Jump to content

Roy Ondernemer

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt voor je reactie! Momenteel heb ik geen bijbaan. Er gaat veel tijd inzitten en met mijn zware studie is dit niet te combineren. Bedankt voor de tip! Ik zal het in de gaten houden!
 2. Bedankt voor uw reactie. Ikzelf heb al veel op Google gezocht om duidelijke antwoorden te vinden. Vaak kom je op diverse forums waarbij elk forumleider iets anders verteld en ik ook niet op mijn antwoorden kwam. - Voor mijn studiebeurs kan ik maximaal € 13.362,53 bijverdienen. - Jaarlijks mag ik €6.000 belastingvrij bijverdienen. (moet dit wel worden aangegeven? En wanneer niet aangegeven wordt welke gevolgen brengen dat met zich mee?) Alleen de uitkering van mijn moeder en mijn inkomen blijft een vraagpunt! Op het internet is het ook moeilijk te vinden omdat elk antwoord dat op een forum gegeven wordt anders is. In iedergeval bedankt voor de geïnvesteerde tijd!
 3. Bijvoorbeeld zo. Bedankt voor de link. Ik heb het allemaal gelezen en dit is iets wat ik zeker wil voorkomen!
 4. Allereerst bedankt voor uw reactie. Persoonlijk denk ik dat het ondernemen juist niet los staan met de uitkering van mijn moeder. Het probleem is als ik boven een bepaald bedrag (maandelijks) uitkom wordt zij gekort op haar uitkering en kan ik haar toeleggen. Dus met andere woorden word ik als kostwinnaar gezien.
 5. Hallo, Ik bestel sinds kort producten uit China en die verkoop ik particulier door op Marktplaats. Over sommige bestellingen betaal ik inklaringskosten, invoerrechten en BTW (wanneer de waarde van het pakket hoger is dan €22,-) Verder studeer ik nog, woon bij mijn moeder (gescheiden ouders) die momenteel afgekeurd is en niet meer in staat is om te werken. Wel weet ik als ik werk dat als ik boven een bepaald verdient bedrag uitkom dat ik dan als kostwinnaar word gezien en dat mijn moeder haar uitkering word verminderd en ik haar moet toeleggen. Dit zijn mijn volgende vragen: Vanaf welk bedrag die ik maandelijks/jaarlijks verdien moet ik belasting gaan betalen? Vanaf welk bedrag zou mijn moeder gekort worden op haar uitkering? Alvast bedankt voor de reacties! Groeten, Roy.
 6. Interessante topic met vragen erin. Ik zou je graag antwoord willen geven maar ik heb hier ook geen antwoord op. Wie helpt ons?
 7. Hallo, allereerst mijn excuus vanwege mijn late reactie terwijl jullie mij zo snel behulpzaam zijn. Bedankt voor de reacties! Ik ben er natuurlijk heel wat wijzer van geworden. Maar hoe betaal ik de btw en invoerbelasting. Moet dit mijn leverancier regelen wanneer hij dit gaat verzenden? Of stuurt mijn leverancier het op en als het bezorgt word word krijg ik nog een bedrag wat ik aan de deur moet betalen. (zo gaat het bij DHL). Verder, wat heel begrijpelijk is, maken jullie je misschien een beetje zorgen vanwege mijn ervaring. Ik haal regelmatig spullen uit China. Met Vriendelijke Groet, Roy.
 8. Bedankt! Alleen ik had het besproken onderwerp al gelezen en daar wijst mijn vraag ook niet naar. Mijn leverancier verstuurd het via DHL dus ik heb geen probleem met containers en vervoersmiddelen die ik zelf vanuit Rotterdam zou moeten regelen. Kan iemand mij nog verder helpen met deze vraag....
 9. Bedankt voor de zeer snelle reactie. Ik heb naar de site gekeken maar daar word ik ook niet veel wijzer van. Dit is dus het enigste wat er nodig is om het zegmaar op een manier te versturen zonder ook maar enig probleem te krijgen met de verzending? Op de site krijg ik alleen niet te zien hoeveel procent het is. Ook is het voor mij onduidelijk aan wie ik het moet doorgeven/betalen? Want de leverancier verstuurd het via dhl. Wat moet de leverancier extra doen voor dit? Groetjes, Roy.
 10. Hallo, Ik ben bezig om vooral schoenen en kleding wat geen merk heeft naar Nederland te halen. Ik weet dat ik over het product invoer rechten moet betalen. Maar op de website gekeken te hebben van de douane ben ik ook niet veel wijzer geworden. Waar kan ik de juiste informatie vandaan halen om het proces allemaal legaal te laten verlopen? De leverancier zegt dat het allemaal wel goed zit en dat er niet zo streng gecontroleerd wordt. Maar als je aan het groeien bent en je krijgt steeds meer bestellingen binnen waardoor je vaker en groter in moet kopen is dit geen goede zaak. Daarom wil ik precies weten wat ik moet doen. Wie kan mij hekpen hiermee... Groetjes Roy.
 11. Ik denk persoonlijk dat het aan je advertentie titel ligt. Als je een product verkoopt met bijv. Telefoon te koop. En vergelijkt met splinternieuwe telefoon in doos + bon! Het is heel anders en een goede titel maakt de inhoud en stuk aantrekkelijker. Groetjes Roy
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept