Jump to content

mark89769

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Address
  Harmonielaan 57, Nieuwegein, 3434DN, Netherlands
 • Company or organization name
  PC Topper
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Utrecht
 • Phone number
  06-11133405
 • Branch
  30
 • Branch 2
  31
 • Branch 3
  Industrie & bouw
 • Website address
 1. Is inderdaad een samenwerking tussen vloeistofdichtepvcvloeren.nl en het bedrijf waarvan wij de foto's hebben. Aan de hand van de opmerkingen heb ik de site (volledig) aangepast. Ben bijvoorbeeld van een onepager overgestapt naar een multi-page website. Ik ben op dit moment bezig met het toevoegen van extra content. Ook nu hoor ik graag wat jullie bevindingen zijn :)! http://www.vloeistofdichtepvcvloeren.nl
 2. bedankt voor de concrete feedback! Ik ga hier z.s.m. mee aan de slag :)
 3. Omschrijving van je concept: Website voor het genereren van Leads (Offerte aanvragen). http://www.vloeistofdichtepvcvloeren.nl/ Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Complete website gemaakt. Google Adwords campagne staat in de planning. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Leads genereren voor het leveren en plaatsen van vloeistofdichte pvc vloeren. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Niet. Er zijn al websites die dezelfde functionaliteit bieden. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik zou graag willen horen wat jullie van de website vinden. Eventuele verbeteringen hoor ik ook graag!
 4. Wellicht moet ik het beter verwoorden, "wijzigingen worden niet opgeslagen". En inderdaad de pijltjes zijn er om de kolommen te sorteren. Ik ga kijken of ik een begeleidende tekst kan plaatsen bij een mouseover of eventueel een soort van tour door het programma maak. En mijn dienst is 100% compatibel met Marktplaats extra! Bedankt voor je feedback!
 5. Omschrijving van je concept: Ik beheer momenteel een website waarmee advertenties automatisch herplaatst kunnen worden. Voor gebruik van de website is een (betaalde) licentiecode nodig. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Complete website gemaakt. Klein beetje promotie. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Wanneer je veel advertenties beheert op verschillende advertentiesites is het een tijdrovende klus om alle advertenties welke verlopen, of verlopen zijn weer te plaatsen. Ook zakt een advertentie vaak binnen een aantal dagen weg naar pagina 200+. Met mijn website hoeft de adverteerder deze advertenties niet meer te plakken kopiëren etc. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Er zijn al bestaande "concepten" echter zijn deze duur en niet voor de grootste advertentie sites geschikt. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik ben benieuwd in hoeverre jullie de website gebruiksvriendelijk vinden? De website kan bekeken worden op http://www.demo.fundify.nl/login?demo
 6. Voor een lichtgewicht webshop is OpenCart een zeer goede keus en ook zeer uitgebreid! Wil je "groot" gaan kijk is naar CS-Cart, er is een betaalde versie en een gratis beperkte versie.
 7. Bedankt voor je reactie, is inderdaad een familienaam. Vooraf onderzoek gedaan maar zoals in de bovenstaande post uitgelegd verschillen de verkoop concepten wel degelijk, ook is het andere bedrijf specifiek met zijn website gericht op één productgroep. Ander bedrijf heeft zijn handelsnaam wel langer.
 8. Ik heb een vraag m.b.t. een domeinnaam en handelsnaam "conflict", ik heb een domeinaam welke begint met "vd"en een ander bedrijf in dezelfde branche maar andere regio heeft de domeinaam welke begint met "vanden" wat er achter staat is identiek. Handelsnaam van mijn bedrijf is anders en ik sta ook bij de kvk ingeschreven als internet winkel en het andere bedrijf als groothandel en handelsbemiddeling. Tevens is mijn internetwinkel qua design en werking totaal anders dus mijn vraag is, kan het andere bedrijf mij aansprakelijk stellen voor inbreuk op handelsnaam door het domeinnaam? Gr, Mark
 9. Na een avondje knutselen heb ik al een aantal van jullie feedback en suggesties verwerkt. Nogmaals bedankt en alle overige feedback is welkom!
 10. Bedankt voor de feedback en suggesties hier kan ik zeker wat mee en ga ik ook zeker wat mee doen!
 11. Bedankt voor je feedback hier heb ik zeker wat aan! Wat ik vaak merk is dat mensen toch het eerst willen voelen/zien voordat ze het online bestellen, ik weet niet of meerdere webwinkel eigenaren dit te horen krijgen? Ook straalt het (mijn persoonlijke mening) vertrouwen uit naar klanten, bijvoorbeeld dat ze gewoon even langs kunnen gaan naar de winkel voor garantie of vragen.
 12. Omschrijving van je concept: Online computer verkoop met aantrekkelijke prijzen (http://www.pctopper.nl). We zijn nu bijna 2 jaar online en zijn nog steeds groeiende ondanks de lastige markt. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Geprobeerd om zo duidelijk mogelijke webshop te creëren, een hoop adverteren en 110% er voor gaan! Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Uiteindelijk wil ik met de opbrengsten van online verkoop een fysieke winkel openen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Het concept is niet anders als bestaande concepten. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Op de webshop, uiterlijk/indeling en werking. Maar ook zou ik graag advies willen over adverteren, momenteel adverteer ik met adwords en op marktplaats. Elke verbeterpunt is welkom! Alvast bedankt!
 13. En hoe zou men het verschil moeten zien tussen zakelijk en particulier? Als je eenmaal voor particulier of zakelijk hebt gekozen staat er netjes rechts bovenin zakelijk of particulier. Als je deze 2 woorden met een mooi icoontje ervoor kan laten opvallen zou ik de begin keuze scherm laten vervallen.
 14. Cscart prof. $285 Opencart is gratis, de community editie van Cscart is ook gratis maar heeft minder features. http://www.cs-cart.com/compare.html Open cart heeft standaard minder functies welke je wel kan uitbreiden met modules maar hier gaat veel tijd inzitten en voor sommige modules ook $$$. zelfde geld voor oscommerce. Wat reviews van cscart: http://www.shopping-cart-reviews.com/carts/CS-Cart.aspx
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept