tomatito

Senior
  • Aantal berichten

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tomatito

  1. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een goed CMS wat een Marktplaats achtige functionaliteit bied, d.w.z. vraag en aanbod bij elkaar brengen d.m.v. advertenties. Weet iemand hiervoor een goed CMS? Bij voorkeur met eenvoudige aanpasbare templates. Alvast bedankt! Groeten Tomatito.
  2. Bedankt voor alle reacties :) Ik heb inmiddels contact opgenomen EVD Internationaal en zij gaan kijken of ze het bedrijf kunnen vinden voor mij. Duimen maar... Groeten Tomatito. PS. Overige (zoek) tips/suggesties blijven welkom ;)
  3. Hallo, Ik op zoek naar een bedrijf in Italie. De naam van dit bedrijf heb ik gevond op een Duitse website. Dit is ook het enige wat ik heb (d.w.z. een naam). Nu heb ik heel internet afgezocht en ´de hele trucendoos´ opengetrokken zonder resultaat. Rondbellen kan niet want ik zou niet weten waarheen. Kvk stuurt mij gewoon naar een online B2B zoekmachine. Werkt ook niet. Wie heeft een idee/sugestie hoe ik dit bedrijf kan vinden op basis van alleen een naam. Alle tips zijn welkom. Bij voorbaat dank! Groeten Tomatito.
  4. Zei ik toch ;) ik draag zelf zowel fanshirts als originele replica's. En er zit nogal een verschil in hoor. Ik hoop nog steeds op tip waar ik deze fanshirts zelf kan inkopen (zeg maar... waar Voetbalshirtje.nl ze ook vandaan haalt). Groeten Tomatito.
  5. Gebeld met DHL en verteld dat geleverd is onder DAP. Dit betekend volgens de medewerker dat de kosten voor inklaring en invoerbelasting worden betaald door de verkoper. Ik heb even gegoogled en vond onderstaande over DAP. Op basis hiervan verwacht ik eigenlijk nog wel een naheffing. Maar misschien is mijn pakketje wel door de mazen van de wet geglipt. Maar volgens de medewerker van DHL was dit geenzins aan de hand. Groet Tomatito.
  6. Ik weet niet of mijn leverancier de vrachtkosten heeft betaald. Hij bood mij aan om voor een X-bedrag het transport vanuit Pakistan via DHL te regelen. Dit bedrag was aanzienlijk lager dan wat ik zou moeten betalen dan wanneer ik transport vanuit Nederland zou regelen via DHL. Het geld voor het transport heb ik via Western Union overgemaakt naar mijn leverancier. Morgen maar even bellen met DHL of er nog een rekening komt van hun kant. De belastingtelefoon ga ik ook maar eens bellen over dit onderwerp. Ik heb het topic hierover ook gelezen op Higherlevel en het word er niet duidelijker op. Als ik het goed begrijp dan slippen er wel eens zendingen doorheen, waar verder niet moeilijk over word gedaan. Als het allemaal goed gaat dan laat ik vaker goederen overkomen uit China/Pakistan. Ik moet dan wel zeker weten hoe alles werkt, want op mazzeltjes kun je niet bouwen als basis voor je onderneming. Kortom: werk aan de winkel. Groeten Tomatito
  7. Proefzending is gearriveerd! Uiteindelijk slechts 9 dagen onderweg geweest vanuit Pakistan met DHL. Kijkend naar de stickers op de doos; waarschijnlijk met een tussenstop in Engeland. Nu twijfel ik nog over 2 zaken: -invoerbelasting -buitenlandse Btw Zover ik weet draagt DHL zorg voor de inklaring van de goederen. Heeft DHL nu al voor mij de invoerbelasting betaald? Ik heb ze tenslotte een X-bedrag betaald voor het vervoer. Als je een transport regelt via DHL dan moet je ook van te voren de economische waarde van de goederen opgeven. Of met andere woorden: invoerbelasting zit al inbegrepen bij het tarief wat DHL hanteert (?). En kan ik de buitenlandse Btw ook terugvorderen? Zo ja, dan moet ik nog wel om een Btw bon vragen, want die heb ik niet ontvangen. Ik hoop op wat tips en ervaringen van anderen! Groeten Tomatito.
  8. Hallo Robbert08, Ik vind je taalgebruik nogal vaag en daarmee wekt het niet echt mijn interesse/vertrouwen. Noem gewoon de feiten en wees concreet. -ga importen i.p.v. zal importeren -voegt deze informatie (importeren) iets toe (?) ik denk dat een klant met name geïnteresseerd in je prijs en de geboden kwaliteit. -waarom zeggen dat je goedkoop/betaalbaar bent (?), noem gewoon je prijs, klanten zijn slim genoeg om vervolgens zelf te bepalen of je goedkoop bent Je product foto's vind ik ook niet best. Een goed verzorgde en duidelijke website roept vertrouwen op. De website is het eerste wat klanten van je zien ( = eerste indruk). Ik zou daar heel erg rekening mee houden. Zomaar wat opmerkingen. Ik wens je in ieder geval heel veel succes! Groet Tomatito.
  9. TwaBla... ´Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom jij zo snel geen leverancier kan vinden. Die kijkt wel twee keer uit om zijn aanwezigheid via het internet te gaan openbaren´. Ik ken er tientallen (met alle bedrijfsgegevens erbij) en allemaal illegaal. Ik vind het juist opvallend dat het zo moeilijk is om een legale leverancier te vinden, in Nederland :-\ Groet Tomatito.
  10. Dennis dan heb ik het niet goed begrepen. Ik dacht dat jij doelde op ´niet van echte te onderscheiden replicas´ en niet de shirts die ik bedoelde met duidelijk zichtbare afwijkingen van het orgineel. Dergelijke leveranciers/fabrikanten (van de shirts die ik bedoel) ken ik wel (China). Maar dan moet je ze eerst weer helemaal importeren. Het allermooist zou zijn als er gewoon leverancier in Nederland zit waar ik ze gewoon kan bestellen in kleine aantallen. En daar ben ik dus naar opzoek. Probadge verkoopt deze shirts trouwens ook maar dan alleen van het Nederlands elftal. Groet Tomatito.
  11. Zucht... Danny het klopt wat je zegt: ´De shirts daar staan toch echt met Nike en Adidas logos. Dus illegaal!!!!´ . Voetbalhesje.nl verkoopt ook inderdaad shirts met merk en logos. Maar dat zijn dus niet de shirts die ik bedoel. En Dennis jouw oplossing/voorstel is dus wel strafbaar (of gewoon niet legaal). Ik ken zat van dit soort leveranciers en kanalen om aan dit soort shirts te komen. Maar dat is dus niet wat ik zoek. Groet Tomatito.
  12. Jongens, dit zijn allemaal ideeën en gedachtes over deze shirts. Feit is dat deze shirts gewoon legaal zijn. Het heeft mij mede hierdoor erg veel tijd gekost om dit uit allemaal uit te zoeken (ik wist dat ook niet). Feiten: -deze shirts zijn niet origineel en worden ook niet als zodanig verkocht -in de nek zit een etiket ingenaaid met de tekst ´replica´ -er staat ook geen ´namaak´ merk op van Nike of zo -op het club staat bv Munchen Football Club en er moet staan Bayern Munchen, etc. Ik heb inmiddels zelf wat van dit soort shirt in bezit en laten zien aan wat vrienden. Ze vonden het allemaal mooie shirts totdat ik ze wees op de verschillen toen waren ze opeens niet zo mooi meer. Maar goed het kost ook maar 8 euro. Nu een echte tip graag. Groeten Tomatito.
  13. Hallo Danny, Dank je voor je reactie maar je vergist je echt. Uit de klantenservice van Voetbalshirtje.nl ´Vraag: Zijn de fanshirts shirts van dezelfde kwaliteit als de originele shirts? Antwoord: Nee, deze zijn van een andere kwaliteit stof gemaakt. Tevens zijn de logos door middel van sublimatie in de stof verwerkt en wijken ze op een aantal punten duidelijk af van het origineel´. Voetbalshirtje.nl (en vele anderen) verkoopt dergelijke shirts vanaf 8 euro (ruwweg). Vind ik een prikkie en deze shirts zijn absoluut legaal (omdat ze dus afwijken van het origineel). Wie heeft een tip? Groet Tomatito!
  14. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een groothandel/fabrikant/leverancier (whatever ;) )die mij z.g.n. fan shirts kan leveren. Hiermee bedoel ik (legale!) replica's van shirts van clubs als: Ajax, Barcelona, Inter, etc. Op het eerste gezicht lijken deze shirts echt maar als je goed kijkt dan is alles gewoon een opdruk ( = sublimatie): rugnummers, namen, logos, etc. Zie ook de foto in de bijlage: de bal op de mouw is gewoon een afdruk. Deze shirts worden voor een (relatief) prikkie ook wel in speelgoedwinkels verkocht (kindermaten) en veel op braderieën en markten. Wie heeft een tip? Alvast bedankt! Groeten Tomatito.
  15. Dat klopt... 120 euro is niet duur maar wel veel geld ;). Zeker als een kwalitatief goed programma als Prestashop geen zware hosting nodig heeft. Magento is inderdaad aantrekkelijk vanwege de multistore mogelijkheid. Maar ook Opencart biedt deze mogelijkheid. Inmiddels ben ik wat betreft mijn kennis over internet dermate gevorderd dat ik vrij makkelijk een eigen webwinkel bouw die er in mijn ogen goed uitziet. Verbaas mij nu geregeld over wat sommige internetbedrijven durven te vragen voor technisch zeer eenvoudige handelingen. Ik ben blij dat ik dat nu zelf kan. En dat was eigenlijk ook de bedoeling van al mijn geïnvesteerde tijd ;) Groeten Tomatito. PS. Ook maar eens kijken naar dat SSL verhaal.
  16. Hallo allemaal, Ik importeer af en toe (kleine) zendingen uit China. Omdat de zendingen weinig waarde vertegenwoordigen zijn mijn kosten voor betalingen (relatief gezien) enorm hoog. Hierdoor heb ik wel eens interessante aanbiedingen laten lopen. Tot nu toe heb ik gebruik gemaakt van Western Union. Werkt goed maar wel enorm duur. Ook Money Gram en L/C,D/A,D/P,T/T is mogelijk bij de meeste leveranciers. Mijn vraag is er geen goedkopere manier om geregeld geld naar het buitenland over te maken? Misschien mis ik een mogelijkheid of zie ik iets over het hoofd. Ik hoop op een tip! Groeten Tomatito. PS. Paypal is niet duur maar weinig fabrikanten bieden dit aan als betaalmiddel.
  17. Nou, ik heb de nodige uurtjes geïnvesteerd. En uiteindelijk ben ik op Opencart en Prestashop uitgekomen. Opencart vanwege zijn eenvoud (heerlijk!) en Prestashop vanwege de grote gemeenschap en de hoeveelheid (mooie) templates die er in omloop zijn. Het desingn van Opencart is erg basic en mooie templates zijn schaars. Maar goed dat is een smaak kwestie. Met beide programma's heb je in ieder geval zeer korte tijd een goed ogende webwinkel op poten. VirtueMart vind ik ook wel wat hebben, alleen als ik er mee ga werken dan vind ik k het minder (gevoelskwestie). Een kennis van mij heeft trouwens een joeperd van een webwinkel waarvoor hij VirtueMart gebruikt en hij is nog nooit gehackt!. Volgens hem gewoon een kwestie van regelmatig updaten. Tot zover. Groeten Tomatito.
  18. Bedankt voor de extra reacties! Inmiddels heb ik een lichte voorkeur voor Opencart vanwege zijn eenvoud en goedkope hosting. Prestashop ziet er echt schitterend uit! Veel mooie winkels gezien. Maar is het niet zo dat je bij Prestashop voor heel veel zaken (allerlei modules) moet betalen? Dan word het alweer een stuk minder aantrekkelijk van. En hoe zit het met de hosting? Kan dat op een goedkoop pakket? Zomaar wat bedenkingen/overwegingen. Groeten Tomatito. PS. Misschien maar eens een nieuw topic starten over wat nu een goede website is? Ik kom hele lelijke sites tegen (bv Avantisport) maar die doen goed zaken. En ook Marktplaats vind ik erg lelijk en je kunt toch niet dat zij geen bezoekers trekken. Dus wat is de meerwaarde van een visueel erg mooie shop (zoals Prestashop)?
  19. Magento valt af. Inmiddels al weer de nodige info tot mij genomen en weet nu dat hosting voor Magento erg duur is (120 euro). Opencart is nieuw voor mij. Maar ik moet zeggen dat voor een basic webwinkel het er best goed uitziet. Vraag mij alleen af in hoeverre je daar een echt ´flashy´ design aan kunt geven. In ieder geval ook niet van die idiote prijzen zoals bij Magento. Bedankt voor alle reacties. Groeten Tomatito.
  20. ´Misschien kunnen we je trouwens beter adviseren als je aangeeft welke functionaliteit je huidige webshop mist?´ Te weinig (mooie) templates bij de software waar ik nu meewerk. Groeten Tomatito
  21. Hallo allemaal, Bedankt voor jullie reacties :) Ik heb gisteren een hele dag gespendeerd om mij te oriënteren op Virtuemart en Magento. Voorlopig heeft Virtuemart mijn voorkeur vanwege de simpele reden dat veel host-bedrijven automatische installatie aanbieden hiervoor. Ga ik de installatie zelf regelen... dan verzuip ik tot nu toe in de techniek (servers). Weet iemand nog een host-bedrijf die automatische installatie aanbied voor Magento? Ik vermoed zelf ook dat Magento inderdaad meer toekomst heeft. Maar goed dat is dan ook weer een afweging (zie mijn vraag). Ik hoop op een tip! Groeten Tomatito. PS. Demo van Virtuemart te vinden op: http://virtuemart.net/home/demo
  22. Hallo allemaal, Ik ben hard bezig om een webwinkel te bouwen. Dit doe ik m.b.v. software van een groot webhosting bedrijf. Werkt goed alleen ben ik wat ontevreden over de beperkte mogelijkheden wat betreft vormgeving. Ik ben mij daarom aan het oriënteren op Virtuemart en Magento (deze twee zijn bij mij favoriet). Waar wil ik deze voor gebruiken: -het bouwen van een simpele webwinkel (of eventueel meerdere) met een beperkt assortiment (20-30 producten) Mijn vereisten: -niet al teveel technische kennis nodig -snel te realiseren (m.b.v. een aanpasbare template) Mijn overwegingen: -wil geen (duur) geïnvesteerde tijd verliezen door later te ontdekken dat mijn keuze verkeerd is geweest -misschien dat Magento meer toekomst heeft dan Virtuemart (daarom dus kiezen voor Magento) -Magento te ingewikkeld voor mij is (ben een redelijke leek op dit gebied) en ik misschien verzuip in alle mogelijkheden Wie heeft een passend advies voor mij? Vriendelijke groeten, Tomatito.
  23. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een (hitte) pers om trainingshesjes te bedrukken met bv. club logo en/of rugnummers. Gezien de prijzen en wat ik wil gaan doen ben ik op zoek naar een mooie tweedehands of hele simpele nieuwe machine. Mijn vragen: -heeft iemand een advies wat voor pers ik het beste zou kunnen gebruiken? -weet iemand een bedrijf in de stad Groningen (of directe omgeving) waar ik een machine zou kunnen gaan bekijken en mijn vragen zou kunnen stellen? Zelf heb ik niks kunnen vinden en dat lijkt mij toch een beetje sterk >:( Hoop van jullie te horen. Groeten Tomatito.
  24. Toch bedankt voor je tip/idee :) Als ik in toekomst wat groter ga inkopen is dat wellicht een goed idee. Eerst maar eens mijn mini-zending van 18 kg ontvangen. Groeten Tomatito.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.