Jump to content

Martyn73

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik heb nooit mijn prive adres op mijn site gehad, alleen email en mobiel nummer. Dit heeft nooit voor problemen gezorgd. Als zich dan een situatie voordoet dat je wel je adres moet vermelden aan iemand, ken je deze al wat beter. Ik zou me daar niet zo druk om maken. Zet gewoon lekker je portfolio online met een contactformulier erbij. Wie weet heb je er in de toekomst nog wat aan. Mijn portfolio van toen ik ontwerper was staat ook nog steeds op mijn prive site en zo heel af en toe reageren mensen er nog op ;)
 2. Ik bedoelde inderdaad dat je particulieren geen factuur hoeft te sturen, maar mocht er een keer een bedrijf gebruik van je diensten willen maken, heb je een mogelijkheid ze er een te sturen. Die geef je vervolgens op als omzet.
 3. Hallo Roy goed te horen dat het zo lekker gaat voor je ;) Bij welke bank ben je geweest? Ik zou ook nog even bij andere banken informeren. Ze doen niet allemaal zo moeilijk en zo te horen ben je best kredietwaardig.
 4. Hallo Aurelius, ik heb een aantal jaren geleden voor de zelfde keuze gestaan als jou. Als ik je een tip mag geven, meld je dan aan bij de Belastingdienst als particulier ondernemer. Hiervoor hoef je ze slechts even te bellen. Je krijgt dan een BTW-nummer (die niets anders is als je BSN met .B01 erachter) zodat je dus ook officieel facturen kunt sturen. Inschrijven bij de KvK is niet nodig. Zo kun je zelf bepalen wie je handje-contantje laat betalen en wie je een factuur stuurt. Wel moet je elk jaar aangifte doen, maar zoals Dennis al zei als het totaalbedrag onder de grens is wordt je niet aangeslagen.
 5. Hallo Jeroen, wellicht dat ik onbewust dit principe er al op na ben gaan houden. Ik benader mijn klanten namelijk op twee verschillende manieren. Ten eerste via mijn gewone site (mod edit: geen links naar eigen sites) en met nieuwsbrieven in de zelfde vormgeving. Ten tweede via het concept " Delen is voordeliger" ((mod edit: geen links naar eigen sites)) en dito nieuwsbrieven, waarmee de benadering compleet anders is. Is dat wat je bedoeld? Bedankt voor je mening/advies
 6. Ik ben het met Danny eens. Bij de grotere 'callcenters' nemen ze slechts je telefoon aan. De vraag is of je dat wilt. Maar er zijn ook kleinere bedrijven die wel de moeite doen om je bedrijf te leren kennen en je klanten te woord staan alsof ze bij je in dienst zijn. Kwestie van je wensen goed kenbaar maken en de meest voorkomende vragen met ze doorspreken.
 7. Hallo Bart, over je website wil ik het niet hebben, die is errug mooi. Wat ik je wel wil meegeven is de vraag: Als wat wil je je precies verkopen? Dat is voor mij nog de vraag en tevens de reden waarom ik je wel of niet zou boeken. Ben je een "motivator" die met een knipoog naar googelen werknemers weet te inspireren? Dan zit je met je site helemaal goed. Zakelijk, leuk en origineel. Workshop Out-of-the-box denken. Perfect om een ingekakte Sales-afdeling nieuw leven in te blazen Maar dan zou ik Googelen en minder prominente plek geven, hiermee kom je namelijk net niet serieus genoeg over. Zonder dat zou ik je ingehuurd hebben. Of ben je een "entertainer", leuk voor bedrijfsfeestjes e.d. Dan mag de site wel een stuk vrolijker, misschien zelfs clownesk. Het gaat tenslotte over entertainment. Ik denk dat je met dat eerste heel succesvol kunt worden. Succes!
 8. Bedankt John, daar was ik al een beetje bang voor ... Welke links bedoel je? Ik heb net even gekeken maar kon geen foute link vinden. (Zag trouwens dta je het contactformulier had gevonden ;-)
 9. De grijze achtergrond is naar mijn mening beter, hierdoor wordt je aandacht ook meer gevestigd op de producten. De donkerblauwe kleur was erg overheersend. Nog een andere tip: het eerste gedeelte, naast de speciale aanbieding is wel erg schreeuwerig (overal een uitroepteken achter) terwijl niet alles wat er staat iets is om van de daken te schreeuwen. - als iets vandaag besteld wordt, waarom wordt het dan pas morgen verstuurd? - waarom verschillende verzendkosten? misschien klinkt dit beter: " Verzendkosten v.a. €1,95 - is betaling via iDeal of overboeking iets speciaals? (het logo van iDeal staat er ook al groot naast) Waarom maak je trouwens reclame voor TNT?
 10. Ja, ik als Apple-fan van het eerste uur zou daar wel veel waardering aan hangen. Het hoeft geen kopie van iTunes te zijn, maar moet wel herkenbaar zijn. Zeker omdat de geijkte merken er niet bij staan. Klanten vormen binnen een fractie van een seconde hun mening over iets. De uitstraling kan dan net de doorslag geven of mensen lang genoeg blijven hangen om producten te bekijken.
 11. Bedankt Jeroen, ik heb geen idee wat A/B-testing is maar ga eens flink aan het googlen ;D Maar ik ben nog wel benieuwd hoe jullie dit ervaren. Voelen jullie ook weerstand als er wordt gevraagd om je aan te melden of is dit geen struikelblok voor je. Het blijkt dat ik nog niet kan posten onder "Wat vinden jullie van mijn ...", zodra ik voldoende berichten heb geplaatst meld ik me daar. (Waarom mag je trouwens pas na 10 eigen bijdrages en vraag plaatsen?)
 12. Hoe bedoel je dat precies Jeroen? Ik heb mijn site al 100.000 x bekeken, aangepast en op z'n kop gehouden, maar hier niet eerder aan heb gedacht. Ik zal jullie mening vragen over de site op het forumonderdeel "Wat vinden jullie van mijn ..." Bedankt voor je reactie btw ;)
 13. Hallo experts gisteren las ik een topic waarin gevraagd werd naar reacties op een nieuwe website. in een van de antwoorden zei iemand dat hij het als onprettig ervoer dat je je moest aanmelden en dat hij het beter vond dat er een soort van 'bel-me-hierover' zou zijn. Dit heeft me aan het denken gezet over onze eigen site en nieuwsbrieven. Mensen lezen blijkbaar onze nieuwsbrieven en bekijken de site, alleen genereert het nog geen klanten. Wat vinden jullie hiervan? In mijn geval gaat het om een Telefoonaannamedienst voor zzp-ers en eenmanszaken, wat misschien wel heel persoonlijk kan zijn en misschien zijn deze mensen wel huiverig om ergens 'in te trappen', zoals in genoemde topic werd gesteld. Ik hoor graag jullie mening hierover.
 14. Maar nieuwe potentiële klanten hebben die uitleg nog niet gehad :-) Het merendeel van de mensen Googelt ff en haalt daar zo een stel telefoonnummers uit. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt gaat het dan om. Neem je niet op? Bel ik toch de volgende ...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept