Jump to content

glennewbank

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Sitedeals
 1. Dank voor jullie reacties! Ik bedoelde met een goede positie verkrijgen in Google geen Google Adwords. Maar een hoge positie krijgen in de zoekresultaten van Google. Google adwords is inderdaad ook een overweging. Ik denk ook dat dat inderdaad een betere oplossing is om te beginnen met een opensource software met een mooie template. Alleen nu moet ik nog een bedrijf vinden die dit wil maken. Ik wil ook graag hun portfolio zien zodat ik kan zien wat zij gemaakt hebben. Kunnen jullie een bedrijf of iemand aanraden? En zit er verschil in met een website op maat en een opensource software betreft seo optimalisatie? Kan de website via opensource software ook google vriendelijk gemaakt worden? Affiliatebureau's lijkt mij inderdaad ook een goede manier van adverteren, ik ga me er is in verdiepen. Thanks voor de opmerking! Zulke websites zou ik prima vinden: website 1 website 2 Hoor graag weer van jullie...
 2. Dank voor jullie reacties! Ik heb ze nog is zorgvuldig doorgenomen. Ik heb een vrij groot vermogen opgebouwd dus budget is aanwezig om een webwinkel op te zetten. Enkel wil ik natuurlijk geen verkeerde investering doen, dat vind ik zonde van mijn geld, tijd energie. Ik wil geen webwinkel starten als hobby of bijverdiensten, dat is niet mijn instelling. Als ik dat inderdaad wel wilde had ik een webwinkel genomen bij een gehoste software bedrijf. Jullie blijven hameren dat ik moet kijken naar de achterkant van de webwinkel, dat heb ik inderdaad te weinig gedaan. Al lijkt mij dit een niet te groot probleem. Ik heb nog een kamer over in mijn huis dus daar kan ik mooi de producten opslaan. Gelukkig zijn het kleine producten zoals sieraden en horloges. En als de bestelling binnenkomt verstuur ik deze naar de klant. Misschien maak ik het nu te makkelijk ;-) connect me if i am wrong... Mijn unique selling point is dat ik trendy sieraden online wil verkopen voor een vrij goedkope prijs, namelijk tussen de 5 en 15 euro. Ik ken een zaakje in Leiden en deze doet het erg goed, zij hebben trendy sieraden voor een goedkope prijs. En ik kan de sieraden die zij verkopen niet vinden op internet dus dat is interresant voor mij. Ik hoop dat ik deze leverancier/fabrikant vind en dat ze mij ook deze sieraden kunnen leveren. Ik wil vooral mijn marketingbudget steken in een goede positie verkrijgen in Google. Ik ga hier een partij voor inhuren die hier hopelijk voor gaat zorgen. Verder doen sieraden het denk ook goed op Marktplaats. Ik heb wel al contact opgenomen met een bedrijf die webwinkels maakt en zij geven een schatting van 7500 tot 9000 euro voor een maatwerk webwinkel. Ik heb hun portfolio gezien en deze webwinkels zien er goed uit. Toen ik het idee had, dacht ik aan 2000 tot 3500 euro voor het maken van een webwinkel. Daarom ben ik nog steeds benieuwd of er wel goede webwinkels gebouwd kunnen worden voor deze prijs. Wat denken jullie? En weten jullie bedrijfjes die goede webwinkels maken? En wat is jullie advies? Gelijk goed investeren in een goede professionele webwinkel of kan ik beter in iets anders mijn geld investeren in de beginfase?
 3. Hoe kan ik het proces opstellen en bedenken als ik er geen verstand van heb :S Daarom wil ik het laten maken door een partij die daar wel verstand van heeft zodat ik het kan gebruiken. Mischien is dit niet de juiste oplossing maar voor mij het makkelijkst. Graag ontvang ik een voorbeeld wat jullie vinden van een goede webwinkel wat geen maatwerk webwinkel is.
 4. Dank voor jullie reacties! :) Het hoeft van mij niet persé een maatwerk webwinkel te zijn. Enkel vind ik de gehoste software sites zoals biedmeer niet mooi. Ik kan geen 1 mooie website vinden die ik mooi en goed vind werken. Ze komen altijd heel amateur over bij mij, hebben jullie dat ook? Maar in oscommerce heb ik mij niet verdiept en ben ik erg benieuwd of daar goede webwinkels van te vinden zijn. Hebben jullie misschien voorbeelden? Als dat goedkoper is, goed werkt en een professionele uitstraling heeft vind ik dat natuurlijk ook prima. De webwinkel moet trouwens ook goed seo geoptimaliseerd opgebouwd zijn. Dat kan ook met oscommerce? Ik ga dat overigens wel uitbesteden aan een externe partij. Ik kan niet meer informatie geven over de webwinkel aangezien ik daar niet genoeg verstand van heb. Daarom wil ik het ook laten uitbesteden, maar het is natuurlijk wel goed om er wat van te weten. Ik ben nu vooral erg benieuwd of jullie webwinkels als voorbeelden kunnen laten zien die via oscommerce, magento of gehoste software is gebouwd? Ben benieuwd naar de voorbeelden.
 5. Onder professioneel versta ik dat de webwinkel er niet amateurristisch uitziet. Ik kan misschien een aantal functies aangeven wat ik belangrijk vind in een webwinkel: Hoofdpagina: - Navigatie - Roterende afbeelding wat de nieuwste collectie toont - Producten tonen die het best verkocht worden - Plaatjes van merken - Tekst over de webwinkel - Info, voorwaarden en contact Productenoverzicht: - Weergave overzicht van de producten met duidelijke foto's. - Diverse tools om producten te filteren en te zoeken Productpagina: - Foto product - Mogelijk om in te zoomen op het product - omschrijving van het product - Mogelijkheid om een reactie te geven - Tips wat de klant misschien ook zou kunnen bevallen - Laatst bezochte producten weergeven. Dit is een globale opsomming wat de webwinkel moet bevatten.
 6. Dank voor jullie reacties! Ik wil in mijn webwinkel mode accessoires verkopen zoals horloges, sieraden etc. Dus er zal een flink aantal producten in de webwinkel aanwezig zijn. Voorbeelden van websites die ik mooi, professioneel en goed vind werken zijn webwinkels die al erg groot zijn. Maar ik zal wat voorbeelden geven: Zalando.nl en eye-fashion.nl. Ik vind vooral Zalando een mooie duidelijke webwinkel, geen tierelantijnen maar overzichtelijk. Even nog antwoorden op de vragen: Er is geen design en geen logo. Betaalmogelijkheden sowieso Ideal, bankkaart/kredietkaart, Paypal, betaling onder rembours en per overschrijving. Ik wil naar Nederland en wellicht naar België sturen. Hoe bedoel je een standaard systeem? En wat is daarmee het verschil met een uniek op maakt gemaakt systeem? Zijn daar nadelen aan? Het hoeft niet samen te werken met een andere website. Ik heb wel is een aantal magento webwinkels gezien maar ik vind deze altijd heel traag werken, klopt dat? Als ik op een webwinkel surf en deze is heel traag, kap ik snel af. Dus de webwinkel moet niet traag werken. De webwinkel moet ook goed scoren in zoekmachines, dus de webwinkel moet goed seo geoptimaliseerd gemaakt worden. Budget is aanwezig, alleen wil er natuurlijk teveel voor uitgeven. Alleen ik wil geen webwinkel waar fouten in zitten of die niet goed werkt. Kunnen jullie met deze info meer?
 7. Ik ben bezig om een ondernemingsplan te schrijven en nu kom ik er niet helemaal uit wat de kosten zijn om een webwinkel te laten maken. Het moet een maatwerk webwinkel worden, die professioneel en goed werkt. Zelf heb ik jammer genoeg geen kennis om deze te maken maar misschien kunnen jullie een schatting geven wat de kosten hiervoor zijn. Zoals ik al aangaf, het moet een professionele webwinkel zijn die snel en juist werkt. Kunnen jullie een schatting geven? Dank alvast!
 8. Allereerst dank voor jullie berichten! :) Antwoord op Liesbeth: Ik had inderdaad al gekeken op de Trademart site alleen wist niet zeker of het wel de juiste richting was. Dus heb ik gisteren gebeld en volgens mij kan ik daar wel goede producten vinden..Dus dank voor je reactie. Als ik echt niks kan vinden moet ik inderdaad over die drempel stappen en vragen of zij misschien mij kunnen vertellen waar zij hun sieraden inkopen. Maar ik wil het nu eerst proberen om via deze manier een groothandel/leverancier te vinden. Ook omdat ik de sieraden zal herkennen en weet wat ik mooi vind. Antwoord op Frans Sijtsma: Ik heb het doorgenomen maar toch blijft het lastig om de juiste producten te vinden. Ik ga nu in ieder geval naar de Trademart in Utrecht. Daar komen verschillende exposanten die hun artikelen promoten. Ik hoop dat ik daar wel de juiste producten ga vinden. Antwoord op Frans Bas: Ik heb gekeken op de website van MKM design maar weet niet of het de sieraden zijn die ik wil verkopen. Al kun je niet helemaal hun assortiment zien op de website maar krijg wel een idee als ik een aantal producten van ze zie. Katwijk ligt vrij dichtbij Leiden dus ik stap binnenkort is in de auto en ga even kijken of het wat is. Als het wat is neem ik contact met je op. Dank voor je antwoord! Toch hoop ik alsnog een juiste fabrikant/leverancier te vinden die de sieraden verkoopt die ik ook wil verkopen. Dus trendy hippe sieraden voor niet veel geld. Bijvoorbeeld armbanden tussen de 5 en 10 euro (Consumentenprijs). Ook ga ik merkhorloges verkopen, Dus als er hier misschien nog mensen zijn die groothandels of leveranciers weten die merkhorloges verkopen, graag ;-) Ik ga in ieder geval maandag 14 maart naar de Trademart in Utrecht en zal laten weten of ik het daar heb gevonden.
 9. Ik denk dat ik geen groothandels vind via zoeken met Google, daarom vroeg ik me af of er misschien andere manieren zijn. Is het niet zo dat je via de Kamer van Koophandel in contact kan komen met groothandelaren of leveranciers. Ik heb deze zoekwoorden al gebruikt maar kom wel op een aantal groothandelsites maar het meeste wat ik dan zie zijn amateur sieraden die voor mijn gevoel niet lopen. Het moet een groothandel zijn die met de tijd mee gaat, dus trendy en 2011. Ik ken wel een zaak in Leiden waar ze sieraden verkopen die ik ook wil verkopen alleen ik denk niet dat zij gaan vertellen waar zij de sieraden inkopen :-\ Heeft iemand nog tips? Groet
 10. Beste Forumleden, Ik heb een vraag, ik ben al een week op zoek naar groothandels/leveranciers die trendy moderne sieraden leveren. Ik bedoel als sieraden: Armbanden, kettingen, oorbellen en meer modeaccessoires. Je moet overigens niet denken aan echt goud of zilver. Ik wil sieraden gaan verkopen die ze bijvoorbeeld ook in Six verkopen. Dus trendy, goedkoop en hot! Helaas kan ik deze groothandels niet vinden via Google. Hebben jullie misschien tips? Of is er misscien een andere hoe ik groothandels/leveranciers kan vinden? Ik wil een webshop gaan beginnen met moderne sieraden en wil ervoor zorgen dat deze succesvol gaat worden. Enige voorwaarde is, dat ik wel trendy sieraden kan aanbieden anders wordt het geen succes. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Gr. Jos
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept