Jump to content

sjef1990

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Nederland
 1. Beste Frans, Dank voor je reactie. Wij doen dit wel met klanten waarvoor we een redelijke opdracht hebben gedaan, die niet meer terug is gekomen daarna. Vaak is er dan ook niks aan de hand en bestellen ze alsnog bij ons maar hebben ze op dat moment niet meer. Op welke manier kan ik ook uit de kleine klanten meer omzet halen?
 2. Dag Wouterjan, Ik onderschat het niet, zeker niet. Het netwerk dat ik heb is mij al erg waardevol maar ik wil deze bigger spenderen graag wat meer binnenhalen. Overigens, ik zag je website even, waarom lever je geen Stuiterballen met bedrijfslogo's, kan maarzo een gat in de markt zijn (dat even ter zijde)
 3. Ik denk dat je de betrokkenheid wél verhoogt door af en toe je Facebook 'likers' iets van een speciale korting of gadget te geven bij bestelling, maar dit mag niet de hoofdmoot zijn. Probeer voor jouw vakgebied relevante leuke filmpjes en tips aan te reiken, kan als effect worden dat je Facebook door mensen wordt geraadpleegd á la Wikipedia.
 4. Hallo Roel, Linked-In gebruik ik ook, echter niet de betaalde versie. Dit levert al een stuk meer op denk je? Het bellen naar een inkoopafdeling is niet onze stijl, vooral aangezien ik zelf echt een hekel heb aan dit soort cold calling. (is natuurlijk persoonlijk) Dag Pewede, Ik zal eens kijken wat voor netwerkmeetings er bij mij in de regio zijn welke nuttig kunnen zijn (en waar nog geen drukker tussen zit). Ik hou je op de hoogte!
 5. Beste Peter, Allereerst bedankt voor je reactie. Als drukker kennen wij uiteraard de mogelijkheden van direct mailings en folders etc. , daarnaast gebruiken wij ook veel social media. Toch kunnen wij via deze weg dit soort mensen niet bereiken. Niks tegen netwerkclubs en dergelijke hoor, maar bij de clubs waar ik ben geweest liepen een aantal over het paard getilde ondernemers rond. Verder zal een inkoper daar waarschijnlijk ook niet rondlopen, of zie ik het nu helemaal verkeerd? Nogmaals bedankt en meer reacties zijn uiteraard welkom!
 6. Beste HL-ers, Ik heb jullie expertise nodig. Ik heb al 3 jaar lang mijn eigen online drukkerij, en wij gaan de goede kant op. Nu is het zo dat wij alsnog ongeveer 50% van de orders buiten internet om invoeren, echter is dit geen probleem. Het grote probleem is dat de opdrachten met grote golven binnenkomen en wij nooit weten hoe druk het ongeveer wordt, en hoeveel geld er in die week in ieder geval voor ons in zit. Nu hebben we enkele grote klanten van tussen de 10.000 en 50.000 euro per jaar, opzicht niet zo spannend maar des te minder risico kleeft eraan vast. Helaas zit het grootste deel niet in die groep. Hoe vergroot ik deze groep, want vaak moet je daarvoor binnenkomen bij grotere bedrijven met een inkoop afdeling. Hoe kom je met hen in contact en hoe zorg ik ervoor dat ik maandelijks of wekelijks een vast bedrag heb staan aan inkomende opdrachten? P.s. wij begrijpen dat grotere bedrijven niet via internet willen bestellen etc. , dat is ook geen probleem. Alvast bedankt voor het meedenken! Groet, Sjef
 7. Omdat wij reeds 2 franchise organisaties leveren, welke dit beide een geniaal idee vinden. Daarnaast heeft ons moederbedrijf dit in Duitsland uitgerold met een aantal organisaties. Wij willen dit graag wat breder uitzetten om dit systeem vrijwel kosteloos te houden.
 8. Beste HL-ers, Voor mijn bedrijf ben ik opzoek naar mogelijkheden om franchise organisaties te voorzien van een totaal pakket aan drukwerk. Daarbij ingesloten een geautomatiseerd systeem om de drukbestanden online te veranderen per vestiging (adresgegevens etc. worden automatisch ingeladen in een document). Dit kan de franchisegever veel tijd en moeite, daarnaast ook geld besparen. Hoe zet ik dit op de markt? Franchise organisaties zijn vaak niet makkelijk binnen te halen.. Alvast bedankt!
 9. Nee we hebben 0,0 aan bankschulden, echter wel 82k aan het bedrijf van de andere aandeelhouder. Zijn zenuwen komen waarschijnlijk van het feit dat hij leveranciers ook moet betalen en het bedrag nog niet is gedaald. Maar zo'n financiering zal waarschijnlijk weinig helpen, aangezien het bedrijf daardoor rente moet betalen en de schulden aan onze leverancier/aandeelhouder wel is afgelost maar wij vervolgens alsnog een schuld bij een bank krijgen.. in ieder geval heel erg bedankt voor het meedenken, verdere tips zijn erg welkom!
 10. Wij hebben 45k aan posten welke nog binnen moeten komen van onze klanten. Bij de aandeelhouder hebben we 82k openstaan, dit houdt in 37k wat nog binnen moet stromen. Ik heb vrijdag een vergadering met hem over de prognoses e.d. echter verwacht ik deze 37k welke wij in de min staan binnen 2-3 jaar ingelost te hebben. Misschien verduidelijkt dit de zaak een beetje. Bedankt voor je bericht!
 11. Beste HL-ers, Ik zou graag jullie hulp inschakelen voor het volgende probleem. Ik heb een onderneming waarvan ik 50% aandeelhouder ben, mijn leverancier(Duitse leverancier) is ook 50% aandeelhouder maar bemoeit zich niet met het operationele deel. Nu loopt het tekort op onze banksaldo redelijk ver op, en zijn wij een grens gepasseerd van 80k wat er nog openstaat. Er is nooit iets van de bank geleend echter lijkt dit nu zijn tol te eisen. De cijfers worden beter en na gesprek met onze accountant hoefden wij ons niet veel zorgen te maken volgens hem. Echter begint de andere aandeelhouder nu zenuwachtig te worden aangezien het bedrag de afgelopen maanden nog ietsje is opgelopen (van 75k naar 82k in 3 tot 4 maanden tijd). Hoe kan ik dit oplossen, wij zijn slechts 2,5 jaar bezig alleen hebben van 2009 op 2010 de omzet wel verdubbeld, zijn nu druk bezig onze marge te verhogen en dit jaar quitte te spelen zodat wij volgend jaar winst kunnen maken. Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept