richard1989

Junior
  • Aantal berichten

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    anders
  • Voornaam
    richard

Bedrijfsinfo

  • Plaats
    Gieterveen

richard1989's trofeeën

  1. Hallo iedereen, Misschien niet de juiste plek voor mn vraag, maar weet niet waar ik hem wel moet posten. Ik ben bezig een snackwagen te bouwen maar loop tegen 1 probleem aan. De stroomvoorziening. Alles op gas in geen mogelijkheid omdat bijv de afzuigkap dit niet kan. Ik zag vaak verkoopwagens staan, zonder aggregaat, en zonder een kabel naar een stroompaal. Hoe hebben deze hun stroomvoorziening geregeld? Doormiddel van een accu ofzo? Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen. Ik dank jullie alvast. Groetjes Richard
  2. Daar dacht ik ook al aan. Zelfs de oud Hollandse poffertjeskraam is vaak van hout gebouwd. hout vind ik zelf ook het mooiste, dit oogt gezelliger dan metalen. Maar om boetes te voorkomen wil ik dit graag even zeker weten.
  3. Hallo, Ik ben Richard Hendriksen. Ik ben bezig met een marktkraam op te zetten (catering). Deze kraam zal ik zelf gaan bouwen. Nu wou ik graag de buitenkant van de kraam van hout maken en het bakgedeelte van rvs. Nu sprak ik vorige week een kennis en deze had gehoord dat een kraam niet uit hout mag bestaan als je met etenswaren werkt. Nu ben ik al een paar dagen aan het zoeken op het internet maar echt duidelijkheid hierover kan ik niet vinden. Nu is mijn vraag, Mag je hout verwerken in een kraam als je met etenswaren werkt? Andere tips/regeltjes zijn ook welkom. Alvast bedankt Hieronder een voorbeeld van zo'n kraam:
  4. Haha, leuk om zulke dingen uit de praktijk te horen! Ik hou u zobizo even op de hoogte. Ik wil deze week en volgende week inventarriseren en mijn plan van aanpak realiseren en dan die week erop de eerste spullen halen.
  5. Help me even herinneren dat ik nóóit hamburgers bij je koop ;) Maar dit zijn vragen die je zelf toch moet beantwoorden, door gericht na te denken over je bedrijfsconcept Richard? Ik begrijp niet zo goed wat je bijvoorbeeld voor antwoord verwacht op je vraag hoe het met de kwaliteit van hamburgers zit? Of dat wij kiezen of je op een buitenmarkt moet gaan staan of in een winkelcentrum? Volgens mij moet je eerst voor jezelf je idee eens goed uitwerken, dan kom je vanzelf gerichtere vragen tegen waarop je dan een gericht antwoord kunt zoeken. Ik bedoel met de vraag hoe het met de kwaliteit zit, hoe je betere kwaliteit krijgt. Sorry heb de vraag een beetje anders geformuleerd. En met de staplaatsen op een buitenmarkt of bij een winkelcentrum bedoel ik de vergunningen etc. Want hoorde een keer dat je op een markt waar je betaald weer geen vergunningen hoeft te hebben.
  6. Hallo, Ik zal me even voorstellen. Ik ben richard hendriksen, 21 jaar en woon in veendam. Ik zit al tijden met het plan in mn hoofd om een hamburgerkraam te beginnen. Maar waar moet ik beginnen? Wie heeft hier tips of ervaring mee? Hoe zit het met de staanplaatsen ? (vergunningen bij buitenmarkt of staanplek centrum etc.) Heb een keer vaag meegekregen dat je bij een buitenmarkt waar je stageld betaald weer geen vergunning moet hebben?? Hoe haal je de beste kwaliteit met de hamburgers? Ik wil in het beging de kosten zo laag mogelijk proberen te houden. Wie heeft er tips? Groet richard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.