Lexlexi

Junior
  • Aantal berichten

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lexlexi

  1. Beste keizerenco, een fbdomeinnaam, ik had er nog niet van gehoord. Ik zal me informeren naar de voorwaarden en werking ervan. Bedankt voor deze tip.
  2. Bedankt Kena, ik begrijp niet hoe het kan dta je moet inloggen, al onze gegevens zijn inegsteld als openbaar. Zo zou het toch moeten zijn,ik moet daar naartoe laten kijken, thx om ons over te berichten. :) Wat betreft de persoonlijke berichten, het zijn er niet al te veel, wellicht heb je ook de vele andere bedrijfsmatige berichten gezien? Ik geef er niet om indien er mensen zouden wegvallen omdat ze niet van mijn persoonlijke berichten houden, tot nu toe komen er nog steeds aanmeldingen bij op fb dus gaat goed vind ik zo.
  3. Bedankt Patrick;ik ga een gesprek regelen zodra de webbouwer uit vakantie is en hem de reacties aangaande de site voorleggen,het zou toch wel makkelijk zijn op die manier te kunnen werken.
  4. Beste Patrick Denk je dat ik de nieuwe site kan koppelen/verwerken aan/in onze bestaande site? Het zou wel praktisch zijn Bedankt voor je reactie hierover te geven. Ik ga onze webbouwer ook doorgeven een "tell-a-friend" icoon te plaatsen,super!
  5. Beste TwaBla Zoals ook Highio aangaf hebben jullie gelijk dat ik een netwerk moet uitzetten met veel informatie,links,collega's,fotos ... Jouw ideeen zijn zeer goed zoals de oorkondes uitreiken en de foto's nemen van mooi uitgewerkte etalages Dit zou pas in een later stadium realiseerbaar zijn omwille van tijdsgebrek. Of vind je dat dit toch samen gestart moet worden met de website? Ik ben ook een fan van facebook,hyves. Daar werken we nu ook mee wat interessant is voor ons. Bedankt voor het goede idee.
  6. Beste Highio Dat is ook juist. Onze webbouwer is met vakantie. Zodra hij terug is wil ik hem opdracht geven een domeinnaam te registreren. Ik heb echter nog een bijkomende vraag. Omdat ik te Nederland & Belgie actief zal zijn vraag ik me af of ".nl" een makkelijk webadres is voor de klanten te Belgie? Kan ik dan niet beter ".com" gebruiken aub? Bedankt alvast voor de reacties.
  7. Beste John Bouwmans Ik had "originele" vermeld om nadruk te leggen op mijn geleverde etalages die geen copy's zijn van andere. Bvb in het straatbeeld kom ik deze week vaak thema "zonnebloem" tegen verwerkt rond een steel, dat noem ik niet meer origineel. Anderzijds heb je gelijk te stellen dat ik overal beter starten kan met een eenvoudige etalage en van daaruit samen met de klant verder werken naar de volgende etalages. Ook zal ik niet iedereen tevreden kunnen stellen waardoor er klanten afvallen maar ik zal toch alles proberen dit te vermijden :-). Bedankt.
  8. Beste Patrick Dankzij jouw reactie begrijp ik meteen de reactie van TwaBla,jullie hebben beiden een heel erg goed idee gegeven. De eigenaars van lege etalages benaderen en vragen of ik die mag bewerken waardoor ik èn reclame maak voor mezelf èn de lege etalage een doel geven ga.Tof idee. Daar ga ik zeker mee werken gaan. Bedankt.
  9. Beste Roel Dat klopt. Verder zijn er in September vaak textielbeurzen en begint het nieuwe inkoopseizoen voor volgende zomer. Ik plan Augustus in om klanten in deelgemeenten te bezoeken. Bedankt voor de tip.
  10. Beste Highio Ik heb nog geen site. Ik ben nog volop met het onderzoek bezig om het ondernemingsplan op te zetten. Folders bedrukken met fotos van door mezelf ontworpen etalages hadden eigenlijk voorrang samen met de visiteka De site zou ik pas in een later stadium laten ontwerpen of laten koppelen aan onze bestaande site omdat alles onder 1 dak zit dan. Of denk je dat het toch een beter idee is een nieuwe domeinnaam te laten registreren zoals je voorstelde met etalagiste.nl Wellicht wordt ik zo makkelijker gevonden dan? Zou ik dan al deze domeinnaam alvast moeten laten vastleggen? Visual Merchandiser en etaleur liggen heel dicht bij elkaar. visual merchandiser: *displays in de zaak te etaleren * ervoor zorgen dat de produkten in de zaak beter tot hun recht komen etalagiste opmaak van de etalage Verder zit er geen enkele beperking in mijn arbeidcontract die een belemmering zou vormen tot het opstarten van mijn zaak. Wel goed me eraan te doen denken Bedankt daarvoor.
  11. . Ja, Zeeland zit te springen om een zelfstandige etaliste. Het is heel fijn dit te lezen. Onderweg kijk ik steeds naar de etalages en valt het vaak op dat er veel etalages onbewerkt wat te maken kan hebben met vakantie- en soldenperiodes. Ik ben zeker van plan deze winkels een bezoek af te leggen. Bedankt TwaBla
  12. Beste Mikkie Vrolijk Bedankt voor al jouw goede adviezen, ik ga deze zeker opvolgen. Ik heb ze op klad overgenomen en samen met de andere adviezen komt er al een ruw plan in zicht. Ik ben daar wel blij mee. Ik zal de komende dagen dat alles verder overdenken en verwerken. Het voorstel de decoratiemeterialen ter verhuring aan de klant aan te bieden is een slim opzet. Het uitwerken van verschillende keuze-abonnementen is dat ook. De inventarisatieronde is een noodzaak waarvan ik hoop op het verkrijgen van vele kansen. Ik zal hier de raad van Daniel toepassen en een scherpe startaanbieding ofreren. Wellicht kan ik beter wachten tot einde augustus om winkels te bezoeken ivm de vakantieperiode?
  13. Beste Danny Jansen CR Via afgesloten abonnementen maandelijks terugkeren naar de klant om een nieuwe etalage te verzorgen is een heel goed voorstel. Deze klanten groeperen in eenzelfde buurt is praktisch en ik ga daar zeker mee aan de slag. Op die manier kan ik in verschillende gemeenten klanten opzoeken en service verlenen. Bedankt voor deze fijne tip :)
  14. Beste Danny Bedankt voor je berichtje, ik begrijp je bedoelingen :) en ik waardeer alle reacties en meningen. Jullie nemen de moeite en de tijd om te reageren en ik ben daar blij mee.
  15. Beste Danny Ik kom hier geen verwijten maken en dank iedereen met hun reacties op mijn vraag of men denkt dat Zeeland nood heeft aan een etaleur/etalgiste. Dat is tenslotte waarom ik me hier aangemeld heb, Wanneer er reacties over mijn schrijfwijze en spelling komen verwacht ik wel dat degene die deze reactie maakt zelf over een foutloze spelling beschikt. Bedankt voor je reactie.
  16. ok TwaBla ik begrijp het en zal aandachtiger opletten of mijn komma en spatie staan zoals ze horen te staan. Mijn schrijfstijl laat ik zoals ze is wat men er ook van denkt. Trouwens ik dacht dat ze in Nederland " nie " + t schrijven. Is toch ook sloridig als je "nie" schrijft terwijl je "niet" bedoeld? Je raad kan je ook op jezelf toepassen denk ik. Bedankt
  17. Bedankt voor de reacties,ik zal met alle reacties rekening houden. Twabla : bedankt voor de verwelkoming, jammer dat je mijn schrijfstijl niet kan herkennen,zal er wel mee te maken hebben dat ik van Belgische origine ben,korter kon ik de tekst niet maken want er word verzocht naar een uitvoerige beschrijving vooraleer je de vraag plaatsen gaat...dus zo gevraagd zo gedaan. Bedankt Vossie: Dit is inderdaad mijn normale manier van praten, leuk dat je het een vermakelijk stuk vond. Ik bezoek dagelijks klanten voor mijn werk, nog nooit een probleem ondervonden erover.maar ik hou je raad zeker in gedachten, Ik start de zaak in Nederland op en kan me goed voorstellen dat mijn manier van praten hier anders gesmaakt wordt. Wat betreft het gedeelte "mezelf verkopen" : spelfouten zijn ook niet aan te raden toch?: "matterialen", "proffessionele", "intresse" .... Maar je adviezen sluiten aan bij mijn plannen om klanten op te zoeken,dat is een goede bevestiging. Bedankt Edo van santen: Tof om te lezen dat jou adviezen overeen stemmen met die van mijn man Ik ga zeker potentiele klanten bezoeken in hun zaak en mezelf voorstellen Ik zou ook gratis advies aan de klant geven hoe ze hun omzet kunnen zien stijgen door middel van een juiste opvallende etalage. Bedankt . RobDG Dat zou fantastisch zijn! Bedankt om dit voor te stellen,het zou ideaal zijn met een etaleur uit de omgeving in contact te komen.Bedankt
  18. Goeienavond beste forumbezoekers & collega-ondernemers Met ernstige enthousiasme ben ik op zoek naar professionele meningen en reacties op mijn vraag "heeft Zeeland nood aan een zelfstandige etalagiste"? Dit is een vraag waar ik al lange tijd naar zoveel mogelijk antwoorden van collega-ondernemers op zoek ben. Ik ben een gediplomeerde etalagiste met ervaringen ,creatief van aard, ik hou van evenementen opzetten,events organiseren evenzeer als van accessoires ontwerpen en maken. Ik werk 32u per week als mobile visual merchandiser in loondienst,daarnaast ben ik de eigenaresse samen met mijn man van een mobiele kledingwinkel ( ik kom bij de klanten aan huis met onze collecties dameskleding & accessoires) met daarbij horend een online webwinkel. Het zal wellicht voor velen clichè klinken -of aankomen als een algemeenheid -doch ook ik moet eerlijk zeggen dat de grote maar met plezier genomen dagelijkse moeite die we moeten doen om een artikel verkocht te krijgen ondermaats is aan de maandelijkse terugkerende facturen die het bedrijf leiden opleveren. Heel vaak moet ik mijn loon aanspreken om rekeningen te betalen gaan,wat niet de bedoeling kan blijven. Maar ik ben aan het afwijken van mijn vraag in kwestie,excuseer,maar ik diende dit aan te halen als aanloop naar het waarom van deze vraag. Door middel van mijn diploma en eravringen (ik ben reeds 18j tewerkgesteld in de kledingverkoop: verkoopster,gerante,etalagiste,merchandiser,etc..) zou ik nu een dienst aan klanten kunnen leveren waarvan ik- zonder te willen gaan pochen-weet dat ik er goed in ben en de klant een plezier zou kunnen doen met het verzorgen van hun winkeletalage en met de winkel binnein, alsook met het opmaken van een winkelanalyse ter bevordering van de verkoop van hun produkten. Een dienst waarvoor ik zou vergoed worden,terwijl ik naar een klant rijden zou al te weten kunnen dat ik er ook voor vergoed zou worden,is een feit wat me vrolijk maakt. De klant zou ik dito vrolijk maken door het bezorgen van een eye-catcher van een etalage. Enkel is het zo dat ik woonachtig ben te Zeeland-Terneuzen- een locatie waarvan ik niet weet of men hier wel nood heeft aan een etalagiste als ik. Immers is het zo dat ik van mening was dat men hier ontvankelijk zou zijn voor een kledinglijn die niet zo basic was als wat men hier steeds vinden gaat en die er anders uitziet dan de kledinglijnen te vinden in de alomtegenwoordige grootketens,helaas,hier ligt men er niet om te wachten. Misschien zou dit feit zich dan herhalen kunnen en denk ik fout in mijn idee dat men hier wel ontvakelijk zou zijn voor een originele etaleuse? Ik zou kunnen verscehidene handelaren langsgaan en hun deze vraag stellen gaan maar eerst wou ik deze vraag hier stellen gaan omdat jullie allen actieve handelaren zijn en graag wil weten wat julie ervaringen zijn met etaleurs,maken jullie gebruik van hun service en hoe loopt dit voor jullie?. Wat is jullie mening hierover en hoe zouden jullie me deze zaak willen zien ontplooien gaan aub? Zijn er hier handelaren aanwezig die mij misschien een kans zouden willen geven de etalages in jullie zaak te komen opmaken aub? Ik kijk geboeid uit naar jullie reacties terug Ik dank alvast hartelijk ,met zonnige groetjes,Petra
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.