Jump to content

Crocodile

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Vooral contact. Aangezien er aan de telefoon niks terug gezegd werd vermoed ik dat diegene alleen mijn stem wilde horen.
 2. Bedankt Jasper. Ga mij daarin verdiepen. Ik heb namelijk nog zo mijn twijfels of dat 100% legaal is. Heb namelijk al een nieuw telefoonnummer moeten nemen, omdat ik meer dan duizend(!) maal gebeld werd en er niks terug gezegd werd ook 's avonds en 's ochtends in het weekend gebeld. Brieven naar familieleden + zelfs naar mijn werkadres. Diegene heeft zelfs contact opgezocht via Facebook met een (ex)werkgever en daarna met diens vrouw, omdat die werkgever niet reageerde.
 3. Beste, Graag wil ik mij bij de Kamer van Koophandel inschrijven en werken als consultant. Aangezien ik al jarenlang last heb van een stalker wil ik niet dat mijn huisadres algemeen bekend wordt. Mijn klanten mogen het natuurlijk wel weten en de klanten die ik op het oog heb weten zelfs al mijn woonadres. Wil het bedrijf niet op andermans naam zetten en een kantoorruimte huren zonder dat ik dat ik mijn werkzaamheden daar uit voer is niet legaal. Zijn er nog een andere mogelijkheden zonder schimmige constructies (maar wel legale) via het buitenland waar ik niet aan gedacht heb? Alvast bedankt voor het meedenken!
 4. Het probleem is dat ik een baan ben heb en een dienst doen nu veelste veel tijd kost. Ik heb wel een ander vraagje misschien een beetje asociaal maar ik werk dus ergens op de administratie en zie dus ook de leveranciers + winsten op die producten. Mag ik nu contact met die bedrijven leggen en de spullen doorverkopen voor een lagere prijs dan de winkel doet waar ik werk?
 5. Het probleem is dat ik voor me zelf wil beginnen en een echte winkel heb ik niet. Al blijf ik 20 jaar in loondienst die winkel zal er dan niet komen. Dus ik moet klein beginnen met iets goedkopers een webwinkel trekt me niet eens zo veel aan omdat je behalve per telefoon/mail niet in contact komt met je klanten. Dus ik zoek goedkope manieren om klein voor mezelf te beginnen en met een budget onder de 10K. Ik bedacht 2 opties: - Eigen webshop. Na heel wat gesurf had ik toch problemen zeker met importeren buiten de EU omdat we dan met een andere currency moeten betalen. Eigenlijk vind ik binnen de EU al moeilijk omdat ik nog nooit dingen heb gekocht met IBAN :-[ - Eigen merk beginnen. Ik ben denk ik niet zo creatief om zelf logo's etcetera te bedenken. Ik kan geen andere goedkopere mogelijkheid bedenken, weten jullie er er een? Ik ga liever 10 keer compleet failliet dan de rest van mijn leven uittesloven voor een baas en de belasting.
 6. Oh bedankt, Dan had ik waarschijnlijk iets verkeerd begrepen :-[
 7. Ik zie amper verschil tussen deze 2 begrippen volgensmij wordt dit ook vaak onterecht doorelkaar gebruikt? Volgensmij is het zo dat als je failliet ben dat je daarna met een schone lei weer kan beginnen en bij een faillissement niet (gevonden op wikipedia) maar wat zijn nog meer de verschillen?
 8. Ik werk in een webshop en doe daar al veel zelf. Ik neem de bestelling aan via internet/telefoon/fax en zet het in een boekhoudprogramma maak een pakbon. Zoek de producten bij elkaar en verpak het in een doos dan maak ik de factuur en meld het pakketje aan bij de post. Ik doe dit nou een halfjaar en weet wat er fout kan en de risico's zijn het enige wat ik niet doe is de betalingen inboeken, maar zal waarschijnlijk niet zo moeilijk zijn. Plus ik doe de inkopen niet wel geef ik door wat we nodig hebben. Ohw 1 belangrijk punt ik weet eigenlijk niet zo veel van de producten dus voor vragen moet ik ze altijd doorverbinden. Doordat ik het al veel denk te kunnen. Denk ik steeds vaker waarom ga ik niet in mijn vrije tijd ook pakketjes verkopen? Plan: Beginnen met producten te verkopen via ebay / marktplaats --Als het goed gaat--> Eigen webshop maken --Als dit ook gelukt is--> Geld Verdienen ---> 2-4Werknemers inhuren ---> Zorgen dat zij het zelf kunnen runnen ---> Baas blijven maar niks meer aan doen = Passief inkomen. Met al het een 2e webshop openen en hetzelfde kunstje flikken enz. Wat ga ik verkopen: Maakt mij niet uit ik vind het altijd onzin als mensen zeggen je moet iets met een product hebben. Mij intereseert alleen het geld en als ik daar informatie over een product voor nodig heb dan ga ik dat opzoeken. Ik weet al wel dat ik ik kleine dingen wil verkopen in enveloppen dan hoef ik het minste bezorgkosten te betalen. Ik weet wel een paar dingen die ik zou kunnen verkopen maar dat zouden spullen zijn die mensen nodig hebben om een hobby uit te voeren en aangezien de meeste mensen die hobby's (Ik heb al de prijzen van leveranciers gekeken in Engeland en China) niet hebben vindt ik het eigenlijk geen goed product. Doelgroep: Zo veel mogelijk mensen. Hoeveel producten: Ik wil beginnen met 10-15 producten met een voorraad die thuis ligt en zonodig snel geleverd kan worden. Als het begint te lopen uitbreiden. Tijd: Dit zal vast niet in een maand gelukt zijn :P. Maar over 5 jaar hoop ik wel echt wat neergezet te hebben. Als het niet lukt: Een ervaring rijker en over een tijdje nog een keer proberen.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept