Jump to content

tims1982

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  Smolders Media
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. ok, ga ik het ook testen zonder de optie om het niet in te vullen.
 2. Bedankt John voor het meedenken. Ik vraag naar een indicatie. 15.000 - 20.000, 20.000 - 25.000 bijvoorbeeld. En ik zal er een optie bijzetten die huurder kunnen kiezen als ze geen salaris in willen vullen. De tijd zal het leren of mensen het wel of niet in willen vullen... Je zal wel gelijk hebben maar ik wil het toch even proberen omdat het voor verhuurders erg nuttige informatie kan zijn.
 3. Op mijn website(s) gericht op huur en verhuur wil ik huurders, bij het aanmaken van een account, vragen om een indicatie van hun salaris. Dit zodat verhuurders een goede schifting kunnen maken in de berichten die zij ontvangen van potentiële huurders. Echter nu vraag ik mij af of dit zomaar mag. Kan iemand hier daar uitsluitsel over geven? Ben zeer benieuwd :)
 4. zeker niet stilzitten! Nu ga ik nog harder door dan voorheen. Wat een heerlijk gevoel ;D
 5. gisteren de eerste credits verkocht! Reden voor een feestje ;D ;D ;D
 6. Nu blijf ik zeker doorgaan, de 1e verhuurder heeft zijn woonruimte geplaatst! ;D
 7. Bedankt Danny, doorgaan doe ik zeker. Wellicht moet ik uiteindelijk toch toe gaan geven aan het aanbieden van woonruimte van huidige aanbieders maar eerst wil ik het toch liever zonder deze partijen proberen.
 8. Danny bedankt voor je antwoord. Ik ben inderdaad bezig met jou 1e punt echter krijg ik hier 0,0 reactie op. Wellicht ligt dit aan mijn brief, wellicht stuurt marktplaats mijn berichten niet door? Mijn brief als bijlage bijgesloten. Wellicht kunnen jullie hierop schieten? marktplaats_bericht.txt
 9. Nog meer mensen die iets vinden? Ben erg benieuwd naar meningen danwel de vraag of je als verhuurder je woonruimte zou uploaden.
 10. Bedankt voor je reactie. Het geheim van de smid kan ik hier niet verraden he Stefan ;)
 11. Daar ga ik eens over nadenken hoe ik dat beter over kan laten komen. Ohja dat er geen aanbod is moge duidelijk zijn, dat is juist mijn 'probleem'. Zodra er aanbod is dan zal er ook afname zijn gezien de vraag groter is dan het aanbod in deze branche. Althans dat is mijn idee... Op dit moment ben ik erg druk om aanbod te genereren. Dus mocht iemand daar ideeen over hebben dan hoor ik dat natuurlijk ook HEEL graag.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept