Jump to content

Bigwillem10

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Goedemorgen heren en dames Ik moet voor mijn werkgever onze afdeling in kaart brengen. Het gaat hier om een zagerij van een aluminium bewerkings bedrijf waarin 2 man buizen zagen voor het lassen Nou weet ik niet waar ik moet beginnen naast uiteraard het meelopen met de afdeling. Heeft iemand tips hoe ik bijvoorbeeld via een bepaalde werkwijze hier een goed rapport over kan maken. Uiteraard is het de bedoeling om verbeterpunten aan te geven en te verbeteren. om zo de effectiviteit te verbeteren en met een zo klein mogelijke voorraad te werken. dank
 2. ik loop al een tijdje om weer wat te gaan doen met mijn ''webdesignkwaliteiten'' nou is er op internet enorm veel aanbod als het gaat om webdesigners. Nou was mijn idee om juist een webdesigner te zijn die de site simpel maar goed en duidelijk houd. zo zou ik kunnen werken vanuit een standaard model (inc. webwinkel) om het zo goedkoop en simpelmogelijk te houden.(een echte prijsvechter) nou is mijn vraag aan jullie wat jullie zien in een webdesigner die het simpel maar goed houdt. is er nog een toekomst voor webdesign ? en zo ja ook voor de formule die ik in gedachten heb? en ongetwijfeld zijn er ook veel webdesinger die dezelfde kreet hebben als ik daarom juist de vraag is er toekomst voor een webdesigner zoals ik?
 3. Hallo Ik loop al een tijdje met een idee en nu vroeg ik me af hoe jullie hier over dachten. Ik loop met het idee om een soort van prijsvergelijker te openen voor bedrijven. denk hierbij aan een independer/mijngarage idee. De klant voert het gewenste product in en krijgt zodoende simpel een aantal offerte's, ook zou je kunnen denken aan een online vergelijkings systeem zodat bedrijven hun eigen prijzen met die van hun concurentie kunnen vergelijken. Mischien dat het wel lastig is ivm diversiteit van de producten die een bedrijf zou willen hebben.Maar hier zou vast een oplossing voor te bedenken zijn. wat vinden jullie van dit idee. mijn dank is groot.
 4. Op zich leuk idee Ik (voormalig) werkzaam in de zorg ken geen site in mijn branche met dit idee. Maak het het wel anders nieuw in innovatief. het idee van een eigen pagina van je werkgever is een heel goed idee. DIt is ook voor een werkgever zoals ik zelf positief zo kan je misschien ook de nieuwsbrieven die veel bestaan via zo'n persoonlijke webpagina online maken. Geef de werkgever hier overigens wel een stem in.
 5. Hallo Ik ben een ondernemer die net mijn eigen bedrijf succesvol heeft verkocht. Nu wil ik niet stil zitten achter de spreekwoordelijke geraniums maar wil ik opnieuw gaan ondernemen. Mijn idee is om dit te doen via het internet. Ik ben bereid te investeren in goede ideeen maar zelf wat opstarten is absoluut de eerste optie. Nou vroeg ik mij af of jullie wat ideeen hadden voor een leuke ondernemeing op internet. En mischien kunnen we gezamelijk een nieuwe succelvolle onderneming opstarten... Edit: titel wat verduidelijkt
 6. Sorry hierbij mij ideen als het gaat om zo'n investeringsfonds. het fonds zou bijvoorbele een jaarlijkse rente van 5% kunnen bieden en bij een transfer een bonusrente van bv 5% dit is volgens mij zeer intressant aangezien je bij een bank nog geen 3% krijgt. ( bonustrente wel bij winst uiterraard,) Het verdienen voor de onderneming is alles wat meer verdient wordt. Ik ben een maand geleden in engeland op bezoek geweest bij de football fund. Dit werkt met deze rente's en deze werkwijze. Football fund zelf heeft afgelopen jaar een eigen winst gedraaid van 3 miljoen pond. Ook zal je om het hart voor voetbal te kunnen laten zien Rente vrij kunnen lenen aan clubs voor investeringen in jeugd. eventueele verkopen die daaruit voortvloeien kunnen dan mischien financieel aantrekkelijk zijn.
 7. Als ik van plan ben om in een zoals u zegt ''labiele'' voetballer te investeren zou je als goeddenkend ondernemer en dat mag ik toch wel van mij zelf zeggen na 25 jaar succesvol ondernemen toch niet eens moeten beginnen aan dit idee.
 8. Ik denk dat u mijn verhaal niet goed gelezen heeft. En laat het duidelijk zijn dat het hier gaat om een discussie. Ik ben helemaal nog niks van plan ik wil gewoon de meningen peilen. Als u mijn verhaal goed gelezen hebt dat had u in de naam ''vvhnv'' kunnen zien dat het gaat om een project met een voetbalhart. Vrienden van het nederlands voetbal. Tuurlijk moet het rendabel zijn maar het is ook de bedoeling om het nederlandse voetbal er beter mee te maken. anders had ik net zo geod in engeland kunnen investeren. want dat hebt u afgelopen week ook gezien wil je wat betekenen in het wereldwijde voetbal tegenwoordig dat heb je geld nodig zo simpel is het. En er is geen voetbalfan bij gebaat die zoals u zegt vele euro's betaald aan de voetballerij om een club te hebben die niks betekend in europa. Ik ben nog steeds van mening dat investeren in het nederlandse voetbal ten eerste rendabel kan zijn maar ook belangrijk kan zijn voor tal van andere dingen rondom het voetbal. Maar mischien bent u zelf geen voetbalfan en begrijpt u niet wat voetbal met een echte fan kan doen.
 9. het lijkt mij duidelijk dat er puur en alleen te verdienen is aan het uiteindelijke verkopen van spelers. Dat is het rendabele eraan. je bied een vaste rente per jaar plus bonus rente bij een verkoop met winst voor de investeerders. voor je zelf als ondernemer is het met uiteraard een goede voetbalkennis de juiste vruchten er uit te halen om het zo even te zeggen. en zo een eventueele winst daarboven op te halen. Football fund werkte in het begin met een fonds van € 40 miljoen. (oke dat is engeland )maar dat is een groot succes.
 10. jammer dat jij er zo over denkt. Maar als voorbeeld :fc groningen : alleen al bij deze club kan ik al een aantal voorbeelden noemen waarbij dit zeer rendabel zal zijn. Maar je hebt gelijk als je het hebt over clubs als ajax ,en derg. Daarom wou ik ook graag jullie mening horen. tevens is het niet de bedoeling om het zo te doen als het nu gaat . dat lijkt me vrij duidelijk.
 11. Mede voetbalfans. ik speel al heel lang met een idee om net zoals in Engeland een football fund te starten. Ik wil dit v.v.h.n.v. noemen'''vrienden van het nederlandse voetbal'' Het idee is om puur en alleen te investeren in het nederlandse voetbal. Ik ben absoluut van mening dat dit als je het niet overdrijft echt rendabel is. Maar wat vinden jullie hiervan als echte kenners op het gebied van financien Ik wil graag een discussie starten hierover om zo een beetje de mening van de kenners te peilen. Wie deelt deze mening met mij?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept