Jump to content

Lexlexi

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Petra
 • Last name
  Op't Roodt
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen specifieke,gewo

Company info

 • Location
  Zeeland,Hoek
 1. Beste keizerenco, een fbdomeinnaam, ik had er nog niet van gehoord. Ik zal me informeren naar de voorwaarden en werking ervan. Bedankt voor deze tip.
 2. Bedankt Kena, ik begrijp niet hoe het kan dta je moet inloggen, al onze gegevens zijn inegsteld als openbaar. Zo zou het toch moeten zijn,ik moet daar naartoe laten kijken, thx om ons over te berichten. :) Wat betreft de persoonlijke berichten, het zijn er niet al te veel, wellicht heb je ook de vele andere bedrijfsmatige berichten gezien? Ik geef er niet om indien er mensen zouden wegvallen omdat ze niet van mijn persoonlijke berichten houden, tot nu toe komen er nog steeds aanmeldingen bij op fb dus gaat goed vind ik zo.
 3. Bedankt Patrick;ik ga een gesprek regelen zodra de webbouwer uit vakantie is en hem de reacties aangaande de site voorleggen,het zou toch wel makkelijk zijn op die manier te kunnen werken.
 4. Beste Patrick Denk je dat ik de nieuwe site kan koppelen/verwerken aan/in onze bestaande site? Het zou wel praktisch zijn Bedankt voor je reactie hierover te geven. Ik ga onze webbouwer ook doorgeven een "tell-a-friend" icoon te plaatsen,super!
 5. Beste TwaBla Zoals ook Highio aangaf hebben jullie gelijk dat ik een netwerk moet uitzetten met veel informatie,links,collega's,fotos ... Jouw ideeen zijn zeer goed zoals de oorkondes uitreiken en de foto's nemen van mooi uitgewerkte etalages Dit zou pas in een later stadium realiseerbaar zijn omwille van tijdsgebrek. Of vind je dat dit toch samen gestart moet worden met de website? Ik ben ook een fan van facebook,hyves. Daar werken we nu ook mee wat interessant is voor ons. Bedankt voor het goede idee.
 6. Beste Highio Dat is ook juist. Onze webbouwer is met vakantie. Zodra hij terug is wil ik hem opdracht geven een domeinnaam te registreren. Ik heb echter nog een bijkomende vraag. Omdat ik te Nederland & Belgie actief zal zijn vraag ik me af of ".nl" een makkelijk webadres is voor de klanten te Belgie? Kan ik dan niet beter ".com" gebruiken aub? Bedankt alvast voor de reacties.
 7. Beste John Bouwmans Ik had "originele" vermeld om nadruk te leggen op mijn geleverde etalages die geen copy's zijn van andere. Bvb in het straatbeeld kom ik deze week vaak thema "zonnebloem" tegen verwerkt rond een steel, dat noem ik niet meer origineel. Anderzijds heb je gelijk te stellen dat ik overal beter starten kan met een eenvoudige etalage en van daaruit samen met de klant verder werken naar de volgende etalages. Ook zal ik niet iedereen tevreden kunnen stellen waardoor er klanten afvallen maar ik zal toch alles proberen dit te vermijden :-). Bedankt.
 8. Beste Patrick Dankzij jouw reactie begrijp ik meteen de reactie van TwaBla,jullie hebben beiden een heel erg goed idee gegeven. De eigenaars van lege etalages benaderen en vragen of ik die mag bewerken waardoor ik èn reclame maak voor mezelf èn de lege etalage een doel geven ga.Tof idee. Daar ga ik zeker mee werken gaan. Bedankt.
 9. Beste Roel Dat klopt. Verder zijn er in September vaak textielbeurzen en begint het nieuwe inkoopseizoen voor volgende zomer. Ik plan Augustus in om klanten in deelgemeenten te bezoeken. Bedankt voor de tip.
 10. Beste Highio Ik heb nog geen site. Ik ben nog volop met het onderzoek bezig om het ondernemingsplan op te zetten. Folders bedrukken met fotos van door mezelf ontworpen etalages hadden eigenlijk voorrang samen met de visiteka De site zou ik pas in een later stadium laten ontwerpen of laten koppelen aan onze bestaande site omdat alles onder 1 dak zit dan. Of denk je dat het toch een beter idee is een nieuwe domeinnaam te laten registreren zoals je voorstelde met etalagiste.nl Wellicht wordt ik zo makkelijker gevonden dan? Zou ik dan al deze domeinnaam alvast moeten laten vastleggen? Visual Merchandiser en etaleur liggen heel dicht bij elkaar. visual merchandiser: *displays in de zaak te etaleren * ervoor zorgen dat de produkten in de zaak beter tot hun recht komen etalagiste opmaak van de etalage Verder zit er geen enkele beperking in mijn arbeidcontract die een belemmering zou vormen tot het opstarten van mijn zaak. Wel goed me eraan te doen denken Bedankt daarvoor.
 11. . Ja, Zeeland zit te springen om een zelfstandige etaliste. Het is heel fijn dit te lezen. Onderweg kijk ik steeds naar de etalages en valt het vaak op dat er veel etalages onbewerkt wat te maken kan hebben met vakantie- en soldenperiodes. Ik ben zeker van plan deze winkels een bezoek af te leggen. Bedankt TwaBla
 12. Beste Mikkie Vrolijk Bedankt voor al jouw goede adviezen, ik ga deze zeker opvolgen. Ik heb ze op klad overgenomen en samen met de andere adviezen komt er al een ruw plan in zicht. Ik ben daar wel blij mee. Ik zal de komende dagen dat alles verder overdenken en verwerken. Het voorstel de decoratiemeterialen ter verhuring aan de klant aan te bieden is een slim opzet. Het uitwerken van verschillende keuze-abonnementen is dat ook. De inventarisatieronde is een noodzaak waarvan ik hoop op het verkrijgen van vele kansen. Ik zal hier de raad van Daniel toepassen en een scherpe startaanbieding ofreren. Wellicht kan ik beter wachten tot einde augustus om winkels te bezoeken ivm de vakantieperiode?
 13. Beste Danny Jansen CR Via afgesloten abonnementen maandelijks terugkeren naar de klant om een nieuwe etalage te verzorgen is een heel goed voorstel. Deze klanten groeperen in eenzelfde buurt is praktisch en ik ga daar zeker mee aan de slag. Op die manier kan ik in verschillende gemeenten klanten opzoeken en service verlenen. Bedankt voor deze fijne tip :)
 14. Beste Danny Bedankt voor je berichtje, ik begrijp je bedoelingen :) en ik waardeer alle reacties en meningen. Jullie nemen de moeite en de tijd om te reageren en ik ben daar blij mee.
 15. Beste Danny Ik kom hier geen verwijten maken en dank iedereen met hun reacties op mijn vraag of men denkt dat Zeeland nood heeft aan een etaleur/etalgiste. Dat is tenslotte waarom ik me hier aangemeld heb, Wanneer er reacties over mijn schrijfwijze en spelling komen verwacht ik wel dat degene die deze reactie maakt zelf over een foutloze spelling beschikt. Bedankt voor je reactie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept