Jump to content

anymous

Senior
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Sander
 • Last name
  N
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Nederland

Vision

 • I'm looking for people who
  out of the box denken en affiniteit met techniek hebben.
 • My opinion about entrepeneurship
  Kansen crëeren en het onmogelijke mogelijk maken geeft het beste gevoel dat er is.
 • My opinion about innovation
  Zonder innovatie zijn er geen uitdagingen in het leven mogelijk
 1. @PaulGo. Wat jij omschrijft klinkt meer als gebrek aan kennis en (tussentijdse) controle. 'je doet zelf altijd alles het beste' Ik ben van mening dat als het resultaat niet na wens is, de opdracht niet goed is uitgelegd/ begeleidt. De fout ligt dan dus bij de leraar, niet de leerling........
 2. Vaak probeert men aanpassingen d.m.v. een 'doe het zelf kit' aan de man te brengen om aansprakelijkheidsissues e.d. te vermijden en de verantwoordelijkheid bij de koper zelf neer te leggen (tot op zeker hoogte)
 3. @ norbert, Ik heb het over nederland ja aangezien ik dacht dat het verhaal van de TS ook in nederland afspeelde. Verder had ik het inderdaad over eigen bezittingen Verhuurder zijn pand. Huurder zijn inventaris etc. Voor zover ik begreep ligt het probleem van de TS ook bij de verzekering van het pand en niet inventaris. aangezien deze aangaf door te willen gaan. Dus buiten de grenzen van het topic gaan leek me niet relevant.
 4. Als ik op zoek naar jouwn dienst zou gaan zou ik naar de meest standaard naam zoeken. Gewoon standaard 'Linstra (of KL) Accountans (of boekhouding) & Adviezen' o.i.d. Niet denigerend bedoeld maar mensen verwachten naar mijn perceptie niets spannends aangezien het een enigzins verplichting is om van soortgelijke diensten gebruik te maken.
 5. met hoeveel zijn jullie/ ben jij. Wat is je opleiding/ achtergrond en wat zijn je kerncompetenties?
 6. Nee. Goede beargumentatie... niet dus. Herhaling in de context van 'overnieuw afspreken/ bespreken'/ 'overnieuw op de hoogte brengen'. En niets geen nee, het is zo. punt. (ik heb al mijn hele leven een franse moeder met franse aanhang)
 7. Slechte verhuurder dan. Meeste huurders verzekeren zelf voor brand en berekenen dit door in de huur. Deze kan er immers niet van uit gaan dat de huurder telkens netjes zijn verzekeringen betaalt... Verder kan ik me voorstellen dat een huurcontract alleen beindigd mag worden bij nalatigheid en (langertermijn) wanbetaling. Zou anders wel een mooi 'maas' zijn. verhuurder steekt pand in de brand om contract te ontbinden. Mijn advies, win wat juridisch advies in en laat je niet zomaar weg jagen zonder het een ander uitgezocht te hebben.
 8. Als het om fohns o.i.d. gaat zou ik sowieso ff goed rondkijken. De techniek is al jaren octrooivrij en der zijn al heeeel veel varianten beschikbaar voor heel veel toepassingen. Op die manier hoef je niet direct moeite te steken in het ontwerpen en bouwen van een nieuwe behuizing. En mocht er brand o.i.d. uitbreken dan kunnen ze niet zo 1-2-3 de schuld op jou verhalen. Pas dus erg op met 'risicovolle' producten. Sommige behuizing zit er niet voor niets omheen. (denk afscherming tegen magnetisme, kortsluiting/ brandpreventie en beschermkappen voor bescherming van vingers, ogen e.d.) Als je een specifiek product ingedachten hebt kun je me ook een PM sturen. Dan wil ik wel ff mijn gedachten er op los laten gaan.
 9. Nee, het is (Amerikaans?) Engels voor abseilen, en zou dus geen geschikte naam zijn als je in het Engelstalige taalgebied actief wilt zijn. In het Frans betekent het ook niet wat je wilt. rappel nm (pour empêcher d'oublier) reminder [+limitation de vitesse] (sur écriteau) speed limit sign (reminder) [+ambassadeur] recall (MILITAIRE) recall (THÉÂTRE) curtain call (MÉDECINE) (=vaccination) booster (ADMINISTRATION) [+salaire] back pay no pl (TECHNIQUE) return (NAVIGATION) sitting out (ALPINISME) - rappel de corde abseiling no pl , roping down no pl (=opération) abseil Rappel betekent in het Frans voornamelijk herhaling.
 10. Ik mis: - investeeringsbegroting - financieringsplan. Er staan dingen op de verkeerde plaats, bijvoorbeeld KVK op de openingsbalans bij vlottende activa Verder horen de huur voor het volgende jaar en de kvk niet op de eindbalans. (is voor volgende jaar) zelfde geld voor nog een aantal dingen. En waarom al die exacte bedragen? Ik mis wat orde, tis een beetje onoverzichtelijk. meer groepen maken. Kledingrekken, verlichting, etalage poppen etc. is allemala inventaris.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept