Jump to content

AnjavO

Senior
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • Country
  Nederland
 • First name
  Anja
 • Last name
  van Oort
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Meteren
 • Branch
  Industrie & bouw
 1. Ik heb mijn account al aangepast. Deze vraag stel ik inderdaad als medewerker van een IT bedrijf.
 2. Goedemorgen, Sinds kort heeft het bedrijf waarvoor ik werk een fiscale eenheid met 5 BV's. Daarvan weet ik dat je onderling geen btw meer hoeft door te berekenen. De verkoopfacturen lopen allemaal via 1 BV, de omzet moet worden doorberekend naar de overige BV's. Vraag is nu of het dan handiger is om alle omzet onderling door te berekenen via Rekening Courant of toch te blijven factureren? Groet, Anja
 3. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog, tis vooral de uitdaging waar ik het voor deed en nog steeds doe. :)
 4. Drie jaar later en sinds heel kort online met een hele nieuwe shop, nu gebouwd in Magento. Om het verschil te bekijken, de oude staat hier: http://pianni.nl/www.vrouwenwinkel.com/ (alleen voor het beeld van hoe de shop er toen uit zag) en de nieuwe natuurlijk onder www.vrouwenwinkel.com. Is nog genoeg aan te verbeteren maar heeft wat mij betreft een mooie stap naar een volwassen shop gemaakt, ook qua aanbod. Hopelijk worden er snel nog accessoires aan toegevoegd. Verder gaan we met Adwords aan de slag. Nog uitdagingen genoeg dus en nog steeds leuk om naast m'n administratieve baan te doen!
 5. Hoi Martin, Ik heb deze shop dus gemaakt met Joomla met Virtuemart. Ik wil je best helpen hoor. Stuur me maar een mailtje naar info@vrouwenwinkel.com. Groet, Anja
 6. Pfffft.. ik dacht al ??? De links zijn een heel gevecht met het SEO component van Joomla, wordt nog verder aan gewerkt als ik weer voldoende moed heb verzameld ;)
 7. Thanks! Maarre.... waar zie jij nog Paypal? Heb ik er al een tijdje geleden uitgegooid en dacht alle "sporen" te hebben verwijdert... En de links zouden ook SEO vriendelijk moeten zijn... Waar kom jij de genoemde link tegen?
 8. Toch wel leuk om nog eens een berichtje te schrijven... Ben nu 4 maanden online en druk bezig geweest met het vergroten van het assortiment en dus het vullen van de shop. Verder Ideal laten inplementeren en gewerkt aan een mooiere opmaak. Ben nog steeds bezig met het toevoegen van artikelen met bijbehorende teksten en foto's. Hele klus en is nog niet (naar tevredenheid) klaar. Afgelopen maanden redelijk wat bestellingen binnen gekregen, voornamelijk door het adverteren op Marktplaats m.b.v. Admarkt. Het Pink Ribbon assortiment wil ik wel gaan uitbreiden, bestellingen daarvan lopen goed maar levert eigenlijk alleen een klein plusje op als de verzendkosten lager zijn dan het vaste tarief van 4,95.... Ben nog op zoek naar een aanbieding waar de Pink Ribbon klantjes ook iets anders bestellen uit de shop. Verder moet er na het invoeren van alle (voornamelijk nog LR artikelen) gewerkt worden aan de verdere vindbaarheid via Google. Ik hoop dat jullie positieve verbeteringen zien t.o.v. oktober vorig jaar, al is vergelijken niet meer mogelijk :P maar sta natuurlijk nog steeds open voor verdere tips!
 9. Ik heb ondertussen al redelijke veel hyves en facebook vrienden op mijn "zakelijke" accounts waar iedereen welkom is :) Die heb ik gekregen door via, via, via gewoon iedereen uit te nodigen. Dat is normaal in Hyves en Facebook land en eigenlijk is het onvoorstelbaar hoe, schijnbaar gedachteloos, (bijna) iedereen je dan accepteert. Veel rendement haal ik er nog niet uit maar het is een begin en vooral kleine moeite om je potentiele klantenkring te vergroten.
 10. Bedankt voor het mee denken en de tips! Ik ga ze aanschrijven met mijn wensen en vragen. Wordt vervolgd...
 11. Tja..... ik vrees dat daarmee het hele MLM systeem de das om wordt gedaan. Maar ik kan allicht vragen of ik op zijn minst een voorraad mag aanleggen voor mijn webshop omdat anders de levertijden te lang zijn. Dat zou ik dan alleen doen voor producten die mij het meest aanstaan, ook qua prijs. Dat de verkoopprijs vast ligt vind ik dan niet zo'n probleem. Ik vraag me trouwens af hoe ze kunnen beoordelen of ik het voor mezelf inkoop / op voorraad leg / dat er bestellingen voor zijn binnengekomen via de webshop / bestellingen via huisparty??
 12. Er zijn trouwens wel al webshops die het verkopen waaronder: http://www.perfectcare.be/ http://www.lr-blockx.com/Webshop.asp?langue=NL
 13. Allereerst bedankt voor jullie snelle reacties! Er is mij tijdens een gesprek verzekert dat deze producten in een eigen webshop mogen worden verkocht. Ik heb ze gisteren nog gevraagd mij dat schriftelijk te bevestigen. Als verkopen op een markt etc. al niet mag dan blijf ik het bijzonder vinden dat het wel in een webshop mag. @John: ik denk dat ze bedoelen met: "uitsluitend producten voor eigen gebruik mogen bestellen en af en toe voor derden", producten die je zelf aanschaft tegen inkoopsprijs. Verder mag je alleen bestellen voor je klanten die dat dan eerst moeten hebben besteld via de "partner". Meer dan voor eigen gebruik (en wellicht iets voor familie) mag je niet inkopen en moet dus reeds zijn doorverkocht. Wat MLM is was mij dus al duidelijk maar als ik het helemaal los daarvan mag verkopen in mijn webshop lijkt me dat nog steeds wel interessant. Vooral omdat ik daarmee het hele MLM systeem links kan laten liggen. Ook al zouden er meerder webshop ontstaan die deze artikelen verkopen dan zie ik dat niet als bedreiging trouwens. Die zijn er met mijn huidige assortiment tenslotte ook ;) Ik zag trouwens ook dat ze in de overeenkomst Belgie vermelden, dacht toch echt dat ze tegen mij spraken over Duitsland maar heb me daar wellicht in vergist.... Met "MLM etters" binnen dit forum worden volgens mij de volgelingen binnen het MLM wereldje genoemd die forums vol spammen met Hallelujah verhalen ;D
 14. Na lang aarzelen hoop ik toch op serieuze reacties op een nieuw plan dat onverwacht op mijn pad kwam. Na lang aarzelen omdat ik en deze discussie ken en ook het daar genoemde bedrijf heel goed ken (heb daar 6 jaar op het hoofdkantoor gewerkt op de orderafdeling, 1e baantje :)) Laat ik voorop stellen dat mijn doel is een leuk lopende webshop! Dus geen tupperware achtige avondjes en geleur bij vrienden, al zeker niet leuren om het ook te gaan verkopen en "onder" mij te gaan werken zodat ik daar bonus over vang. Bij het eerder genoemde bedrijf was het onmogelijk die producten via mijn webshop te gaan verkopen, sterker nog dat is daar verboden. Nu waait er vanuit o.a. Duitsland een nieuw merk cosmetica/beauty over waarbij dat wel mag... Hetzelfde systeem qua bonusstelsel, leuke marge op de producten, voorraad aanleggen is niet nodig etc. Best veel voordelen voor een starter dus. De consumentenprijzen liggen vast, producten zijn niet goedkoop maar vind ik ook niet overdreven hoog. Cosmetica is niet op dieren getest. Wat ik wel als echt nadeel zie is dat ik na ontvangst van een order pas ga bestellen en dat alleen al die levertijd 5 dagen kan zijn. Oftewel, ik zal mijn snelle levertijden moeten loslaten en er toch zeker een week mee kwijt zijn. Zoals ik het nu zie zou ik er toch wel mee willen starten (als 1e webshop in NL!, al zullen er snel meer volgen....) maar wellicht zie ik toch iets over het hoofd? Willen jullie eens mee denken? Alvast bedankt! Partner_aanvraag.pdf
 15. Hi, Ben ondertussen al aardig op dreef en heb wel weer het een en ander gerealiseerd, w.o. het toevoegen van artikelen. De site wordt nog wel wat aangepast maar dat is me zelf nog niet gelukt dus die vragen staan her en der uit... Belangrijke grote wijziging zijn de verzendkosten, ik heb gekozen voor 1 vast bedrag. De ene keer leg ik daar wat op toe, de andere keer juist niet. Vooral de oogschaduwdozen zijn toch wel apart genoeg, heb daar al aardig wat bestellinkjes van binnen (ook van "vreemden" ;D). Verder zijn in de oktobermaand de Pink Ribbon artikelen erg goed verkocht, ook daarmee onderscheid ik me en komen bezoekers op mijn site. Nog heel veel te doen maar tis nog steeds leuk!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept