Jump to content

ondernemerinspe

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hartelijk dank allemaal voor jullie reacties. Tis inderdaad goed om eens met de neus op de feiten gedrukt te worden. Ik zal een nieuwe header laten ontwerpen en mijn site verbeteren. Ook zal ik kijken of ik mijn naam kan wijzigen. Eigenlijk heb ik deze te snel gekozen omdat ik snel van start wilde gaan, alles was al klaar maar ik wist nog geen naam. Ik ga er morgen eens hard nadenken over een goede naam en een ontwerp maken van een header, met al jullie advies daarin verwerkt. Dan hoop ik over ongeveer 2 weken een topic te openen om mijn nieuwe webshop te laten beoordelen. Graag geen directe link naar de webshop in dit topic. Kan dit topic gesloten worden? Ik weet genoeg en ga aan de slag. Heel erg bedankt allemaal:)
 2. Hahaha, neehoor. Alle vrouwen mogen reageren. Maar vooruit, de heren ook natuurlijk. Graag zelfs:) Ik zal vanavond of morgen reageren op jullie bevinden/meningen. Bedankt voor de reacties tot nog toe.
 3. Omschrijving van je concept: Ik start dit topic omdat ik graag wil weten welke header jullie het mooist vinden. Het gaat om een sieraden winkel met sieraden verguld in 18 karaats (wit) goud. Gemiddelde prijs ligt op ongeveer 60 euro. Het zijn twee totaal verschillende headers. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb twee headers laten maken. Deze heb ik allebei ook al op mijn site gehad. Dit had geen noemenswaardige verschillen m.b.t de verkopen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil een mooie header hebben:) Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Ik vind de headers zelf net iets professioneler overkomen dan die van veel andere sieraden sites. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik zou graag willen weten welke jullie het mooiste vinden, rekening houdend met dat het dus een sieraden webshop is. Of vinden jullie geen enkele mooi? Dat kan ook natuurlijk. Wat zouden jullie er dan aan veranderen? Heel erg bedankt allemaal alvast!
 4. In dit topic is het een en ander besproken: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=44;action=display;threadid=24134;start=msg213257#msg213257 Maar gaat wel vooral over Europese babyvoeding in China. Ik denk dat je er wel wat aan hebt :)
 5. Hoi Bart, Als ik een kind zou hebben zou ik eerder kleding van bijvoorbeeld c&a kopen dan tweedehands met een merkje erop als het ongeveer op de zelfde prijs neer komt. En ik denk met mij vele andere? Wat maakt het merkje nou uit voor een kind? Ik denk dat daarom veel van deze sites mislukken. Is het niet een idee om gewoon nieuwe ''merkloze'' kleding (zoals c&a en h&m) online te verkopen in Spanje of hechten ze daar nog meer waarde dan hier aan merken? Dat komt voor mij ook professioneler over dan een webshop in tweedehands kleding en ik zou daar dus ook eerder kopen. Maar goed, dit is zoals ik het bekijk. Ik weet niet hoe de markt in Spanje hierover denkt? Dan zou je een marktonderzoek moeten doen om te kijken of er wel genoeg vraag naar is. Groetjes
 6. Ik heb zelf voor Sisow gekozen. Het klopt inderdaad dat zij geen paypal koppeling hebben maar ikzelf vind dit geen probleem. Ik zie het probleem ook niet zozeer? Je kan gewoon via Paypal zelf het laten integreren en je ontvangt de betaling dan gewoon op je rekening. Zelfde als het via een andere betalingsprovider zou gaan maar dan zonder tussenliggende partij. Ikzelf ben het addertje nog niet tegengekomen. Betaalomgeving ziet er ook goed uit, je wordt gewoon direct doorgestuurd naar de site van je bank als je voor bijvoorbeeld iDEAL kiest. Succes!
 7. Dankjewel DealSellers, maar gelukkig heb ik het (op dit moment) niet nodig ;D Maar natuurlijk wel erg handig voor andere lezers van dit topic. Ik heb vandaag contact gehad met Groupdeal en zij vonden het een erg leuk idee en willen graag de samenwerking aangaan. Ik kreeg meteen een contactpersoon toegewezen maar zij kon mij niet vertellen hoeveel ik er zou gaan verkopen. Soortgelijke deals (sieraden) hadden tussen de 40 en 500 deals o.i.d. Heel erg eerlijk antwoord dus gelukkig. Mocht ik van de 150 kettingen die ik heb ingekocht 75 verkopen dan is voor mij de actie geslaagd:) Bedankt allemaal! Ik zal jullie in dit topic op de hoogte houden.
 8. Bedankt voor je reactie Vossie. Ja daar was ik inderdaad al bang voor dat het niet klopt met wat ze verwachten. Maar dat zij kunnen het natuurlijk ook niet precies berekenen, je zit altijd dus wel met een kleine risico. Oh zo werkt dat dus, bedankt! Dat is voor mij dan in ieder geval duidelijk. Dan lijkt de werkwijze van Groupdeal mij dus het beste voor mij aangezien ik het liefst gewoon de sieraden direct wil opsturen (uit eigen voorraad) naar de klant. Dat uitbetaling wel erg lang duurt moet ik dan maar voor lief nemen. Om toch nog van de klanten bezoekers te maken stuur ik samen met de sieraden een kortingscoupon op. Oke aan de ene kant klinkt dat hoopvol, dat sieraden blijkbaar wel goed verkopen. Maar aan de andere kant is het natuurlijk erg jammer aangezien zij misschien geen actie met mij willen opzetten. Gelukkig heb ik 3 kansen (Groupdeal, Sweetdeal en Groupon), morgen neem ik contact met ze op (voor de eerste keer). Ik zal in dit topic dan laten weten wat daar uit voort gekomen is.
 9. Hoi Romano, Heel erg bedankt voor je bericht, hier heb ik heel wat aan. Ik zal even op alles ingaan. 1: Ja daar was ik al bang voor. Maar ik ga toch het risico nemen, sterker nog ik heb zojuist een order geplaatst van 150 stuks, een beetje risico hoort erbij vind ik :-[ 2: Oke dankjewel, ik dacht dat ik dan meer zou verkopen maar ik denk dat het inderdaad weinig uitmaakt. Gewoon 50% dus. 3: Gelukkig heb ik genoeg verder genoeg voorraad aangemaakt (alles geïnvesteerd in mijn voorraad), ik kan het me veroorloven om 30 dagen te wachten op het geld, maar toch bedankt, zeker iets om op te letten! 4: Huh? Kan je misschien even uitleggen hoe het tewerk gaat? Ik bied geen kortingscoupon aan maar echte producten. Is het niet zo dat zodra iemand de dag deal koopt op Groupdeals ik het gewoon direct kan verzenden? Ik neem aan dat zij gewoon meteen moeten betalen aan Groupdeal en dat zij dan mij moeten uitbetalen? Oke heel erg bedankt, ik zal maandag ook contact met Sweetdeal opnemen.
 10. Goedenavond allemaal, Ik ben van plan om voor mijn webshop een dag deal te maken met Groupdeal. Ik heb een sieradenwebshop en ben dus van plan om begin februari een actie speciaals voor valentijnsdag te maken. Op mijn webshop verkoop een ketting met een hartje, perfect voor valentijnsdag. Normale prijs is 69 euro, ik ben van plan om ongeveer 60 procent korting te geven. Ik kom uit alle kosten als ik groot inkoop (150 stuks van alleen dat model). Wat denken jullie? Is dit een goed plan? Zal ik het risico nemen en gewoon lekker veel inkopen en hopen dat er minimaal 100 stuks verkocht worden? Wat zijn jullie ervaringen met Groupdeal of andere group buying sites? Waar moet ik verder rekening mee houden (behalve het percentage dat ik moet afstaan aan Groupdeal)? Maandag zal ik contact opnemen met Groupdeal, maar zij zullen het vast rooskleuriger maken dan de werkelijkheid. Alvast bedankt!
 11. Hahaha oja, wat dom zeg. Sorry en heel erg bedankt voor je antwoord. Dit topic kan dicht :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
 12. Voor mijn webshop heb ik zojuist een brief gekregen om aangifte omzetbelasting te doen voor het vierde kwartaal. Dit wordt de eerste keer dat ik aangifte omzetbelasting doe aangezien mijn webshop net 2 maanden bestaat. Administratie e.d. is bijgehouden alleen heb ik een probleempje: Als ik mij inlog op de site van belastingdienst staat er: Er zijn voor u op dit moment geen aangiften of opgaven beschikbaar in het tabblad ‘Actueel’. Hoe kan ik nou aangifte doen dan? Zie ik iets over het hoofd? Ik heb gezocht op dit forum maar ik kon geen antwoord op mijn vraag vinden. Bij voorbaat dank. Ondernemerinspe
 13. Ondanks dat dit forum niet bedoelt is voor huiswerk vragen kan ik je toch de tip geven om de excel sheet uit dit topic te gebruiken: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=18;action=display;threadid=29558;start=0#msg271832 Dan moet je er wel uitkomen:)
 14. Volgens mij is er altijd wel vraag naar gratis of gemakkelijk geld? Misschien kan je daar een handeltje in beginnen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept