Jump to content

Dolbyarmed1990

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Kijk ik snap jou punt wel. En ik ben van mening dat ALLES een oplossing heeft en ik moet een echte uitdaging hebben en dat kan hier dus wel mee verder. Je geeft punten op die zeggen waarom niet je discotheek moet beginnen. Ik zie dat anders. bijv. mensen drinken thuis in. wat is de reden ervan ??? omdat het in de horeca te duur is.. dus oplossing bedenken waarbij je goedkoper kan zijn en je bent een stap verder. over dagen dat mensen minder komen zoals kerstdagen.. dat is nogal ouderwets. Hier in de regio gaat iedereen stappen met kerst lekker in een kerstpak lol hebben en bier drinken. dus daar zie ik het probleem niet in. De dance evenementen is idd een grotere probleem maar daar is ook iets voor te vinden. Open op vrijdag en zaterdag.. alleen het discotheek gedeelte dus wat we hier in NL gewend zijn. In amerika is dat anders. en dat concept wil ik gebruiken voor hier. die zijn 7dagen per week open. door de weeks ontmoetingsplaats voor jongeren dus meer een loungebar dus lekkere muziek aan en waar mensen rustig kunne kletsen terras erbij etc. Je kan natuurlijk niet elke dag een perfecte dag draaien dat begrijp ik maar 2 mindere dagen is samen ook 1 goede dag. kijk het is dus ook geen plan wat ik in 1 jaar ga uitvoeren dus er is altijd iets op te vinden om het wel tot succes te laten worden. En het word geen discotheek die er nu al is. die denken alleen zoveel mogelijk geld verdienen.. Ik kijk naar de bezoekers wat die willen. en pas mij daar op aan. oja. Ik kijk niet alleen naar de jeugd wat ze willen. Ouderen willen graag ook een avond uit. leuke band uit de jaren 70 op een woensdag avond bijv en zo heb je weer een avond gevult.
 2. Opleidingsniveau zou hbo kunnen zijn maar ben alleen met mbo bezig geweest omdat ik graag wou werken. Nu ik dus hiermee aan de slag wil. Wil ik er alles aan doen om die droom waar te maken. dus alle opleidingen cursussen trainingen noem maar op ik wil het allemaal gaan doen om dit te kunnen. Ik heb nu nog geen echte ervaring in de horeca maar weet veel van muziek , Ik ga heel vaak uit . ondertussen kijk ik wat de werkwijze is van de discotheek waar ik dan ben. en waar de mensen om klagen of leuk vinden. Voor mij is het stappe dus ook soort leerschool. Ik ga wel komende jaren in de kroeg werken om ervaringen op te doen. Ik wil als hobbie iets erbij met muziek dus denk ik dat ik hobbie matig dj ga doen. Kan later misschien van pas komen en vind het hardstikke leuk. Ik vind bijv. ook organiseren geweldig. helemaal in die richting !
 3. Nu de plan gameshop is afgerond en die word komende tijd in werking gezet. Wil ik vast aan me echte droom gaan beginnen ! Na tijd nadenken en info op doen. Wil ik de gameshop gewoon voor erbij dit omdat ik nu een game forum bezit en voor die leden het wil doen. Maargoed ! Ik wil alles gaan doen om een Discotheek/Club te beginnen in de amerikaanse stijl. Dit heb ik niet eerder gezien hier in de buurt en dit leekt me zeer leuke concept. Dit word geen half jaar plan en snel maar beginnen, Nee wil dit in enkele jaren stap voor stap gaan doen. Dus papieren opleidingen en ervaringen op doen. Zodat ik zeker weet dat het een succes kan worden en na die tijd heb ik genoeg kunnen nadenken of ik dit wil. Dus bij deze wie kan me in de goede weg helpen ? Wat ik dus al ga doen : - Ideeen uitwerken - Ondernemingsplan maken - Opleidingen zoeken en volgen - Ervaringen doen. - Mensenkennis uitzoeken dus wat de klant wil en verwacht.
 4. 1 euro marge ?? op een bedrag van adviesverkoop van 65euro. meeste bieden de game aan voor 55euro. Kan ik beter niks verkopen als dat zo is.
 5. Domein is gekocht :) www.fastgame.nl nu tijdelijk in parkeerstand staan. Ik heb bij www.yourhosting.nl het domein gekocht + host pakket dus om website te maken. Maar de websitebuilder die erbij zit geeft niet genoeg keuze om zelf een nette en prof. site te maken.. Wie weet een betere manier om een zeer nette website te maken + webshop verder heb ik kvk en zo geregeld en de rest ben ik nu mee bezig !
 6. Klopt. Meeste stappen over op een gameconsole. PC-games is de laatste jaren stuk minder geworden maar gameconsole's meer. bijv. de playstation 3 heeft een move uitgebracht die was iets van 4,5miljoen verkocht in een maand dacht ik. Zal is kijken of ik ergens een schema ofzo kan vinden ;)
 7. Klopt wil eigelijk niks zeggen of ze wel iets kopen. Ik ga zoiezo richten op de reparatie's van console's ik doe nu op het moment alleen ps3's. Xbox enz komt nog. Als je met een haardroger de ps3 maakt ben je na een week al uitgespeeld en is hij niet meer te repareren. of je hebt pech dat de printplaat kromtrekt. Daarnaast is alles gevoelig als je maar iets te lomp aan een kabels trekt of stekker dan heb je al stukke. Met speciale apparaat word de printplaat op de juiste manier en gelijk matig verhit. Bijv. de Harddisk kunne ze zelf vervangen en idd onderdelen leveren aan handelaartjes die thuis met de haardroger willen repareren. ( natuurlijk waarschuw ik ze van te voren.)
 8. Ik snap je punt.. Ik hoef me kost er niet mee te verdienen. Dit is puur voor erbij. Games verkopen word zoiezo niet me grootste inkomsten van de shop. Wil meer richten op de reparatie's . Ik ben vaak op een gameforum met 6000leden en daar heb ik een poll gemaakt van koop je games bij mij als ik de shop open heb. 80% koos voor ja. Ik ga ook 2dehandse games verkopen. Maar daar zit niet zoveel aan verdiend. Gebruikte ps3's verkopen en reparatie gaan nu al op het moment zeer goed. Maar wel allemaal goed tips van jullie waarmee ik rekening kan/moet houden ! bedankt
 9. Goede tips. Japanse import en zo dat was ook een idee. daarmee bedoelde ik eigelijk ook van alle games op voorraad. natuurlijk zal niet echt alles kunne hebben liggen. maar wel op de webshop hebben staan. en als iemand bestelt dat ik hem snel bij de groothandel ga halen of bestel.
 10. Ja dat kan ik. aan materiaal kost het bijna niks zit hem in de uren. maar je bent max. een uur bezig om hem te reparen.
 11. ik bezuinig niet op kosten maar wel voordelig sony vraagt voor reparatie 200euro ongeacht het probleem. Dit kan ik voor 50 tot 75euro doen. dus voordelig voor de klant.
 12. De meeste ps3's gaan na de garantie termijn kapot. sony repareert ze dan wel maar dat kost standaard 150euro. Ik weet precies wat ik doe. heb ook de juiste gereedschap ik bezuinig niet op kosten. maar ik kan het wel voordelig maken. Er zijn genoeg mensen die ze maken klopt maar dat zijn beunhazen. die gaan met een haardroger een printplaat verhitten om de soldeerverbindingen te reflowen. Ik heb daar speciaal apparatuur voor gekocht. Ik begin klein. webshop + website. en thuis de reparatie's doen. en daarnaast gewoon part time in loondienst werken zodat ik altijd vaste inkomen heb.
 13. Hmm is stuk korter en makkelijker te onthouden. :) Goed idee bedankt
 14. Ik heb samen met forumleden een naam bedacht.. Fastgame4you.nl is dit een goede naam ??
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept