Jump to content

Chan88

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de reacties! Heb hier zeker wat aan en ga er ook wat mee doen. Hans extra bedankt, ik ga jouw advies opvolgen!
 2. Eigelijk is het zo dat ik bang ben als ik hier in Nederland het merk introduceer dat iemand anders het wel groot kan gaan inkopen en dus wel de exclusiviteit kan krijgen. Ik zou graag het exclusieve verkooppunt willen worden.
 3. Hallo allemaal, Ik heb een vraag aan jullie. Ik wil een product uit Engeland inkopen om het hier te verkopen in Nederland. Ik heb via het merk geprobeerd om exclusiviteit te krijgen als enigste inkoper in Nederland, maar hier willen ze alleen aan als ik direct voor 30.000 pond inkoop. Nu dacht ik aan een mogelijkheid om het product uit verpakking te halen en in nieuwe verpakking (met of zonder ander merknaam) te gaan verkopen. Dit zodat ik andere ondernemers niet op het idee laat komen om rechtstreeks zelf het product in te gaan kopen. Ik hoor graag jullie reacties. Groeten Chantal.
 4. Ik had hem inderdaad al gevonden! Ben wel erg blij dat ik deze docu heb kunnen zien doordat jullie mij hierop wezen. Mooi in elkaar gezet door het van 3 verschillende kanten te bekijken.
 5. Ik zal rustig afwachten. Alleen jammer dat mensen altijd zo snel negatief reageren.
 6. En, wat doe je nu je er wel van gehoord hebt? Ik weet niet wat je verwacht van mij antwoord op jouw vraag. Maar ik zal eens bekijken of ik iets kan vinden van de Aljazeera docu. Maar ik weet op welke manier mijn leverancier in India aan het haar is gekomen. En dit is op een eerlijke manier.
 7. Dit verhaal vertelde ik ook al in het kort iets naar boven. Niemand word met deze "handel" kwaad gedaan, wat sommige hier wel beweren.
 8. Ik heb er ook nog nooit van gehoord! Maar is er nou iemand die mij wat informatie kan geven? Volgens mij zijn het toch best wel makkelijke vragen voor veel mensen hier? Klopt het nou dat ik geen invoerrechten hoef te betalen? Want er staat als het product daar gemaakt is, maar het is natuurlijk niet gemaakt maar een natuurproduct. Geld het dan nog steeds?
 9. Jammer dat ik geen antwoorden krijg op mijn vragen. Ik weet niet welke documentaire jij hebt gezien en over welk land dat ging, maar het haar word afgestaan als een offer aan de tempel. Voor geloofsovertuiging. De tempel verkoopt dit haar en zorgt ervoor dat deze mensen eten, drinken en onderdak krijgen. De pelgrims maakt het helemaal niets uit dat dit haar word doorverkocht, want hun offeren het voor hun God. Probeer je eerst ergens in te verdiepen voordat je gelijk je mening zo hard geeft. Hopelijk krijg ik nu wel antwoorden.
 10. Bedoel je van Chris Rock? Die heb ik gezien als je die bedoelt. Wat bedoel je met die vraag?
 11. Nog steeds niemand wat antwoorden ???
 12. Ben erg blij dat ik dit forum gevonden heb, en heb dan ook al veel interessante dingen gelezen. Heb het idee dat hier veel mensen zijn met verstand van zaken! Hopelijk kunnen jullie mij ook wat informatie geven. Ik wil haar importeren uit India. Eerst zou ik 1 kg willen importeren om de kwaliteit te beoordelen t.w.v. ongeveer 970euro. Ik moet 55euro verzendkosten betalen. Welke kosten komen kijken bij dit proefpakketje? Nu heb ik dit bericht over de verzending gekregen van de leverancier/fabriek uit India: "if you give us a shipping account we will dispatch the goods with your account. If not it is by TNT EXpress in after 7 days from your order . All our price are FOB from the door or our company in ELURU. Shipping cost always extra" Vervolgens zal mijn volgende bestelling, na goedkeuren van de eerste keer, 7 kg haar zijn twv 5100euro. Kan iemand mij een indicatie geven van de kosten die hierbij komen kijken? Wat zou een expediteur kosten voor deze klus? Ik moet 19% BTW betalen bij de douane? Invoerrechten? Wat nog meer? Nu las ik ook dit op het forum: "koop je in uit een arm land, bv India of Nepal (ik weet zelf niet welke landen er nog onder vallen, China iig niet meer), zorg voor een form a. Form a geeft aan in welke land de artikelen zijn gemaakt. Is het in een arm land gemaakt, dan hoef je geen invoerrechten te betalen." Dus invoerrechten vallen voor mij dan al af? Ik heb 1 keer eerder iets geimporteerd uit India, en dit was enkel een grote envelop met haar erin. Hiervoor heb ik verder niets betaald, alleen de verzendkosten aan de verkoper in India. Alvast erg bedankt voor de informatie alvast, Chan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept