Jump to content

vincnt

Senior
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  België
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Antwerpen
 1. Ik ben hier niet om te verkopen...want dat zou spammerig overkomen ;D
 2. Een brief sturen mag, ook is het een soort "spam-brief". Althans wanneer je het per post verstuurt! Bellen dus niet wanneer men aangegeven heeft dat het niet mag ("bel-mij-niet"). Straks (misschien) alleen als men aangeeft "bel-mij-wel", maar dat duurt wel denk ik... En e-mailen dus helemaal niet. Ongevraagd dan. In België werkt het dus kennelijk anders, maar dat is met zo veel dingen zo. (Ik denk niet dat je op een 'spam-klacht' zit te wachten overigens. Is niet leuk, kan zelfs heel duur zijn. En soms klaagt men toch écht heb ik gehoord.) Een werkwijze is altijd voor
 3. Ik wil een discussie op gang brengen, omdat de wetgeving daar zo vaag over is. Als iemand met zekerheid kan zeggen hoe het juist zit, dan is discussie niet meer mogelijk, lijkt me.
 4. Per mail zou je een kopie kunnen bijhouden om later als bewijs te dienen. En per telefoon lijkt mij irritant voor de ontvanger (en ik doe het ook niet graag), en bovendien mag je binnenkort niet zomaar bellen aldus https://www.higherlevel.nl/forum/financiering-juridische-en-fiscale-zaken/contracten-en-aanverwante-onderwerpen/verbod-op-ongevraagde-telefonische-verkoop-609672
 5. Vanuit België, maar ik ben niet van plan om te 'spammen'. Ik wil gewoon contact verkrijgen met een aantal bedrijven via een modern medium. In België mag ik rechtspersonen vrij contacteren vermits ze er iets aan hebben, dus zakelijke producten maar GEEN gewone kleding e.d. Enkel naar persoonlijke e-mailadressen zijn niet toegestaan, zoals naam.voornaam@bedrijf.be. Info@, sales@, enzovoort zijn dus wel toegestaan.
 6. Geef de schuld maar aan de ACM. ::) Zoek eens op opt-in vriend. :-K Ziet ACM dan niet toe op die wetgeving? Want zij zitten achter spamklacht.nl.
 7. Een brief sturen is mijn tweede optie, alleen vraag ik mij af of dit in Nederland ook zo maar mag ivm al die regeltjes.
 8. Hieronder een quote van ACM.nl Dan zou je denken dat om toestemming vragen geen spam is, want de 'spam' zou daarna pas volgen vermits men 'ja' antwoordt. Ze zeggen niets duidelijk HOE die toestemming gevraagd dient te worden.
 9. 1 kan ook 50 worden, omdat het om mijn doelgroep gaat. En ik ben er niet uit of men op die manier ook toestemming mag vragen ???
 10. Goedenavond, Ik wil het voor mij relevante bedrijf X benaderen via mail om een nieuw product voor te stellen. Volgens de spamwetgeving van Nederland moet ik eerst toestemming hebben van de ontvanger en hem informeren over wat voor bericht het gaat. https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/internet/spam Dus is het mailen om toestemming met een korte info over mijn product toegelaten of niet?
 11. Ik vond dat je tot nu toe best zinnige dingen zei over jouw visie op SEO, die misschien ook wel helemaal de juiste is. Maar met deze opmerking… Succes met je beginnende ondernemerschap verder! Peter Ik bied zelf geen linkbuilding meer aan aan derden. Maar dit terzijde bedoelde ik het niet zo met die laatste twee zinnen. Daarmee wil ik aangeven dat er een grote groep webmasters zijn die hier niet in geloven en het dus liever op de ouderwetse manier doen. Dankzij deze grote groep kunnen de overige webmasters vooruit. Stel dat iedereen zo hard bezig zou zijn met linkbuildi
 12. Dus wat je eigenlijk zegt is dat “SEO bureaus” er voor zorgen dat je backlinks krijgt bij allerlei niet-gezaghebbende bronnen. En dan maar hopen dat Google daar in trapt en je site een hogere ranking geeft (dat noem je hier “zoekresultaten manipuleren”, wat overigens in mijn lekenoren niet echt positief klinkt). Ik zeg niet dat het onzin is (want het bestaat, dus kennelijk werkt het ook), maar een beetje gebakken lucht lijkt het mij wel. Volgens mijn informatie zijn juist links bij gezaghebbende bronnen van belang. Dat wordt door Google erg ‘gewaardeerd’. Dus daar zou eigenlijk linkbu
 13. Maar hoe kunnen zij er dan voor zorgen dat een website waardevolle backlinks krijgt? Ik noem een (fictief) voorbeeld: Stel dat je uitmuntende inburgeringscursussen voor Irakezen verzorgt en je hebt een leuke website waar mensen zich ook op in kunnen schrijven voor deze cursussen. Echt helemaal op maat voor de doelgroep, met hoge slagingskans. Hoe kan zo’n bedrijf er dan voor zorgen dat bijvoorbeeld de Rijksoverheid hier melding van maakt op hun website(s)? Hebben zij dan een enorm lobbynetwerk? Hebben zij overal contacten? Want bij mijn weten gaat het juist om het feit dat
 14. Op zich zijn diegenen die bovenin komen te staan waarschijnlijk wel de partij die je zoekt. Als ze zichzelf in een dergelijke agressieve markt bovenin krijgen/houden zullen ze het spelletje wel begrijpen. Dat klopt niet helemaal. SEO bedrijven die al heel lang bestaan hebben gewoon geprofiteerd van de tijd toen SEO heel gemakkelijk was. Toen kreeg je een top3 positie in slechts een week. Het enige dat ze nu eigenlijk doen is gewoon af en toe onderhouden en dit gebruiken om klanten te lokken. Zo heb ik ook websites online van 10 jaar geleden, en ze staan nog steeds in de top 10 zonder
 15. Stel dat ik een account bij een buitenlandse affiliate programma open op naam van mijn dochtertje. De reden hiervoor is dat mijn account een ban heeft gekregen. Gaat het voor de belastingen een probleem geven bij een eventuele uitbetaling, omdat de creditnota op mijn dochtertje haar naam staat?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept