Jump to content

Baki

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Veel ondernemers gebruiken WordPress voor hun (extern gerichte) website. Ik vroeg me af of het een fijn idee is om administratieve processen of team gerichten processen te kunnen beheren in het WordPress admin scherm? Zo ja, welke situatie zouden prettig zijn? Denk bijvoorbeeld aan project management, het toewijzen van content (drafts), wie schrijft wat, etc. Graag jullie menig :)
 2. Ik probeer vaak te kijken naar wat er voor betaalde dingen beschikbaar is en dan bij de comments bijvoorbeeld wat de gebruiker vervelend vind aan de de software en wat goed, en dan probeer ik dat soort dingen er in te verwerken. Maar dan is het dus meer een idee om echt actief te zijn op de comminities bijvoorbeeld om je ideen te delen enzo?
 3. Vermoedelijk doel jij op een vorm van marktonderzoek... Wat voor concrete technieken kan je gebruiken daarvoor. Kan wel een 5 Forces Analyse maken, demografische gegevens etc en die dingen helpen ook wel, maar welke factoren zijn een goede indicatie om te kijken of er ook daadwerkelijk naar je product is?
 4. Hoi Best Higherlevelers, Ik vroeg me iets af, ik ben erg bedreven met het ontwikkelen van software, en ik heb een hele hoop ideen die ik ook goed kan uitwerken. Ik zit echter met een probleem. Ik kom vaak pas na de ontwikkeling achter dat er eigenlijk niet zoveel vraag naar het product is, ook al promoot ik de boel. Ik vroeg me af, hebben jullie iets van een Workflow om ideen te filteren op of ze bruikbaar zijn ? Zijn er bepaalde factoren waar jullie naar kijken uberhaupt voor dat je het idee uitwerkt of meer moeite in steekt ? Mischien iets in het ontwikkel process zelf? [verandering: titel]
 5. Bedankt, ik denk dat het 'verbeteren' en verduidelijken van de verkoop pagina al heel wat effet heeft gehad. Ik laat de prijs op $19,97 staan deze maand en dan probeer ik volgende maand een lagere prijs. Sinds 5 dagen heb ik elke dag al 1 sale ($17,- na fees). Ik denk dat het komt omdat de pagina nu wat netter is zonder rare grafieken en zonder al te veel 'hype' te maken.
 6. Ik snap dat de meeste bezoekers helemaal niet zitten te wachten op een popup als het slecht is uitgevoerd. Maar als je een keer in een week (als je de site vaker bezoekt) even de mogelijkheid krijgt om te liken dan valt het nog wel mee. Pas op elke pagina weergave gaat het naar mijn mening irritant worden. Volgens mij word de gratis versie nog wel redelijk gebruikt, want ik zat laatst een photoshop tutorial te zoeken en toen kwam ik mijn script ook tegen op een redelijke goede website. Ik probeer me niet blind te gapen aan mijn geweldig plugin trouwens maar gewoon objectief ernaar te kijken. want schijnbaar verkoopt het slecht om een bepaalde reden. Ik probeer het nog te optimalizeren zodat ik voor mijn volgende product wat kan leren. In mijn log statistieken staat ook heel wat gebruikers. Maar erbij moet ik wel zeggen dat ik nog niet zo lang bezig ben ermee! 2 sales in de week had ik in het verleden en toen zag de pagina er nog zo uit: http://arevico.com/sp-facebook-lightbox-premium-old/
 7. dat gevoel krijg ik soms ook een beetje. Als de gratis versie goed genoeg werkt dan is dat genoeg om te gebruiken. Als de gratis versie niet naar behoren werkt, ja dan ga je de betaalde versie ook niet kopen natuurlijk. Ik kan echter niet zomaar de plugin verwijderen van wordpress.org (laten ze niet toe). En mijn marketing loopt volledig via de gratis versie. Maar wat ik wel zou kunnen doen, als het een goed idee is. Om de prijs omhoog te gooien naar $16 of $24. En dan gewoon een andere marketing stategie nemen (mensen benaderen om wat te schrijven op facebook, twitter, etc die op commisie basis betaald krijgen). En dan zonder in kennis stelling van de gratis versie. of voelt de klant zich dan later 'bedrogen' omdat er ook een gratis versie van is?
 8. ik heb de prijs u naar 9.97 gezet tijdelijk en ik merk dat mensen sneller door klikken naar het order formuliier. Ook heb ik even naar codecanyon gekeken, maar dat gaat hem niet worden. Ze bieden 33% aan van de verkoop prijs als je het product ook op andere locaties verkoop (ik verkoop al via mijn eigen website). Maar het mooie is dat je er ook javascript code en php code op kan verkopen. Ik heb nog wel fragmenten liggen die ik kan verkopen daar, dus bedankt voor de tip :)
 9. De eerste, de tweede is niet echt duidelijk leesbaar. Maar mischien is het handig om het ideaal logo weg te halen uit de header. Naar mijn mening hoort zon logo niet echt thuis is de header. Als je echt als verkooppunt hebt dat je ook met ideaal kan betalen dan zou ik het wat groter erop zetten. Maar als ik zelf online shop ga ik er eigenlijk vanuit dat je met ideaal kan betalen in een nederlandse webshop. Dan vraag ik me soms af of je ook met paypal kan betalen
 10. ik kan mijn post niet veranderen, maar ik moet nog even toevoegen dat de gratis versie erg populair is (24.000 keer gedownload) alleen nog maar 10 verkopen van de premium versie. Ik vind dat vrij lage conversie percentage mod-edit: tekst aan OP toegevoegd
 11. Bedankt voor de reacties allemaal. Het idee van de plugin is om gebruikers te laten zien dat er een facebook pagina is en ze instaat te stellen om de pagina snel te 'liken'. Normaal gesproken zie je dat soort social plugins in een rechterkant van de pagina weggestopt, maar met een popup overlay valt dit niet te negeren. De functies zijn als volgt Functies van de gratis versie: - aangeven waar je hem wil hebben (homepage, pagina's, berichten) - vertraging aangeven (pas laten zien na x seconden de premium versie kan dit plus - doorzichtigheid en kleur van de overlay instellen - afmetingen van de likebox instellen - integratie met google analytics (clicks worden geregistreerd als event) - De likebox verbergen als er op geklikt is en deze niet meer laten zien. Verder heb ik die grafiek weg gehaalt, omdat hij inderdaad weinig toegevoegde waarde heeft en waarschijnlijk niet betrouwbaar overkomt. En wat screenshots toegevoegd en alle afbeeldingen naar links verplaats zodat het geheel wat netter oogt. De prijs heb ik nu op $9.97 gezet
 12. Omschrijving van je concept: Ik heb een plugin voor wordpress en facebook ontwikkeld en wilde het gaat verkopen. Nu had ik vragen over de prijs (momenteel $16.95) is dat redelijk? Ik zat ook te denken aan $9,99 en $24,50 Er is een gratis versie om de premium versie te promoten: de gratis versie: http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-page-promoter-lightbox/ premium versie: http://arevico.com/sp-facebook-lightbox-premium/?hl alvast bedankt Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: een vorige sales pagina gemaakt en de gratis versie gepromoot. Screenhot van het orderformulier toegevoegd omdat dit er anders uitziet dan de website Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: hogere clicktrough naar het orderformulier (en meer verkopen) Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Normaal gesproken zie een facebook knop niet in een overlay. Wat voor feedback hoop je te krijgen: tips over hoe een goede verkoop pagina te maken en een redelijk prijs. aanvulling (door mod) nav post verderop in dit topic: ik moet nog even toevoegen dat de gratis versie erg populair is (24.000 keer gedownload) alleen nog maar 10 verkopen van de premium versie [overbodige spatie verwijderd - mod]
 13. Ik heb eens wat grappen geprobeerd en wat 'informeleren' style. en ik merk dat de response verhoogd is. Nog niet optimaal, maar dat komt nog wel. Bedankt voor de tips!
 14. @TwaBla ja, maar er moet gezegd worden dat de facebook knop wel opdringerig gepresenteerd word doormiddel van een lightbox (popup overlay op de website). @Sabra Dat is mischien wel een goed idee om te testen. Het is inderdaad wel veel tekst nu, zonder plaatjes en vrij serieus, etc.
 15. Ik ben nog redelijk nieuw op het forum, dus ik voel me niet heel erg comfortabel om links te delen maar het gaat om de volgende pagina: http://www.facebook.com/Arevico (mischien moet dit topic dan ook verplaats worden naar "Wat vind je van mijn ..?" om alles centraal te houden)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept