Jump to content

Robbert08

Super Senior
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Robbert
 • Company or organization name
  VomaSports
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Bedankt voor je reactie John! Ik ga de teksten zeker nog een keer laten controleren voordat ik de catalogus uit ga brengen. Het foto materiaal is geregeld. Een aantal foto's gekocht en een aantal goed bij de bron uitgezocht of deze commercieel mochten worden herbruikt. Zijn er verder nog commentaren op mijn catalogus? Ik hoor het graag van jullie zodat ik straks een mooie catalogus kan uitbrengen.
 2. Beste HL-ers, Inmiddels heb ik een nieuwe website gemaakt waarop ik mijn sportkleding merk wil laten zien. Ik ben inmiddels al ruim anderhalf jaar bezig met dit kleding merk. Ik ben de afgelopen weken bezig geweest een catalogus te maken met behulp van Jilster. Nu zou ik graag van jullie wat feedback willen krijgen over mijn catalogus. Over de website hoef ik in eerste instantie nog geen feedback, de urgentie ligt bij de catalogus. De catalogus kunnen jullie vinden op de volgende link: http://vomateamkleding.nl/vomateamkleding.nl/index.php/catalogus Nu vind ik het niet z
 3. Dit is niet helemaal waar. Bij voetbal mogen de scheidsrechters zelf hun keuze maken waar zij hun kleding aanschaffen. Daarnaast zijn er ook clubs die scheidsrechterskleding aanschaffen voor hun vrijwillige scheidsrechters. Ik denk dat er wel een redelijke markt is voor (voetbal)scheidsrechter kleding.
 4. Wat is hier raar aan? Ik ben als ondernemer altijd op zoek naar de combinatie van goede kwaliteit tegen de beste prijs. Dus als ik een mooie foto gratis kan gebruiken of tegen een lage prijs dan kies ik daar eerder voor dan een mooie foto waar ik veel voor moet betalen. Dat jij liever overal het meeste geld voor betaald moet je natuurlijk zelf weten! Voor de rest iedereen hartstikke bedankt voor de nuttige reacties! Weten jullie toevallig websites waar ik gratis of niet al te dure sportfoto's kan vinden? Of moet ik hiervoor een nieuw topic starten?
 5. Beste HL-ers, Voor het maken van een nieuwe catalogus ben ik op zoek naar sport foto's. Via google afbeeldingen kan je bij de instellingen het volgende invullen: Gelabeld voor commercieel hergebruik, inclusief aanpassingen Betekent dit dat ik de foto's welke gevonden worden gewoon mag gebruiken voor mijn catalogus? Ik hoor het graag van jullie.
 6. Ik ga dit inderdaad zsm informeren bij DHL. Daarnaast heb ik contact gehad met mijn leverancier en hij heeft een FORM A geregeld, waardoor de invoertax nu inderdaad wordt verlaagd naar 0%. Allemaal hartelijk dank voor de reacties en hulp!
 7. Het product is vanuit Pakistan geïmporteerd, zou het dan al kunnen kloppen? Uiteindelijk krijg ik dit hele bedrag ook weer helemaal terug toch die 21% VAT?
 8. Hallo BJM, Dit is inderdaad een echte factuur. Waarop baseer je dat de douanewaarde teruggerekend 465 euro is?
 9. Prima oplossing Roel! Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg, heel makkelijk in te voeren zo!
 10. Bij Moneybird moet ik gewoon de factuur invoegen, maar als ik de factuur invoeg kan ik alleen de standaard BTW tarieven invoeren, maar in dit geval zou ik de VAT eigenlijk voor 100% in moeten voeren, omdat het in de factuur geen 21% over deze factuur is. Moet ik dan gewoon een nieuw BTW tarief aanmaken van 100% of is dit raar?
 11. Beste HLers, Voor het importeren van kleding krijg ik regelmatig facturen van DHL. Deze facturen bestaan uit Duty (12%), VAT (21%) en administrative fee. Hiervan kan ik de VAT (21%) terug vorderen. Echter zou ik niet weten hoe ik dit in moet boeken. Ik maak hierbij gebruik van Moneybird en het lukt me niet om dit op een juiste manier in te boeken. Ik zal nu een voorbeeldje van een factuur geven om het wat makkelijker te maken: Duty 55,80 euro VAT 167,90 euro Fee 10,00 euro Totaal 233,59 euro Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
 12. Wat wil je hiermee bereiken dan? Wil je de advertenties van concurrenten laten zien en vervolgens erbij melden waarom je klanten niet op deze aanbieding in moeten gaan? Ik geloof dat dat namelijk niet toegestaan is. Daarnaast denk ik dat je hier geen punten mee scoort bij je klanten. Als je iets anders bedoeld dan moet je dat even aangeven.
 13. Waarom zou je voorraad bij winkels komen te liggen die niet verkopen? In het voorgestelde voorstel kopen de webwinkels een paar schoenen toch alleen bij jou in op het moment dat zij een paar verkopen? Dus zullen zij nog steeds geen voorraad aanhouden. Ik denk dat dit in eerste instantie een goede optie is. Vervolgens zou de webwinkel bij goede verkoop alsnog kunnen besluiten om jou schoenen op voorraad te nemen.
 14. Leuke vraag die je stelt. Verkopen kan je voor een gedeelte zeker leren. Zo zijn er genoeg handvatten, 'wetten en regeltjes' en tips en trucs welke je kan leren. Toch ben je ook te afhankelijk met een bepaald talent waarmee je geboren bent of niet. Ligt het je of ligt het je niet. Waarom ga je niet gewoon oefenen? Dan kom je er vanzelf achter, wellicht op internet wat rond zoeken naar tips etc. en weer verder oefenen.
 15. Ik heb zeer goede ervaringen met Sisow. Werd snel geïnteregreerd. Je moet je alleen weten te legitimeren d.m.v. scan paspoort/rijbewijs. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept