B2C als B2B. Zelf wil ik de naam wel een beetje breed houden zodat we er ook bijv bijeenkomsten mee kunnen gaan organiseren waar we studenten en professionals bij elkaar kunnen brengen (is nog in ontwikkeling) Graag hoor ik jullie ideeën, bij voor
 12. WTF!! Je hebt 18.692 volgers op twitter!!!!!!! :) Zijn voornamelijk internationale twitteraars; sta nu momenteel #13 van Nederland (zie signature)
 13. Zoals Jeroen al zei, ik zou het ook niet doen. Als je een mooi portfolio hebt kunnen ze aan de hand van het portfolio weten of ze met je in zee willen gaan of niet.
 14. Zou dat echt een probleem zijn dan? De doelgroep onthoudt het dan iig wel :) Daar heb je inderdaad ook een punt ja!
 15. Als je nog hulp nodig hebt op het gebied van Social Media hoor ik het graag, succes er mee :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept