Jump to content

marijnk

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Marijn
 • Last name
  Kok
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  eersten

Company info

 • Location
  Dordrecht
 1. Bedankt, ik zat er ook al aan te denken. En heb het er ook bij het kvk kantoor over gehad. Maar ik denk niet echt dat het de moeiten is. Want ik ben bijna 17. En het aanvragen en krijgen van zo'n handlichting duurt 6+- maanden. En dan ben ik al bijna weer 18. Maar bedankt!
 2. Bedankt ik zal het zeker even lezen!
 3. Ik ben nog niet ingeschreven. Omdat ik nog niet alles/veel weet over alle details zoals dit. Dat wil ik eerst weten! Maar bedankt! ik weet nu weer wat meer. En bedankt! (ps: Higerlevel heeft me echt naar een hoger level gebracht!)
 4. Ik heb hem nog niet. Ik wil eerst alles goed uit zoeken voor dat ik het start. Ja mijn ouders weten van mijn bedrijfje, en steunen mij. Zij wisten dit helaas ook niet. En natuurlijk als ik het niet op google oid. Vind dan vraag ik het eerst aan hun. Maar ik krijg dus simpel voor al die dingen post. Maar krijg ik voor teruggaven per kwartaal of per jaar post. En dit ook om belasting te betalen?
 5. Ik heb even lopen zoeken maar ik heb geen duidelijk antwoord kunnen vinden. Betalen: Als ik belasting moet betalen hoe werkt dit dan? Krijg ik thuis een brief gestuurd. Met wat ik moet betalen. Of krijg ik een brief gestuurd met een formulier waar ik mijn administratie in moet doen en dan sturen. En dat ik daarna een brief krijg hoeveel ik moet betalen en waar heen. En ik krijg dat dan 1x per kwartaal of per jaar. Terug gaven: Hoe kan ik belasting terug vragen voor bedrijfs kosten. Moet ik hun een brief sturen of krijg ik per kwartaal/jaar een brief toe gestuurd. Het gaat om een VOF Alvast bedankt! Marijn
 6. Ik heb hier boven niet alles gelezen. Ik ben ook iemand met zeg maar nog geen ervaring in onder nemen. Maar ik heb misschien wel een frisse kijk op het ondernemen. Maar ik dacht zo: jij houd van saxofoon, gitaar spelen en om naar het strand te gaan. Je hebt ook kinderen. Misschien is het een idee. om een weekend of een weekje al je aandacht daar aan besteden. En na dat weekend/week dan ben je weer wat frisser. En dan lukt het allemaal weer wat beter. Heb je nieuwe ideeën hoe je het beter, goedkoper en sneller kan doen. zonder dat er meer stress bij komt kijken. Ik wil dus zeggen; neem even afstand, zodat je met een leeg fris hoofd weer verder kan. Vriendelijke groeten Marijn
 7. Bedoel je zoiets? http://www.kvk.nl/ondernemen/contracten-en-algemene-voorwaarden/modelcontract-cv-en-vof/
 8. Oke bedankt!! @^:Iedereen hier boven bedankt! Ik ben weer wat wijzer geworden. (waar onder een paar woorden die ik eerst niet kenden)
 9. Dus niet al te veel denken aan hoeveel klanten ik ga krijgen maar gewoon beginnen?? En dan aan de hand van de potentiëlen klanten van de marketing gaan bepalen hoeveel klanten we gaan krijgen? ps: wat is extrapoleer. Ik kan het niet vinden.
 10. Oke bedankt! Maar CPO raad je wel of niet aan dan?
 11. Gelukkig zit ik al wel een tijdje in het wereldje. En weet ik wat mensen wel ongeveer in typen. En ik zat ook te denken aan: cps (cost per sale). Maar daar zitten ook wel nadelen aan. Zoals: Ik geef dan korting. Maar ik ontvang ook weer potentiëlen kopers voor andere producten bij mij. En daar zit denk ik ook weer een hoop werk achter. Maar er is dus geen echte manier om wat preciezer te schatten hoeveel klanten ik ongeveer ga krijgen. Dus 100euro staat als ik het goed doe aan 600+ unieke bezoekers. En daar van bestaan er 200 potentiëlen klanten? Waar van ik wel zeker kan zeggen dat er 50 tot 100 er van iets kopen. Of is dat niet reëel bekeken?
 12. @wouter: Bedank, dus het besten is om nog even te wachten met het adverteren bij google. En later met een groter bedrag terug komen. Of de zoekwoorden heel zorgvuldig uit kiezen en plaatsen. @miki: Ja dat weet ik, ik ben al bij het kvk kantoor geweest. En heb het met me ouders er over gehad. En zij vinden het goed.
 13. Bedankt voor je reactie. Mijn investeringen zijn ook beperkt. Dat heb ik ook deels met iemand bij de KVK over gehad. En van de marketing respons. Ik weet niet hoe ik dat uit die acties kan halen. Want ik ga voor 100euro bij google adverteren. (75eu adword bon). En ik ben van plan op kleinere gerelateerde websites een banner voor een paar euro te plaatsen. En de conversie. Ik wil weten hoe ik daar aan kan komen. En hoe ik dat kan schatten. Ik kan namelijk makkelijk zeggen: Ik verwacht 50klanten. Maar dat is nergens op gebaseerd. Er zal ook geen module voor zijn omdat alles anders is. Maar er zal toch wel een manier zijn waarop je het ongeveer kan schatten? En ik moet dan nog even kijken naar het verdien model. Maar dat is toch meer hoe ik mijn producten aanbied. En hoe ik ze dan zo klantvriendelijk verkoop? Alvast bedankt.
 14. Ik ben bezig om een bedrijf je op te zetten. En probeer het zo goed mogelijk te doen. Zodat ik weet wat ik tegen kan komen en vooral zodat ik geen problemen met mijn geld krijg. Ik ben 16jaar. En moet alles uit eigen zak betalen. En ik niet al teveel geld heb. Ik ben nu bij het onderdeel voor mijn kosten en hoeveel ik binnen ga krijgen. Ik heb alles al netjes op een rijtje staan wat het mij gaat kosten: Server, Marketing, Domeinnaam, etc, etc Maar ik heb geen flauw idee hoe ik ga bepalen hoeveel omzet ik ga maken. Dus hoe kan ik dit het besten berekenen/schatten. Alvast bedankt, Marijn Kok
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept